FIV 128

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Felicia ,vei merge inainte nu-i asa?Bafta data urmatoare!
ana_p te astept cu vesti bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutari de la Moldova.

Fiind azi 10 ale lunii, sun ca disperata la cabinet prof. Si nu raspunde nimeni. Dar eu insist.
Ma asteptam sa sune ocupat nu sa sune si sa nu raspunda niminea.

Trebuie sunat intr-un anumit interval orar?

Pupici la toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Felicia, sunt alaturi de tine . Eu am intrerupt medicatia de sustinere (progesteron, medrol) din ziua 10 dupa testul bHCG iar Cm mi-a venit in ziua 13. Este bine ca a venit Cm la timp pt ca asta inseamna ca nu avem dereglare (eu una am patit-o data trecuta). Ar fi bine sa mergi sa faci o eco dupa ce iti trece sangerarea, preferabil cam in preajma ovulatiei sa vezi cum se comporta ovarele tale. Daca totul este ok poate incercam si luna asta pe cale mult mai placuta, minuni se pot intampla oricand.
Va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

iepurila
Din ce-mi amintesc eu ca au scris fetele, pt programare la cabinetul lui Marinescu ,trebuie sa suni pe data de 10 ale fiecarei luni incepand cu ora 12. Tin pumnii !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

MRL imi pare rau pt nereusita ta,dar vad ca esti cu moralul bun si optimista ceea ce e foarte bine!Doamne ajuta in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Felicia, imi pare tara rau pentru tine!

Acum capul sus, DD sigur ne va ajuta sa ne tinem BB-ii in brate.

Si la mine a fost "perfect" pana in preziua testului cand au aparut primele semne de CM. Am sperat oricum pana in ultimul moment ca BB-ii mei au rezistat.
Am trecut peste esec doar cu convingerea ca SIGUR DD ma ajuta pana la urma si oricat de greu va fi trebuie sa luptam pentru asta.

toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Felicia, imi pare tare rau .Din pacate stiu si eu cum este ( de 2 ori) , iar mie imi venea cm la 9 zile de la ET . Simteam ca mor, dar stiam ca trebuie sa o iau de la capat ...si uite-ma acu ,
Celorlalte fete aflate in focuri, multa multa bafta.

Meda 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana inger.
iti scriu un mail

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FELICIA,,imi pare tare rau,sincer,stiu ca aceste cuvinte nu sunt cine stie ce,dar le spun din suflet,pt ca am trecut prin multe de cand vreau sa am un copil,si stiu cum e,dar cel putin te mai consolezi citindu-ne,si ne incurajam una pe alta,pana vom obtine ceea ce ne dorim cu toate un BEBE ,sa fii optimista si banuiesc ca vei incerca din nou.A fost primul fiv? Facut la PROF MARINESCU? TE ,si iti doresc succes pe viitor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by medamaya1

Felicia, imi pare tare rau .Din pacate stiu si eu cum este ( de 2 ori) , iar mie imi venea cm la 9 zile de la ET . Simteam ca mor, dar stiam ca trebuie sa o iau de la capat ...si uite-ma acu ,
Celorlalte fete aflate in focuri, multa multa bafta.

Meda 11+

deci? ai ramas gravida pt. fiecare Fiv in parte

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput