Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Mie mi-e pofta de maioneza. Pe caldura asta...da' te pui cu gravida?
Mandarinutza, felicitari pt. tunsoare. Asa este, va fi mult mai usor de intretinut. Eu am un par luuung si parca tot creste repede in sarcina asta, dar parca nu ma indur inca sa-l tai. Tin minte ca la Tudor de-abia apucam sa ma spal pe cap in fuga, nici nu ma clateam cum trebuie (l-am crescut singura, fara nici un ajutor, nici macar sotul nu si-a putut lua decat cateva zile libere). Noroc ca il aveam tuns scurt atunci ca altfel chiar nu stiu ce ma faceam.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
31+ Maria
Annisia spune:
Vad ca nu a adus nimeni vorba pe aici, dar pe mine m-a marcat nitelus... DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE PE PREAFERICITUL PATRIARH AL ROMANIEI! Era un om atat de bun si de frumos sufleteste. Am fost impresionata sa vad cata lume l-a condus pe ultimul drum si cati s-au rugat pentru sufletul lui.
In alta ordine de idei, azi dimineata au operat-o pe Sonia. Totul a fost ok, operatia a reusit... Ea si Kay au plecat ieri de urgenta in Germania. I s-a facut o prima operatie si urmeaza peste doua luni sa i se mai faca una. Sa speram ca totul va fi bine si Sonia va avea o noua sansa la viata!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Happiness_4_us spune:
Offf, bagati spaima in oameni.
Eu am luat hainute numai pentru 0-3 luni. Deja ma vad cu un grasunel de bub. Dar m-am gandit ca, decat mici mai bine mai mari.
Eu oricum in primele zile o sa il infas pe bub cand doarme ca sta mult mai linistit, iar bodyuri am si mai mici.
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
tomasa spune:
Am uitat sa va zic ca sunt perfect de acord cu Sabina. Eu n-am folosit nici bibe nici sterilizator. Pt. o amarata de suzeta pe care o puteam f. bine fierbe chiar nu-si avea sensul. Eu va sfatuiesc, pe cele care intentionati sa alaptati exclusiv, sa nu cumparati asa ceva, e pacat de bani. Chiar nu vad la ce l-ati putea folosi si sunt cateva milioane bune. E bun doar in cazul in care nu veti alapta sau daca vreti sa-i dati ceai sau altele lui bb. Oricum ce voiam sa zic e ca este o cheltuiala ce mai poate astepta pana dupa nastere si va orientati voi la fata locului.
31+ Maria
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Annisia
In alta ordine de idei, azi dimineata au operat-o pe Sonia. Totul a fost ok, operatia a reusit... Ea si Kay au plecat ieri de urgenta in Germania. I s-a facut o prima operatie si urmeaza peste doua luni sa i se mai faca una. Sa speram ca totul va fi bine si Sonia va avea o noua sansa la viata!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
slava Domnului ca a reusit operatia!
31+ Maria
tomasa spune:
Nana, nu ai de ce te speria. Daca nu-i vin bine ii iei tu atunci, ca la voi sigur se gasesc usor. Oricum eu n-am avut nimic mic-mic pt. Tudor si tot a crescut bine merci. Plus ca tu sigur il faci mai grasut.
31+ Maria
Roxana_G spune:
Hei, ce faceti? M-am intors acum din oras, am dat o raita la Mall si am salivat la greu la reduceri. Mama ce de reduceri, ce de lucruri. Pana la urma m-am cadorisit si eu cu cateva, utilizabile dupa ce nasc. O pijama super de la M&S si cateva lucruri de la Debenhams (2 maieuri, un trening, un pulover). Reduceri erau si la hainele de copii dar inca mi se pareau scumpe. De ex 2 perechi de pantaloni de bumbac ca de trening erau la reduceri 850 mii. Ceea ce mi se pare mult. In fine, eu aveam destule lucruri acasa pentru BB, m-am uitat mai mult pentru Alex. Am gasit body la Z pentru BB si am luat, si Alex a primit o basca sic.
In plus ne-am plimbat pe acolo, am distrat fata, am mancat. Alta viata cu mama. Acum se joaca cu Alex si dupa ce ma odihnesc putin o sa ne apucam de ordine la BB in camera si o sa fac bagajul de spital.
Buuun, acum sa vedem ce ati facut voi.
Myral, dragut nu fii pesimista! Prietena mea care a nascut in aprilie se tot vaicarea ca naste de prin februarie si pana la urma a ajuns in sapt 39. Nu inceta sa speri si sa ai grija. La Alex am avut ditamai geanta de spital, acum voi lua numai un rucsac si voi lasa acasa pregatite pungute mici de adus - de ex schimburi pentru BB, hainele de scos din spital pentru el si pentru mine, etc etc. Legat de plicuri, uite cum am facut eu la Alex. Anestezistul a primit banii imediat dupa pregatirea cu pricina - a pus perfuzia, a studiat spatele si a facut o locala, i-am introdus plicul in buzunar. Moasa a primit banii undeva in timpul travaliului, dupa anestezie oricum. Cele 2 plicuri le-am avut la mine, nu e bine sa ai prea multe, tine numai in gentuta de langa tine, eu am avut probleme cu furtul in spital. Neonatoloaga a primit bani de la sotul meu cand a vazut-o pe Alex, si medicului i-a dat tot el plicul cand s-a dus la el sa il felicite.
Tomitza, am glumit cu gradina, voiam numai sa te scot din starea ta. Stiu si eu cum este, asa ma simteam saptamana trecuta.
Bee, masina e gata cica, ei zic ca mi-au rezolvat si problema cu plouatul inaintru, desi au pus acolo la remarci cum ca trebuie sa revin. Ma rog, o avere, si tot troncane cand franez la viteza mica. Cat despre patutul pliant, doamne ce am patit la 2 luni, am plecat de vineri pana duminica si fata nu a inchis un ochi decat in carut, in scoica sau plimbata cu marsupiul. La un an jumatate nu am dormit primele 2 nopti la munte, pana am lasat-o sa doarma in patul mare si asa a fost linistita.
Legat de sterilizat, problema mea a fost mai degraba legata de apa de la robinet care este plina de germeni si bacterii, mai ales de oua de giardia. De aceea au aparut si discutiile cu fiertul apei de baie, ca bebelusii inghit si apa cand ii speli sau baga mainile in gura. Nu m-am bazat numai pe spalat, nu pentru ca nu se curata bine, ci pentru ca nu am considerat ca apa de la robinet e tocmai ok.
Annisia, offf mai, m-ai dezamagit cu baby comfort. Nu am 20 de mil de dat acuma, indiferent ca luam tot magazinul. Na, ca nu am vrut sa spun chiar asa. Si nu stiu daca merita efortul sa ii dam pana la urma, o sa imi iau o canapeluta mica, sa vad si la Neoset ce or avea, si cu asta basta. Pai 20 mil costa sa repar canapeaua de piele a alor mei, care este si extensibila.
Sim, esti pusa pe plimbari cu BB? Ce e drept eu voiam la schi in ianuarie, dar mai vedem.
Gabi, felicitari pentru vesti bune. 2 kg nu e putin la 33 de sapt, al meu avea 2.2 la aceeasi varsta, deci e chiar bine.
Sabina, pai cine sterilizeaza mama biberoane dupa 6 luni? Sa folosesti sanatoasa achizitiile, mai ales rucsacul! Iar pleci?
Mami, felicitari pentru nepotica, sa fie sanatoasa! E bine sa vorbesti acum cu cumnata ta, sa iti povesteasca, sa iti dea detalii. Ai sa vezi ca te simti mai bine asa. Eu am avut o prietena care a nascut inaintea mea cu o luna si tare bine mi-a prins sa o vad si sa vorbesc cu ea, m-am dus foarte linistita la nastere.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
tomasa spune:
Slippers, apropo de tine care nu mai faci fata sa citesti sunt in aceeasi situatie. Raspund citind ce s-a scris de la coada la cap, ca la o adica sa raspund la cele mai recente/urgente mesaje. Multe sunt deja perimate cand intru eu. Asa ca iti raspund si tie cu intariere la . Multumesc mult, am inceput si eu sa-i mai "cern" pe "prieteni", dar mi-a trebuit cam mult ca sa ma prind la unele faze. Oricum, sigur e mai sanatos asa si sunt si mai fericita. Pupici mici dar multi!
31+ Maria
Roxali spune:
Am fost pe la un control azi...totul bine, mai mare cu o saptamana...m-am ingrasat 10 kg, deci sant pe drumul cel bun...n-am scapat de dieta, trebuie sa ma tin de ea sa nu-mi iasa din nou analiza naspa la glicemie...acum incep sa fac si legatura de ce nu reuseam sa mananc nici o bucatica de ciocolata sau chiar daca dadeam la rate, corpul se autoapara ...de mama natura.
Piciulika super camera bebelusului.
Tomita sa le poarte sanatoasa lucrusoarele...paturica si lenjeria de pe pat o am si eu, IKEA sa traiasca.
Daniella cred ca au ceva specific sotii astia de pe alte meleaguri...un pic mai mult de egoim...si al meu la primul facea un pic de figuri , da incet , incet si-a revenit , recunosc si cu ajutorul meu...acum cand a auzit ca-s gravi a cumparat "pamant" ptr a contrui o casa, de frica ca nu va avea fata tatei camera ei...deci de la ce ma plecat si unde am ajuns...am stiu sai bag ideile in cap in asa fel incat sa creada ca el le-a " produs".
Iti vor servi si bodyurile 0-3 , chiar si 2 luni, poti sai cumperi salote (cu totul sau fara ciorap)si sigur le va folosi.
Sim e super bestial patutul mai ales ca e etajat ...de voiaj e super.
Sabina muntele e boala mea , facui si scoala de ghizi si mergeam in fiecare sfarsit de sapt( in tara)...in Italia m-am dus mai rar, din cauza munci, dar cel mai folositor mi-a fost potbebeul , marsupiul nu l-am folosit din cauza ca nu m-am putut acomoda cu el.
Nana multumesc, dar pe marti ar fi plecarea.
Ali28si Enrico 7ani
poze
Sabina spune:
extraordinare vestile despre Sonia! Dumnezeu sa vegheze asupra ei in continuare.
eu nu prea scriu la subiectulnostru despre alte evenimente, ca le comnetez pe forum:) ceea ce va sfatuiesc si pe voi, e relaxant sa bantui pe forum pe la alte discutii)
Tomasa, ma crezi ca mor de pofta de prajitura/tort ceva? si ca n-am nimic de genu in casa? da ma duc peste o ora sa-mi iau, de la Cofetaria Alica, miammm
barbatu meu asta hazosu cica, pai macar de ziua ta sa fii mancat sanatos, nu stii ca vara nu se mananca prajituri?
(pregatiti tigaileeeee )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia