Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
buna si de la mine:))
Sim, pe situl ala cu carutul am vazut ceva absolut indispensabil pt bb.Muuult mai folositor decat ORICE:)))
anume, www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=166&osCsid=96cee199b47aec0231ae7e6ebb115964" target="_blank">asta!!
hihi, ca sa vedeti cum fiecare simte nevoia de cu totul altceva pt bb.
Mie de exemplu chestia cu setrilizatoarele...mi se pare inutila pana nu nasti si vezi ce si cum.Poate nu va fi niciodata nevoie.Informatie, da, asta trebe.Ca sa cumperi la fix.Da daca merge alaptatul bine, sunt bani aruncati.Pt ca dupa 6 luni de exemplu, sterilizarea excesiva nu mai e asa de buna.
revin.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
sim_stoian spune:
Unde ati disparut fetelor? Hmmm, daca e vorba asa, ma duc sa pap niste ciorbita si ma bag la somnic si eu.
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Mmmm, eu am papat spaghete cu branzica si acum ma bag la somnic vreo ora. Odihna placuta si voua!
Emma 32+
sim_stoian spune:
Emma, sa iti fie de bine. Cred ca maine cumpar si eu niste branzica sa fac cu macaroane, desi branza dulce de aici nu se compara cu ceea ce cumpar cand ma duc la mama la Moldova. Offff! Daca iti zic ce am visat asta-noapte... Eram cu mama la tara si bunica punea niste lapte la prins, iar eu ma invarteam pe langa ulcelele alea de mama focului si salivam
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
danuta36 spune:
La multi ani Sabina!Multa sanatate,fericire si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi...nastere usoara!
Dana +30s
danuta36 spune:
Piciulika sa stii ca si noi avem patru ursulini,care-l asteapta de mult pe bebe...ca sa-i smotoceascaAm pus o poza cu ei mai jos.
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana?vhost=community
Dana +30s
Roxali spune:
LA MULTI ANI SABINA!
Nici nu pot sa tin pasul cu voi...si la miezul noptii bantuiti.
Nu ma simt nici eu prea bine , dar macar ma gandesc ca peste putin schim aerul...plec la munte...sus , sus ...nu mai mult de 2.500m ca stiu ca nui bine.
Sabina tu erai cu muntele...inca mai urci??...eu cred ca am sa-mi tarai klogramele greuuu.
Ali28si Enrico 7ani
poze
danielle02 spune:
bee ce frumoasa printesa aiiii,sa fie sanatoasa
annisia ai fost tare cu sarmalele tale
gabriela ma bucur ptr. vestile bune si ca bebelina e ok altceva nu iti lipseste,decat sa auzi ca puiutul e bine!
spor la gatit si papat fetelor gospodinelor
pana la urma ce marimi la hainute trebe de luat?ptr. tiny baby?
inseamna ca cele pe care le-am luat eu 0-3 luni sunt super mari mai ales ca bebelushele sunt mai micute.
eu am visat ca am nascut si urma sa iasa placenta,eram atat de fericita ca nu simteam oboseala sau durere.vroiam numai sa imi tin puiutul in brate si sa o pup,iar ochii imi erau inlacrimati.
tare sensibiloaca mai sunt...
ma duc la epilat si facut gajica
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
mami25_7 spune:
Salutare fetelor,sunt tare emotionata, acum am venit de la spitalul Sf Pantelimon unde a nascut asta noapte cumnata mea,are o fetita de 3.400 kg,nu am putut sa o vad dar este sanatoasa,cand ma gandesc ca mai am si eu o luna si jumatate ma ia cu tremurat.
Va
aeperju spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Emma, sa iti fie de bine. Cred ca maine cumpar si eu niste branzica sa fac cu macaroane, desi branza dulce de aici nu se compara cu ceea ce cumpar cand ma duc la mama la Moldova. Offff! Daca iti zic ce am visat asta-noapte... Eram cu mama la tara si bunica punea niste lapte la prins, iar eu ma invarteam pe langa ulcelele alea de mama focului si salivam
Sim 35+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Hihihi! Frumos!
Noi, la Braila, n-am avut bunici la tzara asa ca nu prea am habar de nici unele. Eu tot la bloc am stat. Dar imi mia povesteste sotul cu melancolie in glas: ce bine era la bunici la tzara...
Emma