FIV 128
Raspunsuri - Pagina 12

antosit spune:
quote:
Originally posted by betty78
Cred ca cel mai important este mostenirea genetica si nu neaparat starea de spirit pe care o aveti.
Foarte de acord!

Am si o veste despre mine...ziua38 sa transformat in ziua1, oare sa incep sa sper ca ma reglez si luna viitoare ziua28 = ziua1?

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

psj spune:
quote:
Originally posted by lore76
Buna la toate fetele. Am si eu o intrebare, aveti idee unde se face spermograma in orice zi a saptamanii si sa iei rezultatul repede? Ca la Med Life se recolteaza numai lunea si rezultatul il iei dupa 4 zile.pe toate
si multa bafta fetelor care asteapta sa faca testul
Lore
la medsana fac in fiecare zi, dar primesc probleme doar intre 14.30-15.30.
problema ar fi ca am vazut multe fete care spuneau ca le-a iesit prea bine, adica suspect de bine.

lore76 spune:
psj multumesc pt raspuns, desi n-am prea inteles cum adica "primesc probleme doar intre 14.30-15.30"?
si vrei sa zici ca le-a iesit spermogramele foarte bune (suspect de bune)si asta inseamna ca rezultatele n-ar fi realiste ??
merci
Lore

betty78 spune:
lore76 poti sa incerci cred ca la centrul medical Matei Basarab. tel 3029434
bafta
betty78 36+ cu
AMR 21 ZILE pana
august 2006
bulinutza noastra

psj spune:
scuze, am vrut sa scriu probele, se poate recolta acasa si adus rapid sau pe loc la ei la baie daca nu e prea mare stresul.
da si tu o cautare nu mai stiu exact , dar erau mai multe fete care au scris ca la medsana le-au iesit niste super valori iar la celalalte laboratoare mult mai slab.

Felicia spune:
Va multumesc foarte mult pentru incurajarile voastre, ma simt mai bine atunci cand va citesc si vad ca sunteti alaturi de mine si imi dau seama ca numai cine a trecut sau trece prin asa ceva poate sa inteleaga cat de greu este.
Din pacate ieri mi-a venit si ciclul, la exact 14 zile de la punctie, deci nu a mai fost nevoie sa mai fac un test.
Acum ce trebuie sa fac, sa sun la spital si sa-mi fac programare la dna. Geta sau sa mai astept? Voi cum ati procedat? Credeti ca trebuie sa iau AC de luna asta sau sa astept sa-mi zica Prof.?

luck spune:
ana
eu iau Marvelon.Tie iti da acum clomifen (care este acelasi lucru cu clostylbegyt nu ?)pt ca nu este un stimulent asa puternic ca si cele care se folosesc la fiv avand in vedere nivelul ridicat al fsh tau ? Sau ...?
pussi
sa stii ca nu am avut curajul sa spun pana acum pt ca pur si simplu nu credeam ca e adevarat,dar acum pot spune ca atunci cand am avut valorile bune la fsh si lh (adica in aprilie) tineam o cura de slabire si am baut cel putin 2 litri de apa pe zi.Acum ca zici si tu sunt sigura ca a contribuit si asta la imbunatatirea anal.mele.
Luminati-ma si pe mine va rog daca stiti : ce diferenta este intre gonal si puregon ??
pupici la toate fetele

luck spune:
Felicia
imi pare nespus de rau , am sperat pana in ultima clipa ca o sa vii cu un rezultat pozitiv. si nu-ti pierde speranta

zouzounaki spune:
Felicia imi pare tare rau de nereusita...din pacate sintem tare multe care am gustat amarul nereusitei
...dar sper ca intr-o zi cit de curind sa fi si tu mamica...lasa sa treaca vreo doua CM si incepe din nou...
..data viitoare va fi bine
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii