Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Annisia spune:
Aha, nici eu nu am pohta de mancare.... Nu stiu ce m-a apucat... Parca nu mai am rabdare asa... NU vreau decat sa treaca amaratul asta de timp mai repede si sa se termine totul cu bine pentru noi toate. Doamne ajuta!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danielle02 spune:
sabina o sa ma duc maine sa iau si marimi mai mici,asa,ptr. orice eventualitate.sa nu imi umble copila lalaie daca vin ceva petitori
nana mi-ai facut pofta de pepene rosu.ma car la magazin,deja salivez.
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
sim_stoian spune:
Hmmm, sa iau si eu niste hainute TinyBaby? Eu am luat body-uri de alea de o luna si acum ma gandesc daca or sa ii vina. Bine ca am mai luat si cateva pt 3 luni...
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Altfel spus, m-am trezit si eu. Nu stiu ce am de cateva zile de dorm asa, ca valiza in gara. Fac rezerve de somn pt dupa nastere?
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
mandarinutza spune:
Mami, felicitari pentru nepotel, sa fie mancacios si sanatos!Ce de vesti bune azi pe aici!
Sabina, sa stapanesti sanatoasa rucsacelul!
Roxali, vacanta placuta!
Eu am fost la coafor si m-am tuns cam multicel,pana la umeri, o sa aibe sotu' o surpriza cand ajunge acasa.Ma simt ca o scolarita, dar o sa imi fie mai usor asa de intretinut. Si m-am programat pt luni la cosmetica.
Mandarinutza 35+ Antonia Maria
Poze
tomasa spune:
Myral, Doamne ajuta sa rezisti cat mai mult! Oricum, oricand s-ar naste de acum incolo va fi cu siguranta bine sanatoasa, e mare deja, sigur nu veti avea probleme. Iar despre bani eu ii voi imparti fara plic si voi avea grija sa am cat mai multe hartii de 50 mii schimbate pt. asistente, infirmiere si ce o mai fi nevoie.
Gabriella, felicitari pt. bebelina, am citit de ecografia ta. E super bine la 2 kg. Eu am sapt. viitoare pe 9 august eco de 32 sapt si am emotii. Data trecuita aveam lichid cam putin si IR usor marit pe artera stanga, sper doar ca s-au mai remediat fazelele astea si ca a crescut bine. Si vreau si eu sa-l rog sa-mi arate fetisoara daca tot are aparat 4d ca am ramas de ce minuni de poze aveati si tu si Aniast cu fata lui bb (pe a ei am vazut-o la terasa).
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
Annisia spune:
Eu ma duc sa-mi fac la microunde niscaiva floricele cu branza si sa bag un ochi la un DVD-os... Sper ca v-am facut pofta si ca v-am mai bagat putin in priza, ca prea multa somnolenta pe aici mai vere!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
tomasa spune:
Danielle, si eu zic ca n-ar strica sa ai si niste hainute tiny. Nu-ti vine sa crezi cat sunt de mici, toate le vin mari, oricat de mici ar fi, cel putin asta a fost senzatia mea, cu copil de 3.200, deci nu chiar pisoi. Si tot ii stateau toate pe el in primele sapt. de parca era de capatat.
Bee, ti-am vazut pozele cu fetita nou-nascuta. Super dulce, sa va traiasca. Si eu de-abia astept sa am si eu fetita mea !!! Poate pun si eu cateva cu Tudor in maternitate, ca m-a apucat nostalgia, doar ca mi-e lene sa le incarc.
Mami25, felicitari, sa-ti traiasca nepotica si sa va bucurati de ea.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
teodoran spune:
Ce harnicute sunteti. Faceti de mancare. Eu astazi am rugat-o pe mama sa vina sa ma ajute la curatenie, am toata casa cu fundu' in sus, curatenie generala, mai mult ea munceste si eu dau indicatii....
CAnd vine bb vreau si eu menajera, sa vina o data pe saptamana. Cam cat se mai plateste pentru o zi de curatenie?
In privinta cumparaturilor, gata, am terminat tot ce era pe lista.
MAi am pompa de san si sterilizatorul, care i le-am aratat sotului meu si daca o sa am nevoie o sa le cumpere el, la urgenta.
In rest sunt ok, fara sot, tocmai de aia m-am si apucat de curatenie, ca altfel imi sta in drum.
Sincera sa fiu am momente cand ma plictisesc groanic, sa stai asa sa nu faci nimic, si sa astepti momentul...te urci pe pereti.
Pe bb nu-l mai simt atat de miscaret, el saracu misca, dar cred ca nu prea mai are loc, sper sa creasca cat mai mare si voinic, mai ales daca o sa se nasca mai devreme, conform dr. pe la 37-38 saptamani. Eu tot nu m-am hotarat ce sa fac, daca sa provocam nasterea sau sa ma risc sa vina dr. din concediu. Dupa cate am inteles in saptamanile urmatoare lucrurile evolueaza foarte repede de la o zi la alta si nu stii niciodata ce se intampla.
Apropo de rucsacelul/scaun pentru copil, eu am vazut la cineva si era foarte folositor, il luau peste tot, dar totusi e pentru bebei mai mari care sa poata stea destul de bine in fund, altfel se cam chinui.
35+ Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png