Cum faci un slideshow ?
Raspunsuri - Pagina 3
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by teodora35
ina mersi am reusit cu winamp asa cum mi-ai spus dar mai am o problema cum fac sa fie melodia cat tine slideshowul pt ca am dat aply to all dar la fiecare o ia melodia de la capat
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze
Pana aici am reusit si eu. Inserez fisierul sunet, dar ruleaza numai la primul diapozitiv.
Poze
adi2003 spune:
Pana la urma am reusit prezentarea cu sonor citind indicatiile de aici:
"Iata o posibila explicatie pentru pierderea sunetului: am observat ca , la unele materiale a-ti atasat muzica in format "mp3" din meniul "Inserare"-"Mouvies and Sounds"-"Sound from file". Aceasta metoda merge doar pe computerul dvs, dar dupa ce o publicati pe www.didactic.ro sau pe un alt site muzica nu se mai aude , fiindca utilizatorul care deschide "pps"-ul nu poate accesa melodia"mp3" care se afla pe computerul dvs !!!!! In plus , daca schimbati locatia melodiei in alt dosar din computerul dvs, atunci nici pe computerul dvs nu se mai aude muzica din "pps".
Pentru ca muzica sa se auda fara probleme trebuie atasata altfel: Daca doriti sa adaugati muzica, adaugati melodia in format "wav", prin click pe primul slide(diapozitiv)!!! , apoi click pe "SlideShow"(sau "Expunere Diapozitive") apoi "SlideTransition"(sau "Tranzitie") apoi "Sound"(sau "Sunet"), apoi validati "Loop until next sound"(sau "Bucla pâna la urmatorul sunet" daca aveti versiunea Office în limba româna), si salvati, preferabil ca "PowerPoint show -pps"(sau "Expunere PowerPoint"), si dupa ce apasati tasta F5, melodia cânta la nesfârsit. Dar , atentie, programul PowerPoint suporta melodii doar in formatul "wav", si pentru a-l obtine, trebuie sa convertiti o melodie "mp3" in "wav" utilizând programul "Quintessential",pe care îl puteti descarca gratuit de pe adresa http://www.quinnware.com/ . In plus , pentru ca dimensiunea melodiei "wav" sa fie suficient de mica(tinem cond ca pe www.didactic.ro se publica doar fisiere de maxim 5Mb), e bine sa alegeti, dintre diferitele tipuri de "wav" pe cel care sa ofere o dimensiune mica , dar si calitate sonora. Pentru aceasta, in programul "Quintessential", faceti click pe butonasul MAIN MENU(care arata ca o sageata, in coltul stânga sus, lânga titlul Quintessential),apoi faceti click pe PREFERENCES, apoi pe caseta CONTERT to : PCM (adica pe rândul de la mijlocul ferestrei) si apoi click pe ATRIBUTES si alegeti "22,050Hz ;16bit ; stereo, 86Kbps" , sau , daca melodia wav iese tot prea mare, alegeti "16,000Hz ;8bit ; stereo, 31Kbps" . Succes !!
si abia acum urmeaza conversia:
: adica faci click pe + adaugi melodia in lista,
apoi click drept pe ea, si CONVERT SELECTED TO WAV
dupa asta trebuie sa verifici dimensiunea wavului CARE apare in folderul My Documents/ My Music
si dai click drept pe ea si Properties
...si apare dimensiunea
: daca-i prea mare(peste 5Mb) , te-ntorci la PREFERENCES si schimbi 22050Hz, 8Biti, stereo, 43kb/s CU CEVA mai MIC :
s-ar putea incerca si la 16KHz, 8biti 31 kbs
: daca iese sub 5Mb e bine"
Sursa:
http://www.didactic.ro/forum/viewtopic.php?t=5371
Poze
rhoneea spune:
Anamaria multumesc mult
Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien