Mamici de septembrie-octombrie 2007 (54)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Asaaaaaa, am terminat de citit din urma...Da' stiu ca ati scris zilele astea...
Roxana, La Multi Ani fericiti impreuna!Cu intarziere un pik. Dar cu mare drag! Ce frumoasa e povestea vostra! M-a impresionat felul in care ai povestit! Sa fiti la fel toata viata! Si ce grasunel e BB Andrei! Felicitari pt vestile bune de la eco!
Annisia, gospodina mare te facushi!Felicitari pt vestile bune de la eco!Cu dr asa si eu, e in concediu, la sf lui aug!Dar nu mai vreau sa ma stresez! Om naste noi cumva...preferabil sa fie cu medicii nostri, totusi!
Sabina, La Multi ani! Sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa! Bine ca e sanatos bebe Gheo!
Nana, ce faina burta ai! Bravos!Arati f f bine!
Piciulika, talentata mai esti! Bravo, jos palaria! Sa stii ca a cumparat sotul si din Elvetia! Tare incantat a fost de tara asta…
Myral, scumpo, eu zic ca va fi bine! Hai ca deja bebelina e maricica, va fi bine totul!
Youngrita200, bine ai venit si sarcina usoara!
Dani, iubita, nu le mai pune si tu la suflet pe toate! Adevarul ca acum sintem si mai sensibile acum si numai rautati din astea nu ne lipsesc! Lasa ca vine ea printesa lui mama…
Oa, Sim, 38 sapt….Ce grasunel e Stefan! Sper ca nu te mai doare burtica!
Tomasa, Dani, Nana, Roxana, multumesc mult! Si eu zic ca e bine Sara mea, dar cand vad ce grasunei avem pe aici…Ma bucur din suflet ca totul e ok si ea e sanatoasa! Eu m-as bucura sa aiba o greutate medie!
Tomasa, cred ca nu mai ai rabdare pana la eco! Presimt ca vii cu poze frumoase cu Maria!
Fetele cu contractii, tin pumnii sa reziste colul vostru si bebeii in burtica!
Frumoase povesti de dragoste, fetelor! Mi-ati trezit niste amintiri…
Ce ma bucur de vestile despre Sonia! Doamne ajuta!
Noapte buna, poate in noaptea asta pot dormi ca azi noapte pe la 4 bantuiam...
Gabriela 33+ Sara
danielle02 spune:
http://good-times.webshots.com/album/560140799VzmxmV?vhost=good-times
sa ma laud si eu cu primele jucarii ale bebelushei...
sabina au reduceri de vreo 2 saptamani.
la hainute,asternuturi,chestii de decorat camera bebelushului si cam la toate ca e sezonul de SALE cum se zice,cam pe la toate magazinele.
danielle 32+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danielle02 spune:
gabriela nici nu iti poti imagina ce mult astept momentul ala cand trebe sa ma duc la spital.
cred ca fetitele nu sunt asa dolofane ca baieteii,oare cat de grasuna o sa fie a mea?
danielle 32+ Ebonee
pozici
Liana30 spune:
"La multi ani Sabina!!"te puppp..scuze de intarziere da acu aterizai
tomasa nu am uitat te anunt cat de curand
va pupacesc pe toateee..nu v;am uitat..va cetesc din umbra ca va iubesc mult..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Sabina spune:
Lianaaaaaaaaaaaaaa, mii de imbratisari si !
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
danielle02 spune:
gata,ma duc la somn!nu ma mai satur de voi
bebelusha s-a linistit,inseamna ca ma alsa sa dorm ineseara!
danielle 32+ Ebonee
pozici
Roxana_G spune:
Deci dormiti acuma? Hmmm. Eu am fost nevoita sa ma culc, imi picasera si netul si cablul si ma plictiseam. TV nu merge nici acum din pacate. Oricum m-am trezit pentru ca voiam sa ma joc pe net, si da, sunt nebuna.
Sabina, ai fost tare rau cu rucsacul ala. Iti zic eu ca dupa ce a stat in garajul meu cu gandaci e la fel de indicat sa il spal si inainte.
Oricum m-ati speriat nene cu cumparaturile voastre, parca imi vine sa dau maine iama iar prin magazine. Numai ca am cam cheltuit bugetul lasat, am 2 rate de plata luni si salariul intra abia pe 14 august, asa ca ma mai calmez.
Hai somnic usor!
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
devylla spune:
Neata burtici,
Azi am intrat si noi in sapt 34...ma altur celor care nu mai au stare si nervi pana sa nasca.Nu mai pot.Deabia astept sa treaca si luna asta.Am intrat asa intr-o stare de neliniste.
De marimi body-uri,eu am luat 50-60.Acum daca i-or fi mari asta e,toata lumea mi-a zis ca va creste repede si nu o sa ii mai vine,sa nu cumpar f multe.Oricum,eu nu am cumparat multe,dar mama cred ca jumatate din bagaj e numai pentru Erika.
Aseara am vb cu al meu despre nastere...ii ziceam ca majoritatea ati inceput sa va ganditi la cum o sa fie...si ca eu sunt inca calma...o fi normal?Iar el...a inceput sa turuie...ca sa nu-ti fie frica,ca o sa fie bine,ca o sa fiu langa tine,ca chiar daca o sa te doara tare vei reusi,ca asa te-a facut Doamne Doamne sa poti naste..si tot turuia...cred ca lui ii e mai frica ca mine,ce ma fac cu el?
Duminica ma duc la cumparaturi pentru bebelina,ca mai am destule de luat,termometru de camera si pt bebelina,apropo la mine temperatura apei la baie e reglabila,mai am nevoie oare de termometru in baie?
Azi dupa munca,ma apuc sa fac niste dulciuri ca am pofta...sau poate maine ca e liber,depinde cum ma simt.
Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator
Roxana_G spune:
Sabina, dar e asa frumos ca te incurajeaza sotul. Marea majoritate se lamenteaza mai rau ca mamicile, nici nu e loc sa mai zici ceva.
Gata, ma intorc la somn, desi sunt stresata ca suna continuu o alarma in complex. Initial am crezut ca e masina mea, insa nu se aprind luminile la ea, deci nu e. Sa fie de la o casa...nu stiu, dar suna la 10-15 min si imi e cam urat. Usa nu am avut curaj sa o deschid sa vad ce si cum, dar ma duc acum sa scot capul de la etaj.
Somn usor. Cat o sa regret eu noptile astea pierdute cand o sa vreau sa dorm si nu se va mai putea.
Rox 35+
si Alexandra Maria (10.02.2004)