Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
Annisia spune:
Sunt precum o cucuvea... Insomnii, insomnii... Vad ca suntem la unison si la asta, nu numai la caftit soti...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Roxanooo, ii sparge casa omului si tu te duci la nani? Scoate un ochi si vezi care e treaba, cati sunt si ce cara... Vezi ca avea Sabina niste tigai pregatite, pe care nu le-a mai utilizat. Si nu-ti fie frica, noi sntem langa tine. Ai vazut reclama aia tampita cu ”ai uitat ca nu mai stam cu ai tai”? Asa si noi, tu intra prima cu tigaia pregatita, ca venim dupa tine....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
devylla spune:
No chiar ca n-aveti somn neica.
Yo le dorm noaptea intr-o veselie,daca ma apuca insomniile si pe mine aia sunt.Ca nu fac fata si munca si nopti nedomite.
In alta ordine de idei,am inceput sa citesc cartea lui Dr. Spock,mi se pare foarte buna,complexa si interesanta.Numai ce am citit despre alaptare si m-a luminat in multe multe privinte.e o carte excelenta dupa parerea mea.
O fi sambata nene,dar la mine e 3 dupa-amiaza si ma plictisesc aici la munca,mai am doua ore...haide-ti la vorba sa-mi treaca de urat.
Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator
Carmenita spune:
La multi ani, Sabina! Sa fiti sanatosi, sa nasti usor pe bebe Gheo si sa fie un voinic!
Eu am avut ieri santier in casa pentru ca schimbam tevile de la calorifere si inca nu au terminat, dar mai las si pentru cand vine sotul, ca nu mai pot nici eu singura.
Intre timp am fost la medicul de familie, am mai pus inca doua kg pe mine, in total am pus 12 kg. Acum am 57 kg la 1.60, e destul. Dar acum arat si eu bine, ca am fost slaba o viata. Burtica mea are si ea 98 cm, deci fetele care se vaitau de burtica mica, stati linistite ca nu sunteti singurele.
Mi-am facut analizele si au aparut niste mici nereguli la hemoleucograma completa, dar nu sunt ingrijoratoare, cred eu. In rest, calciu ionic este putin sub limita 3.9 si limita e 4, deci nu stam foarte rau.
In schimb, dorm asa de bine de cand e racoare afara. Sper sa tina cat mai mult asa racoare, ca sa ma pot si eu odihni.
Va pup!
Carmen 30+ cu bebe Andrei
danielle02 spune:
`neata burtici!cum ati dormit?eu tare rau,m-am culcat obosita si m-am trezit obosita.poate imi revin de la o cafeluta!
am vazut aseara niste documentare cu case bantuite,iar in una din ele era un demon ce vroia sa faca rau unui bebelus bbrrrrrrr,nu am mai avut somn,nici la baie nu m-am dus,m-am pisat jumate de ora azi dimineata!
devylla eu mi-am luat si termometru de baie,asa,ptr. orice eventualitate!
ce sot bun ai,al meu nu vine cand nasc ca se scarbeste de mine,asa a zis!nu vrea sa imi vada "aia" cat de mareee e!
un weekend placut sa aveti
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
cecilia L spune:
Buna si de la noi,
Vad ca va ''plangeti'' ca nu dormiti noaptea, puteti sa ma treceti si pe mine pe lista.
Mami, felicitari pentru nepotica, sa fie sanatoasa si papacioasa.
Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut grasanii zilele astea.
Nu prea am intrat zilele astea, musafiri si iar musafiri. Abia am scapat de unii si vin altii, dar nici o pb ne descurcam.... o sa fiu un pic nesimtita si se rezolva, sunteti de aceeasi parere cu mine.
De vreo cateva zile am o durere (seara in general) pitin mai jos de sani, cand in dreapta cand in stanga,devine insuportabila, din cauza careia nici nu pot adormi, ce credeti ca mai este si asta? ati mai patit careva?
Marti merg la dr, dar pana atunci credeti ca ar trebui sa ma alarmez?
In alta ordine de idei, am terminat cumparaturile, zic eu... dar stiti voi cum este mai descoperim ca lipseste ceva.Mai trebuie sa spal tot ce am luat pt bebe si pt mine si sa le calc, abia atunci pot spune gata.
Ma gandesc ca sapt. viitoare in functie de ce zice dr sa ma apuc si de curatenia generala, asta asa sa fie totul ok cand vine bebe, ca tot am intrat in sapt 36, prea mult nu mai pot sa aman si sper sa se mai termine cu musafirii si la mine.
Nu stiu daca mai intru zilele astea, asa ca va urez un sfarsit de sapt cat mai placut.
toate
cecilia,35+Cristian
Yaia spune:
'Neata, burtici!
Se pare ca se doarme la greu sambata dimineata...
Eu am o veste putin neplacuta: cred ca am facut un pic de rosu in gat. De cateva zile m-a apucat tusea si vad ca ma tine un pic in gat. Incep sa ma doftoricesc cu ceai cu lamaie, limonada si ta-ta, preferatul meu, mujdei de usturoi! Asta e parea buna, ca pot sa-mi fac cartofi prajiti, sa-i mananc cu mujdei.
In rest toate bune, planuri stricate de sot...Ieri voiam sa mergem sa ne uitam la patut si mobila pentru camera lui bebe, dar m-a amanat ca azi noapte a plecat pe la 4 sa vada raliul Finlandei si s-a intors pe la 10, dar era rupt de somn, asa ca acum doarme si nu pot merge la cumparaturi. As merge fara el, dar vreau sa-si dea si el cu parerea la mobila, ca asa e frumos! Asa ca amanam excursia la cumparaturi. Of, tot am impresia ca intru in criza de timp cu asta, ca voi tot cumparati si deja aveti aranjat totul, si eu nimic!
Am terminat si de citit ultima carte din Harry Potter. Nu spun nimic, sa nu stric surpriza fetelor!
Fug sa mananc ceva, poate trezesc si sotul si il conving sa mergem macar 2 ore la magazine, pana nu se inchid.
Pupici pe burtici.
Irina 30+ bebe baietel
Roxana_G spune:
Annisia, cu ce naiba sa ies eu fata draga, ca eram singura? Cu matura si cu burta inainte?
Yaia, si eu am laringita si inca virala. Dar nu e grav, o sa treaca.
Carmenita, mici modificari la HLG sunt normale.
Va pup rapid, ma duc la cumparaturi. Weekend placut.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
isabeluta spune:
Sabina"La multi ani!" pentru o mamica fericita. Sa ai un bebe sanatos si mancacios. Imi pare rau pentru intarziere, dar eu is tare in urma cu cititul. Am intrat sa-ti urez sa ai parte de tot ce ai visat si inca o data pe atat.
Revin dupa ce ma pun la punct cu cititul....
isabeluta32+
bebita
Sabina spune:
neata!
rusinica, da io am dormit pana acu un sfert de ora.Trebuia cica sa plecam azi dimi la 5, dar Sofia nu a dormit ieri la pranz si s-a culcat tarziu, abia la 10 jumate.Mi-a fost mila sa o scol, ca ea nu mai adoarmke la loc in masina.Asa ca plecam mai incolo, vedem noi cand, mi-e frica de aglomeratie ca de nustiuce.Pana si duminica la ora 12 era coloana de masini spre Valea Prahovei, am fost la verii nostri la Sinaia si intre busteni si Sinaia erau astioa bara la bara spre predeal, poiana, ce stiu io.Oameni nebuni, stau in masina 3 ore dus 3 ore intors si dupa aia intr-un restaurant, si cica ei au fost la munte.Sau in fum la gratar.Da au luat aer oamenii, na:))))
Roxana, nasol cu alarma aia.Sa ne spui daca vezi ceva aiurea. Tot la Sinaia, acu 2 seri a fost ursu la rudele noastre in curte.A facut o mizerie infernala in toata curtea, si le-a sfasaiat o piscinututza de 2m pt copii....eu cred ca paralizam de frica.
Multumesc inca odata tuturor pt urari, am avut o zi f frumpoasa si datorita voua, vorbesc f f serios!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia