Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 29
creem spune:
Iuli, o sa mergem la plimbare spre Basarabi...si acolo e frumos!
As fi vrut eu si pana la munte, dar cred ca saptamana viitoare, sa vad ce zice si dr. cand merg la control.
iuli-ana spune:
Creem,da,e f frumos si acolo...Imi aduc aminte ca in ultimul an de facultate am fost la cules de urzici acolo...
Abia daduse firul ierbii,urzica avea vreo 3 cm si noi pofteam la trufandale...Si am crezut ca o sa fim singurii nebuni care se urca in tren sa ajunga la padure si sa culeaga urziciSi cand colo...nu aveam unde arunca un ac!!!
Veniti,veniti aici,noi va asteptam!!!
creem spune:
quote:
Originally posted by dany26
[b]
Fetelor voua ce v-au zis dr ginec despre eco din ultimul trimestru 32 sapt?trebuie sa fie 3 sau 4D sau nu neaparat?Ca eu ma mai vad cu dr mea abia la 30 sapt (intra in concediu acum)si tare mi-e ca nu o sa mai am unde sa ma programez pt acea eco...
24+ ANDREI
Mie una dintre dr. (care e doar echografist)mi-a zis ca ar mai trebui o echo 3-4D pe la 30-32 sapt pentru depistarea retardului de crestere - ar costa 250 RON, si probabil mi-ar arata 5 sec. in 3D ca si data trecuta la morfofetala de trim II
Cealalta, care e si ginecolog, a zis ca nu mai e nevoie de nici o echo speciala, ci doar de cele normale, de monitorizare cresterii, greutatii si pozitiei - care costa 60 RON.
Asa ca , fiecare cred ca va face dupa cum ii dicteaza inima si buzunarul
Eu cred ca nu mai fac decat echo obisnuite, avand in vedere ca masuratorile le fac tot in 2D!
Dar stiti cum, e pe parcurs, se mai razgandeste omu!
ancadragoman spune:
Neata
Si mie dr mi-a zis ca nu mai am nevoie de 3 sau 4d,decat daca vreau eu .O sa fac si acum la 28 de saptamani o eco normala si costa 500 de mii.
Pup fetele si o zi buna
anca 26+
Maria
poze
oanab125 spune:
PUSSI, cine ti-a spus de efectele gravibinonului:chisturi, fibrom? Eu si la prima sarcina si acum la a doua am facut tratament cu acest medicament. Nu stiu ce sa zic:la prima nastere, cand a facut cezariana, dr. mi-a descoperut fibrom, iar la un an si ceva dupa am avut si un chist. Am facut tratament homeopat vreo 2 luni si au disparut. Sa inteleg ca si cum imi vor reaparea?Eu am si uter fibromatos. Medicul nu mi-a spus nimic de asa ceva si mai stiu persoane care au facut astfel de injectii si nu s-au trezit cu fibrom. Poate sunt eu mai sensibila. la prima sarcina am inceput tratamentul pe la 4-5 sapatamani, acum cred ca pe la 6-7 saptamani.
sanatate!
vine bebe2
22+
ellis spune:
Si mie mi-a zis dr ca nu mai e nevoie de 3-4 D de acul inainte, eu fac ecografii in continuare, oricum dr combina di 2D(la masuratori), ne mai arata si o imagine frumusica in 2-3D si costa mai mult - cred ca ne rezumam la atat deocamdata; am facut la 24 sapt, mai facem la 28, pe urma mai vedem; iar la finish se mai indesesc ecografiile.
Ellis24+
pussi spune:
oana Este stiut ca la baza fibroamelor, chisturilor si endometriozei sta surplusul de estrogeni din corp! Eu sunt unul din cazurile fericite care nu am probleme de genul asta, dar dr. ungur cu care am facut cele doua Fiv-uri nu a fost de acord sa iau estrogeni dupa Fiv( exista posibilitatea ca in urma stimularii sa am foliculi nepunctionati sau nematurati si care pe baza de surplus de estrogeni sa se transforme in chisturi, avand in vedere ca ovulatia nu se mai producea). La mine e vorba de toti acesti hormoni administrati artificial( FSH + HCG) ! Si nici in RO in cazurile de FIV nu se da Gravibinon decat in cazuri de sangerare=insuficienta progesteronica care duce la deslipire, alunecare placenta sau chiar avort! La utere fibromatoase nu stiu cum se procedeaza, dar logic ar fi sa creasca fibroamele(daca sunt) si fara gravibinon...estrogenii sunt mult mai mult secretati in sarcina! Eu am inceput sa fac Gravibinonul in sapt. 13 cand au inceput contractiile, dar la varsta asta de sarcina erau ovarele puse total in repaus si nu mai era niciun risc! Nu stiu daca m-am facut inteleasa
Vad ca vorbiti de ecografii 3-4D. Eu oricum fac... dr. meu are ecograf 4D si-mi face eco 4D de fiecarae data, ma lasa sa-mi vad Tustile cum se misca!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
bb mi-am facut salam de biscuiti e la frigi acum si asteptam
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
bb_yasmi spune:
buna dragutele!!!
Noi am fost o tura la plimbare, am papat si acuma la nani un pic.
vad ca a avut succes salamul meu de biscuiti...
ne auzim maine, ca dupa nani merg la nepotica mea iubita!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
g24hit spune:
salutare. va urmaresc de mult timp dar nu mi-am facut curaj sa scriu.eu am 24 sapt,cudpn pe 24 noiembrie.sarcina noastra este cu problemute: am imineneta dea avort de la 17 sapt,cu contractii dureroase si nedureroase,cu repaus la pat,cu plimbari prin casa,fara efort si mult tratament(duphaston,scobutil,no-spa,diazepam,vitE,fier,acid folic) si cu multa speranta. n-am mai facut eco de 6 sapt(dr e acum in concediu) astept sa se intoarca sa fac si eu 3D pt ca inca nu am facut.la ultimul eco mi-au zis ca e fetita.ea e jucausa....speram la ce e mai bine.