Cum faci un slideshow ?
Raspunsuri - Pagina 2
anamaria spune:
pt muzica, trebuie sau ai melodiile resp in format .wmw si apoi le poti insera din meniul insert - music from file...
in varianta power point 2003 am vazut ca poti alege optiunea sa cante melodiile dupa un cd audio, dar nu am folosit asta.
cat despre ppt si pps eu nu am habar...
am verificat acum, albumele foto pe care le fac eu in power point au extensia .ppt - dar le vad ca slide show daca aleg optiunea asta din meniu...
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
teodora35 spune:
am facut si euprezentarea si tot cu muzica am probleme de unde gasesc eu muzica in wmw eu am powerpoint 2007
familia mea de-ale croitoriei animalutze
ina78 spune:
Se poate face transformarea.
Am explicat mai sus. Dai salvare ca... si alegi varianta prezentare (PPS)
eu - Ina
teodora35 spune:
ina eu nu pot baga muzica deoarece nu am formatul respectiv asa fara muzica merge iar daca vreau sa pun o melodie imi spune (powerpoint can'tplay the sound file .make sure that is a wav audio file and that audio seting are configured for your sistem
anamaria spune:
la muzica extensia trebuie sa fie '.wav' (wave sound)
imi cer scuze, mai devreme am scris gresit...
nu stiu daca poti gasi undeva fisiere cu muzica '.wav' - poate pe internet... nu am incercat.
mie imi face tatal meu, iti trebuie un program cu care sa editezi muzica... poti cred sa faci un subiect separat cu intrebarea asta. eu nu stiu cum se face, mi se pare complicat.
_
Vineri, 13 (iunie, 2003)
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
ina78 spune:
Poti incerca asa:
Deschideti Winamp si apasati Ctrl+P pentru fereastra de optiuni.
In partea stanga alegeti Plug-ins / Output, in dreapta alegeti
Nullsoft disk writer plugin si inchideti - close. Alegeti melodia care doriti sa
transformati in wav. Nu se va aude nimic dar bara de progres va inainta.
Cand se termina in c:\ veti gasi fisierul out.wav - il puteti redenumi si
folosi. (Calea unde sa salveze se poate modifica din configure plugin)
eu - Ina
teodora35 spune:
ina mersi am reusit cu winamp asa cum mi-ai spus dar mai am o problema cum fac sa fie melodia cat tine slideshowul pt ca am dat aply to all dar la fiecare o ia melodia de la capat
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by anamaria
irina, scuze de intarziere, dar am fost in vacanta...
zici ca ai reusit sa creezi o prezentare in care sa incarci pozele dorite, da?
la mine apare in stanga sirul de poze - slide-uri si in dreapta, mai mare, cel pe care il am selectat.
din momentul asta, daca selectezi prima poza /primul slide si din meniul de sus alegi "slide show' - 'view show', ar trebui sa mearga. derularea se face la clickul de mouse.
daca vrei sa se deruleze automat, vei alege din acelasi meniu, "slide show' - 'slide transition' si din meniul care apare (la mine in dreapta) alegi 'advance slide' : 'automatically after.... cate secunde vrei tu. (eu folosesc de obicei 7-10 sec, dar te poti juca si vezi cum iti convine tie)
in plus, poti sa adaugi la fiecare slide efecte, sa apara, sa se roteasca, etc...
sper sa reusesti, de acum o sa fiu 'prin zona' si raspund mai repede daca mai ai intrebari....
_
Vineri, 13 (iunie, 2003)
Anamaria sa va fie de bine vacanta..
Gata am reusit!Acum m-am prins inainte nu intelegeam...dar pot copia pe cd montaju facut?Si daca da acesta va rula singur nu? indiferent ca am pus manual sau automatic nu?
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
http://b1.lilypie.com/jbh6p3/.png[/img" target="_blank">varsta lui Sebastien
anamaria spune:
il poti copia pe cd, sigur.
slideshow-ul se va derula dupa cum l-ai setat initial, fie manual fie automat!
_
Vineri, 13 (iunie, 2003)