test sarcina
Raspunsuri
Helen spune:
Parerea mea este ca orice test de sarcina este sigur ... chiar nu are rost sa fie unul f scump, deci unul absolut obisnuit este bun. Este bine sa se faca la cel putin 2 zile de intarziere a menstruatiei... mai devreme este posibil sa iasa negativ si totusi sa fi insarcinata!
Daca totusi ai dubii poti sa mai faci unul dupa cateva zile, ca sa fi sigura! Si atentie! - la primul test linia care confirma sarcina va avea foarte posibil o nuanta destul de pala... dar este pozitiv!
Helen
Flower spune:
quote:
Initial creeata de buburuza
Stiti cumva ce test de sarcina este mai sigur?
Eu am folosit Barza- productie 100% romaneasca , ca asta se gasea peste tot. Si cand a iesit pozitiv a fost clar sarcina , iar cand a iesit negativ , cu siguranta nu era nimic. Niciodata nu a iesit neconcludent sau rezultat fals. Stiu ca iesea pozitiv la 7 zile de la conceptie ( asta era conditia ). Daca ti-a intarziat , normal ar fie sa fie mai mult de 7 zile !! Sa iasa cum e mai bine !
Banti spune:
Eu am folosit si Barza, si Femina, si altul care nu mai stiu cum se numeste, si vreo doua din strainatate, dar nici unul nu s-a inselat.
Ioana
ADINUTZA spune:
Poti folosi un test tip caseta care are trei fante, intr-una pui urina cu pipeta sterila pe care o gasesti in cutie, in fanta urmatoare vezi daca testul a functionat si in a treia vezi rezultatul : pozitiv sau negativ. Este mai scump dar e si mai elaborat. Se numeste Clear vue. Cred ca si cele tip betigas sunt bune.Sper sa fie asa cum iti doresti!
Kokolina spune:
He..heee...
nu, mie testele mi-au indicat intotdeauna o sarcina
insa am fost la medic cu renume care nu stia daca sunt sau nu gravida...desi aveam mai mult de 7 saptamani...
din punctul meu de vedere, doctorii astia care nu stiu abc-ul meseriei nu merita nici macar alea 2-3 milioane cu care sunt platiti(sa sa nu mai vorbim de ciubuc!!!)
Kokolina- care s-a intristat numai cand si-a amintit..
dienuca spune:
Bubu, eu am folosit tot cele tip betisor (barza), iar ultimul pe care l-am folosit se poate face indiferent de ora. Ianinte trebuia sa-l faci dimineata, la prima urina. Ia 2-3 (diferite) si fa-le la interval de 2-3 zile, ca sa te convingi. Niciodata testele nu m-a mintit.
Iti doresc succes, sa iasa cum vrei tu
Diana
Helen spune:
Mi s-a intampalt anul trecut sa fac 3 teste pana ... al 3-lea a iesit +...dar a fost greseala mea ca m-am luat dupa prospect si am facut unul dupa 9 zile de la ovulatie si ,,- '', altul duapa 11 zile si ,,-'' , si apoi dupa 16 zile si ,,+''. Totusi, foloseste urina de dimineata - ca sa fi mai sigura!
Helen
ls-dobrovicescu spune:
Mie imi iese testul pozitiv la 10 zile dupa data conceptiei (barza).
Dar, cu prima urina, trebuie sa te uiti la el dupa 10 minute si o sa zaresti slab o linie roz foarte pal.
dienuca spune:
Ah, ce rau imi pare ca nu mai stiu cum se numeste.
Bubu, te duci la farmacie si intrebi acolo, cel mai bine.
Pupici
Diana