cei care ati fost in parndorf...cam cati euro iti
cei care ati fost in parndorf...cam cati euro iti trebuie acolo? sa ai de cheltuiala? vreau si eu sa merg in august,sunt reduceri in perioada asta?stiti cumva dak exista mijloc de transport de la wiena pana la parndorf?
Raspunsuri
diana2004 spune:
Cristi ,noi am fost in iarna cind erau reduceri mari ,cam pina la 70 %.Ne-am luat lucruri cam pina in 20 de euro ,asa ne-am stabilit noi o limita si in total eu si sotul am cheltuit cam 200 euro .
Acum nu stiu sa fie reduceri mari , s-a intors o prietena de curind si mi-a zis ca erau reduceri mai mari in Viena .
In Parndorf nu gasesti toate magazinele mari ,nu au H& M ,nici C& A ,nici Zara ...
lilanda spune:
Mesaj postat de Cristy07:
quote:
dienutza..referitor la cazare si la transport ma poti ajuta? eu nu pot sa merg cu masina personala....asta este problema, o sa merg cu autocarul pana in wiena :) si nu stiu unde sa ma cazez si dak am transport pana in parndorf....help me, pls!
diana2004 spune:
Cristi ,eu nu am intrat in Viena , am citit pe alte subiecte despre pensiunea Hargita care e situaua central si proprietarul e roman sau ungur care vb romaneste .
Iti scriu adresa , daca se considera reclama da-i o cautare pensiunea Hargita Viena ;mai cauta si CITEA ,am citit ca-i un lant de pensiuni mai ieftine .
Despre transport intreb miine si-ti scriu .
www.hargita.at
Cristy07 spune:
merci mult diana :) esti o scumpa :* dar am vorbit cu cineva si mi-a zis ca am unde sa ma cazez acolo, in Parndorf. ash mai vrea sa aflu de la tine neshte pretzuri mai exacte, ca am citit pe alt forum unde erau date preturi si mi s-au parut ffff mari.erau unele chiar mai mari ca la noi :( dak ma mai poti ajuta si cu asta.....:)
oricum iti multumesc mult
anemona spune:
Nu ca as vrea sa demontez mitul pensiunilor ieftine, dar mie nu mi se pare ca pensiunile astea sunt prea convenabile. Raportat la ce ofera sau cum arata.
Voi trece si eu prin Viena pe 22-24 august si am rezervat camera la hotel 3 stele central, doi adulti plus copil gratis in pat suplimentar, parcare gratis, 78 euro/noapte/camera cu mic dejun bufet.
diana2004 spune:
Anemona ,spune-mi si mie la ce hotel v-ati facut rezervari ,eu merg in octombrie la Viena si inca nu m-am hotarit unde sa stam .
Cristi ,depinde ce vrei sa cumperi ,noi nu sintem cu fite ,ne-am orientat spre marci mai putin cunoscute dar de calitate .Eu am prins atunci super preturi la Mango si mi-am luat blugi cu 8 euro ,fusta cu 7 euro ,sacou cu 17 euro ,in general 20 de euro pe produs a fost max .
Sotul meu si-a luat geaca de iarna 30 euro ,camasa 20 euro ,blugi 25 euro.Nu am intrat in multe magazine pt ca eram in trecere si nu am avut timp .De asemenea am ocolit magazinele sport de firma gen Adidas ,Nike ,erau preturi mari .
Cristy07 spune:
pai eu haine sport caut diana....tocmai ce ai spus u ca ai ocolit...vad eu ce fac cand o sa ajung acolo.multumesc mult pentru informatii.
anemona spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Anemona ,spune-mi si mie la ce hotel v-ati facut rezervari ,eu merg in octombrie la Viena si inca nu m-am hotarit unde sa stam .
Diana, hotelul este Capri, http://www.hotelcapri.at/
iar rezervarea am facut-o printr-o agentie din Romania.
O sa-ti spun cum e cand ma intorc.
diana2004 spune:
Anemona ,eu pe site gasesc pretul de 127 euro /pers !
Cristi ,banuiam eu ca vrei haine sport ,sa ai spor la cumparaturi !