Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Jasmin, BB, pt. gimnastica in apa nu trebuie sa stii neaparat sa inoti.Eu am facut la Sebastian de vreo 2 ori la Crown Plaza- cursuri organizate de Vania Limban.Stateam in bazin pe margine (ne punea sa ne tinem de ea) si pedalam, ne explica una-alta-cum sa respiri, etc. Aveam si niste chestii de care ne tineam si ne mentinea la suprafata...
Mergeam si prin bazin (ne tineam de mana si formam un sir), dar la apa mica. Dupa piscina intram si in jacuzzi (inclusiv vania), purtam discutii .Nu puteam face sauna, dar nu as fi vrut neaparat...

revin...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

am incetat sa ma mai duc si la rec. doctorului, atunci cand colul meu se scurtase considerabil (ajunsesem la 2.5-2.7 cm), asta chiar pe la jumatatea sarcinii. Dupa ce "l-am restabilit" nu m-am mai dus, imi era cam "peste mana", iar lenea ma acaparase.
Din pacate acum nu cred ca voi mai ajunge asa cum mi-am propus (imi pare rau Jasmin), dupa serviciu nu stiu cum sa ajung mai repede la Sebastian, iar uneori sunt cam obosita si tot aman...

In alta ordine de idei, Sebastian a facut miercurea si joia trecuta temp., care a cedat la antitermice (Nurofen,Panadol).Vineri si sambata a fost ok, dar de dimineata ni s-a parut ca incepe sa raguseasca (nu a mai facut temp.), si mananca f. putin. Am fost de dimineata la dr., i-a dat un antibiotic f.. usor, mai pt. copii. Ne-a fost putina frica, vecinii de aceeasi varsta s-au imbolnavit toti, iar prietena cea mai buna , tot de 3 anisori a facut o forma destul de nasoala de rosu in gat-laringita, ca a trebuit sa stea si in spital.
S-a uitat dr. si in gatul meu, ca a inceput sa ma usture si pe mine putin- mi-a rec. gargara cu bioxid de carbon .

Anul trecut si nla inceputul acestui an am facut cure de imunostimulare si a fost super- nu mi-a racit copilul deloc si nici nu s-a imbolnavit. Astazi i-am cumparat din nou tratamentul (niste produse naturiste pt. copii de la Aboca), am noroc ca ii place lui Sebi si il ia singur (un sirop Natura Mix din coacaze, miere,etc+ niste pastilute f. bune de PropolPur+un sirop ImunoMix din echinacea)

Va pup, acum chiar trebuie sa plec!O saptamana placuta!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..va salut si eu si va pup pe toate..noi am bantuit mult zilele astea, am papat la greu si acum am niste arsurti groaznice am mancat un platou de gogosi..o sa ma fac cat casa poporului si cartierele invecinate la un loc...maine am o zi super plina ,control, gimnastica, masaj ..etc nici eu nu mai stiu tre' sa-mi consult agenda...noi suntem bine din ce in ce mai grasi si mai pufosi....fi'miu da din ce in ce mai tare ....in rest nimic nou..sper ca sunteti bine toate ..va pupam si va uram o seara frumoasa si noapte buna...sa aveti o saptamana placuta si usoara!!

ROXANA 28+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

subiect nou AICI

Mergi la inceput