Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
mandarinutza spune:
Buna dimineata si de la noi!
Sabina, si eu sunt fan cofetaria Alice-mi se pare cea mai buna cofetarie din Buc si e si apropae de mine, mi-ai facut pofta de palmieri, violete si buseuri cu alune si inghetata, dar astept sa se deschisa ca stiu ca sunt in concediu. Noroc ca se deschide pana de ziua mamei mele, ca sa iau bunatati de acolo.
Cecilia, incerca sa dormi rezemata, eventual pe 2 perne, poate te ajuta. Ca ma gandesc ca durerile astea vin cand stai intinsa.
Devylla, si mie imi place Dr. Spock, am primit-o de la nasica mea, dar nu am aprofundat-o complet, am inteles ca e cam cea mai buna carte pt o mamica. Eu am si dr Spock despre sarcina si am gasit cam tot ce aveam nevoie sa stiu in ea.
Fetelor, pe unde sunteti? cred ca v-ati dus toate la cumparaturi Eu am facut putina curatenie de dimineata, m-am plimbat prin parc, am mai facut niste cumparaturi si dupa-amiaza am de calcat lucrurile bebelusei.
Mandarinutza 35+ Antonia Maria
Poze
mandarinutza spune:
Sabina, e periculos cu ursii astia. Eu am ramas cu frica de urs de cand am avut placere sa-l intalnesc pe Mos Martin acum un an jumate. Era inainte de Craciun si eu mi-am luat cateva zile libere si am mers la Sinai cu sotul, nu era multa lume,tocmai ninsese abundend, era zapada de vis, neatinsa. Si am zis eu sa urcam spre Poiana Stanii pe drumul pietruit din padure din spate de la Peles, putin mai sus de Cabana Schiorilor. Si era superb, zapada din belsug, ningea, noi ne tot pupaceam pe drum, nu mai trecuse nimeni pe acolo in dimineata aceea ca nu erau urme. Si cand sa ajungem aproape de observatoarele de sus de langa Poiana, l-am vazut si eu si sotul pe Mos Martin.O secunda sau doua am inghetat si eu si sotul, dar si-a revenit el si am fugit pana jos mancand pamantul. Dupa ce am urcat cam vreo 30-40 minute, am fost jos in mai putin de cinci minute, nu ne-am uitat inapoi, nu stiu daca a incercat sa coboare dupa noi, mie imi tremurau picioarele, a fost o sperietura
Poze
Sabina spune:
ahaaaa, deci o sa ne plimbam puradeii impreuna, cool:))
(acu sterge si tu mesaju, ca na, nu prea-i bine sa scrii unde stai pe forum )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mandarinutza spune:
Fetelor, ia priviti si ascultati aici, ca e tare frumos!
http://miraulam.multiply.com/video/item/39
Poze
Sabina spune:
excelent!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by danielle02
...ce sot bun ai,al meu nu vine cand nasc ca se scarbeste de mine,asa a zis!nu vrea sa imi vada "aia" cat de mareee e!
... am intrat scurt, dar nu ma pot abtine!
Scuze, Danielle draga, dar pentru statementul asta asa i-as tranti o colectie intreaga de tigai in cap!!!!!! (si in alte parti, mai sensibile - ca de cap vad ca-i cam tare, ca sa ma exprim fffff finutz.)
Asa m-am enervat, si eu si sotul, ca al meu a zis ca vine el pana la voi acolo!
Bai tata, putea spune ca e slab de inger, ca nu vrea sa te vada suferind si el sa fie helpless, ORICE, ca tot ajungea sa nu vina in sala. Dar nu asta!!!
Ma rog lui Dumnezeu sa-i vina mintea la cap odata ce o vede pe Ebonee. Dar pana acum, nu pare sa merite asa un cadou al vietzii...
Ufff, ce furioasa sunt!!! M-am turat cam tare. Ma retrag, inainte de a-mi da drumul...
Piciulika 31+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Carmenita spune:
Cecilia, pe mine ma dor coastele de sus, cred ca de la greutatea burtii. Banuiesc ca si pe tine te dor tot coastele. E buna ideea cu perna pentru sustinerea burtii cand dormi.
Roxana si eu ma gandeam ca e normal in sarcina sa apara mici oscilatii.
Fetelor, greu la bloc. Am vecinii de la 4, abia s-au mutat si isi renoveaza apartamentul si de dimineata pana seara sparg pereti. Eu nu stiu ce mai au de spart, ca de cateva zile tot demoleaza. Stiti cumva daca exista program de liniste la bloc? Banuiesc ca nici nu au autorizatie pentru peretii aia sparti, dar vecinii mei nu zic nimic, ca nu il cunosc. Daca spargeam eu ceva, se infiintau la mine la usa in 5 minute.
Bebe e tare agitat de la galagia asta. Cred ca plecam la plimbare, ca nu se mai poate.
Pupici!
Carmen 30+ cu bebe Andrei
Annisia spune:
Orele cu pricina sunt, in general, de la 15-17 la pranz si de la 22-07 noaptea. Ideea e ca fiecare comitet de bloc isi alege aceste ore de odihna. Orisicum, poti face o plangere la politie, pentru perturbarea linistii si ordinii publice... Spor la treaba! Sau iesi la un gratrel si lasa-i sa darame blocul... Ai asigurare la casa? Hihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
myral spune:
Danielle, banuiesc ca multi barbati gandesc asa dar sa o spuna in fata e prea de tot. In loc sa te incurajeze ca gravidutele sunt f sensibile. De al meu ce sa zic saracul ca si-a luat concediu sa aibe grija de mine si face el toata treaba in casa.De mine ce sa va mai zic , daca am scapat si de ziua de ieri si nu am nascut inseamna ca mai am o sansa sa ajung la 36 sapt., desi nici azi nu e situatia prea roz, plus ca m-am saturat de atatea pastile. Ma bucur ca bebica e vioaie si asta ma incurajeaza ca e bine.Multumesc de sfaturile privind geanta de spital. la toate fetele si un WE placut!Myral35+
Sabina spune:
Carmenita, eu am niste vecini deasupra, care incontinuu mesteresc ceva...cat e bb mic,m sa stii ca doarme ok si cu zgomot.Din experienta.Adultii insa spumega(pe buna reptate!)
stai sa vezi cum e cand ai marea idee de compozitie, si tocmai atunbgi baga aia maneaua.
offf, viata meaaaaaaaaaaaaa.
danielle, baiatu asta al tau e genu crescut de mama soacra in puf?
eu acum pe ultima suta as baga ceva de genu mi-e rau tre sa stau in pat.Si l-as freca toata ziulica sa-mi aduca una alta. Are nevoie de dezintoxicare zdravana de la rasfat tanarul domn, asta ca sa imi mentin un limbaj decent.....