Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

gata? ne "re"vedeti?

si ana se tot fastaceste in somn, se trezeste maraind....., acu'doarme, v-ati prins, nu? ca altfel nu pupam eu dc....ooops, s-a trezit!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by panaa

gata? ne "re"vedeti?

si ana se tot fastaceste in somn, se trezeste maraind....., acu'doarme, v-ati prins, nu? ca altfel nu pupam eu dc....ooops, s-a trezit!!!

Mirela Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela

varsta anei

nu, nu va vedem...nu sunt pe public

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Multumesc mult pentru incurajari...Asiza,Aelita,Danutz,Madaluta,A_deju...
Danutz...Multa sanatate si sa te refaci repede!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dragele mele, cu intarziere de luni fata de alti fulgusori, s-a ridicat si motanu' meu cel lenes in fundulet :)) din 4 labe, hopa hopa, mai intai cu o labuta tremuranda pe la spate, cu grija a adus-o in fata, si jap..aterizare perfecta in fundulet :) de doua ori deja, still counting :)
.... si daca acuma o sa inceapa perioada "nu ma culc, ca e mai kul sa stau pe buci" ma sinucid... :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetele,
noi suntem bine.mergem in 4 labe de numa, apoi aterizam in funduletz si tot asa neobositi. se ridica singur rezemat de canapea in picioare, in patut o facea demult. sunt cam stresata ca pica, dar no...ma obisnuiesc eu.

Sunt fericita pentru sosnica si Oana. a trecut weekendul greu de tot ca nu stiam cum sa fac sa aflu vesti de ele dar bine ca e bine.
stie careva ce emisiune are sotul oanei Alex la TV? ca as vrea sa il urmaresc si eu. numai el stie ce e in sufletul lui.

va pupicim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

A-deju, si noi aveam problema cu nestatu/neridicatu-n fund si ca atare am inceput kinetoterapie. Dar stii cum se zice, "ai grija ce-ti doresti", ca atata l-am bestelit ca nu stan-n fund ca acuma a trecut la ceea ce ziceai tu mai sus "nu ma culc, ca e mai kul sa stau pe buci". Asa ca de doua zile muncim intens la partea asta, ieri cred ca l-am culcat la loc de 100 de ori si tot n-a reusit sa adoarma dacat cand l-am luat in pat cu mine, si asa cu munca. Eu va doresc sa nu ajungeti aici. Fetele ai caror fulguleti au trecut prin asta, cat a durat, cam dupa cat timp le dispare entuziasmul asta?

quote:
Originally posted by a_deju

dragele mele, cu intarziere de luni fata de alti fulgusori, s-a ridicat si motanu' meu cel lenes in fundulet :)) din 4 labe, hopa hopa, mai intai cu o labuta tremuranda pe la spate, cu grija a adus-o in fata, si jap..aterizare perfecta in fundulet :) de doua ori deja, still counting :)
.... si daca acuma o sa inceapa perioada "nu ma culc, ca e mai kul sa stau pe buci" ma sinucid... :))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

A-dejule, felicitari...dar ai mare grija ce-ti doresti! Acum ca motanu sta in fundic, o sa vrea numai asa si sa vezi tu urlete!!! Stai sa vezi cand o ia la 4 labute si tu nu ai sa faci altceva decat sa alergi dupa el!!!
Rares e super marait de vreo 3 zile, ieri a batut recordurile, nu a dormit ziua decat juma de ora...Iar astazi...ne alaturam clubului celor care au cazut...intr-o fractiune de secunda cand ma-sa s-a intors sa-i scoata niste haine din dulap...din pozitia in fund in mijlocul patului...a aterizat pe burta pe jos!!! Si da-i urlete!!!
Iar gingia de sus zici ca mai are un pic si-i explodeaza...se preconizeaza dintele nr.3 si poate chiar si nr. 4 in acelasi timp...asta ar explica multe...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

pai tu crezi ca scapi?.

leyla, la noi a durat faza asta cam o luna, mai exact pana cand a inceput cealalta, cu ridicatul in picioare

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by danutz

A-dejule, felicitari...dar ai mare grija ce-ti doresti! Acum ca motanu sta in fundic, o sa vrea numai asa si sa vezi tu urlete!!! Stai sa vezi cand o ia la 4 labute si tu nu ai sa faci altceva decat sa alergi dupa el!!!
Rares e super marait de vreo 3 zile, ieri a batut recordurile, nu a dormit ziua decat juma de ora...Iar astazi...ne alaturam clubului celor care au cazut...intr-o fractiune de secunda cand ma-sa s-a intors sa-i scoata niste haine din dulap...din pozitia in fund in mijlocul patului...a aterizat pe burta pe jos!!! Si da-i urlete!!!
Iar gingia de sus zici ca mai are un pic si-i explodeaza...se preconizeaza dintele nr.3 si poate chiar si nr. 4 in acelasi timp...asta ar explica multe...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

aaaa.... pai la 4 labe a luat-o de muuuuuuuult... deja e expert. face sufrageria in 5 secunde, si taman cand iti intorci privirea, hopa, e pe hol, sa jumuleste floarea de la geam... deci probabil pe noi ne asteapta ridicatu' la doua labe, si probabil, urcatu' pe mobile.. care este ( ), nu gluma.. si in afara de a le muta in spatiul ala vast care incepe de la exteriorul ferestrei din sufragerie si tine haaaaat pana la blocu' vecin, eventual in picaj liber...nu vad alta solutie... :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:

pai tu crezi ca scapi?.

leyla, la noi a durat faza asta cam o luna, mai exact pana cand a inceput cealalta, cu ridicatul in picioare

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Noi am scapat...sta de multisor in funduletz, dar cand e vorba de somn, tac-pac pe burtica si gata, doarme...Asa ca poate scapati si voi!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput