Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 23
Roxana_G spune:
Bunaaaaa. Ce mai faceti voi? Nici nu am apucat sa citesc azi. Noaptea trecuta am dormit si eu bine, ba chiar pe la 1 jumatate am adormit la film la TV si abia mai tarziu m-am mutat in dormitor. Azi o zi asa si asa, sunt cam nervoasa, ma oboseste Alex cu toate ca e mama aici, si am muncit toata ziua la contabilitatea alor mei. Dar asta m-a obosit cel mai rau, imi pica ochii si nu mai suport nimic. De aceea nu mi-a ars de nimic, la orice pauza de lucru am inchis calculator. Acum ma apuc de ceva munca fizica, poate imi mai revin. Calcat, aranjat lucruri, si sper ca azi termin ordinea la jucarii.
Cam asta. Acum va iau voua pulsul din urma, sper ca gasesc numai de bine.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Carmenita, pentru gat recomand Tantum Verde, parca si tu ziceai ca ai ceva cu gatul. Sau era alt tip de raceala? Eu m-am vindecat. Pentru buboi cred ca e buna argila si eu zic ca mergea si niste baneocin, desi e cu antibiotic. Oricum nu are buba treaba cu BB, sa vezi ce iritatie am si eu in zona cu pricina.
Andreea, eu am gasit pediatru. Una este cea de la Medicover la care o duc pe Alex acum, nu cea care a vazut-o de cand era bebelus. Dar imi place cea noua mult, cealalta s-a mutat. De inscris il inscriu pe BB la o doctorita in vechiul meu cartier...Pentru primele zile vei primi sfaturi de la neonatolog si am auzit ca la Euroclinic au pediatri buni. Probabil tu vrei unul aproape de casa ca sa nu faci naveta cu BB. Desi eu iti spun cum am facut cu Alex si a fost ok. Am inscris-o la un medic de familie ca e obligatoriu, sa fie aproape, sa vina cand e nevoie. Si apoi am dus-o la un pediatru bun, recomandat. E bine sa ai mereu o rezerva.
Ali, tu parca te vaicareai de soparle, nu de serpi. Sa stii ca eu tot seara ma ocup de gradina, dar acum nu mai am ce face decat sa ud. Nu pot sa explic ce ma relaxeaza sa ud gradina, parca imi spal creierii.
Carmen, nu te supara pe omul tau, daca iti spun ca acum 2 nopti nu am inchis un ochi pentru ca ajunsesem la dezvoltarea maxima a stalui meu dintr-un joc asemanator cu Civilisations si urma sa mai cuceresc unul, ai sa zici ca sunt nebuna. Este efectiv dependenta, de cand am descoperit jocul numai la asta ma gandesc, ba mai si visez.
Pfiuuu, am uitat sa schimb semnatura. Deci am 36+. Adica sunt in sapt 37. Uite acusica intru in profil sa modific.
Pupici.
Rox 35+
slippers76 spune:
Au plecat si musafirii nostri, si e o liniste mormantala in casa, acum. Parca imi tiuie urechile. Adevarul e ca imi lipseste Miruna. Eh, asta e. Mi-a scos si mie al meu sotz sacii cu hainutze mici de la Miruna (ce a mai ramas din ele, ca o maaare parte au le-am impartit de mult). Maine imi fac curaj si intru in ele, sa le triez, apoi sa spal si sa calc ce mai merita purtat. Din cate imi amintesc, erau destul de multe. Si dupa aceea, o sa atac si eu magazinele pentru ce ramane "neacoperit".
Rox, ce pediatra ai la Medicover pentru Alex?
Piciulika, am vazut link-ul. Merci mult! Pana se intoarce Miruna (si pana sa nasc, evident), cred ca mai fac niste incercari. Lipici din ala de care spui tu cred ca am vazut in Bricostore. Oricum, tu esti maaaare artista.
Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
piccaflor spune:
Hello burtici!
Myral hai ca mai ai putin si treci de 37 de sapt si totul va fi ok...
Alinus imi pare rau de sperietura pe care ai tras-o...dar cu ajutorul lui Dumnezeu si cu muuulta odihna,ajungeti voi cu bine cit mai aproape de termen...
Carmenita tin pumnii sa scapi de buboi,raceala si ce te mai supara,in timp record...
Danielle imi pare rau ca tocmai in aceasta perioada nu ai parte de caldura si intelegerea sotului...sincer iti spun,ca n-as sta cu un astfel de specimen nici macar o secunda...nu are absolut nicio scuza pt un asemenea comportament...
Flori felicitari pt licenta!
Tomasa te inteleg cu "prietenii"...la cite tzepe mi-am luat si eu....si tot nu m-am lecuit...sper ca nu mai esti trista din cauza asta...iar in legatura cu printesa ta,sint sigura ca fi o frumoasa la fel ca mamica ei!
Roxana eu eram cu sopirlele nu Ali....
Roxali tu m-ai intrecut...auzi la ea,a fugarit un sarpe,hihihi...distractie placuta in concediu...
Piciulika superba camera lui Michael!
moldoveanca ma bucur ca sora ta si-a mai revenit...
mami super vestea despre Kay si Sonia!Dumnezeu sa le protejeze in continuare!
Emma te inteleg perfect...si eu am niste vecini,vai de steaua lor de nesimtiti...noi dormim numai cu dopuri in urechi...am gasit unele meseriase la farmacie si asa reusim sa ne odihnim si noi cit de cit...insa nu stiu ce voi face dupa ce nasc,pt ca atunci nu le voi mai folosi ca sa-l aud pe bebe cind se trezeste...si adio somn...
Si eu ma "laud" cu contractii in continuare ...ma consolez cu gindul ca am intrat in sapt 35 si daca am rezistat pina acum rezistam noi pina in sapt 37...
Am luat si rezultatul analizelor si desi s-a mai ameliorat situatia tot anemica sint cu tot Fe-ul pe care-l iau...
Marti merg la control si sper sa ma intorc cu vesti bune,fara col intredeschis sau mai stiu eu ce altceva...
Pup toate -dutele si bebeii
Picca 34+ cu Matteo
Roxana_G spune:
Gata, am calcat de am obosit rau. Dar gata totul. Ma duc sa pun in bagajel una si alta, deja sunt sortate, numai sa le asez, si sa le etichetez cu instructiuni pentru familie. Offf...si ordinea la jucarii.
Sim, am calcat aparatorile de pat dupa ce se jumulisera la masina de spalat si sunt ca noi. Insa trebuie insistat mult pe ele si isi revin.
Ana, pana anul acesta am avut pe Dr Jianu, care s-a mutat la Sanador. Acum mergem la Anda Fugarevici, am intalnit-o la urgente cand am avut probleme cu Alex acum vreo 4 luni si de atunci ne-a scos din mari belele. Nu stiu cum e cu bebelusii insa.
Picca, offf, asa sunt de cand sunt gravida. Mama zice ca imi zice ceva si uit in 5 min. Imi cer scuze ca v-am confundat. Ali, eu am broscute (soparle are Picca) si aseara erau tare fericite ca le udam iarba. Nu imi plac deloc, dar nici nu ma streseaza asa tare.
Ma tot gandesc ce sa fac marti, daca e cazul sa mai fac o eco sau nu. E cea programata demult, insa am mers sapt trecuta la urgenta ca eram ingrijorata. Cred ca e cam aiurea sa ma duc din nou, ce o sa zica doctorita respectiva...Pe de alta parte insa, e ceva ce m-ar putea linisti pana vine doctorul din concediu. Oricum maine ma duc sa fac analizele de secretie.
Rox 36+
Carmenita spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari! O sa treaca, trebuie. Intrebam de OXACILINA , daca nu reusesc sa scap fara, ce stiti de ea? E ok? Stiu ca mi-a recomandat medicul, dar eu tot Toma necredinciosul sunt.
Cu raceala sunt mai bine, e asa ca un guturai, dar sunt bine. De fapt cred ca buboiul meu l-am facut de la caderea sistemului imunitar.
Cand ma gandesc ca majoritatea mai aveti putin si nasteti, nu imi vine sa cred. Eu mai am inca 9 saptamani pana la termen, si mi se pare asa mult. Abia astept!
O seara placuta va doresc si o noapte odihnitoare!
Carmen 30+ cu bebe Andrei
slippers76 spune:
Rox, pe noi ne-a scos din belele, de vreo doi ani incoace doamna Oros. La doamna Jianu am fost o singura data, dar nu mi-a placut deloc. Mi s-a parut prea autoritara si cu idei de dinozaur. Si sa stii ca eu am si broscutze si soparle. Sic!
Carmenita, daca ti-a spus doctorul ca porti sa iei antibioticul, inseamna ca poti sa il iei. Pe majoritatea antibioticelor scrie ca nu se recomanda in sarcina sau se recomanda cu precautii. Insa medicii au experienta si stiu "care merge si care nu". ce cred eu insa este ca ar fi trebuit sa iti faca o antibiograma inainte de a-ti da antibioticul, ca sa nu-l iei degeaba.
Ana 35+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
moldoveanca spune:
Carmenita,mie mi-a recomandat doctoritza de familie Aloe Vera Gel de la firma Forever Living si este extraordinar de bun pt orice iritatie furuncul si chiar herpesul nenorocit care imi apare mie non stopla guritza,si asta doar ca avem sistemul imunitar scazut.Il recomand ,mama a avut un furuncul si s-a dat cu acest gel pana a doua zi,s-a retras.Pupici
teo
moldoveanca spune:
Rox vreau sa imi promitzi ca ai sa intri pe net si dupa ce se naste bebe desi o sa fii super ocupata.Asa ai tu un talent sa linistesti pe toata lumea,sau cel putin pe mine.pupici multi
teo
aniast72 spune:
Roxana, ai dreptate, nu vreau sa fac naveta pentru bb la Bucuresti. E chiar linistitor gandul sa fie cineva care sa-mi vina acasa, mai ales ca eu stau gard in gard cu Spitalul de pediatrie. Acum nu-mi trebuie decat sa gasesc o recomandare.
Andreea 36+ cu