Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
Jasmin012 spune:
Neata, burticutzelor, vad ca sunteti neobosite, ati inceput sa stati pina tirziu...Pina la urma, kilogramul ala cu care ma laudam acum vreo saptamina s-a pus, desi s-ar putea sa fie si de la constipatie...dar daca s-a pus acolo unde trebuie inseamna ca avem 6 kg luate momentan. De-acum chiar daca punem pe noi cite 2 kg/luna nu ar insemna prea mult, sper sa ne incadram in limita a 15 kg pina cind o sa vina bebe...dar sa vedem daca o sa fie chiar asa. Bebe e tare haios, face valuri-valuri prin burtica, dar inca n-a inceput sa ma loveasca sa ma doara...eu ma aflu inca in perioada cea mai placuta a sarcinii, probabil ca peste citeva saptamini o sa-ncepem si noi sa ne simtim mai rau, cum va simtiti si voi...ma refer la faptul ca unora dintre voi a-nceput sa va fie rau...desi cred ca e ceva absolut normal si ca n-ar trebui sa va faceti griji, chiar daca e neplacut...oricum, suntem sufleteste alaturi de voi, burticutzele noastre dragi...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
creem spune:
Neata!
Am dormit si eu mai bine...azi spr sa fie o zi foarte frumoasa si buna pentru toate burticile
Stefania, de ce te-au apucat tremuricii? Ce e azi?
Oana, felicitari pentru fetita ta mare! Are deja 1kg!
Pupici
25+
iuli-ana spune:
Jasmin,le-am mai spus si fetelor,insa nu stiu daca au incercat:un remediu f bun impotriva constipatiei il reprezinta semintele e in.Se pun intr-o lingura/linguritza seminte de in,apoi se adauga cateva picaturi de ulei de maslina,se inghite si apoi se bea o cana cu apa. Merita incercat!
pussi spune:
Buna dimineata!
Sper sa va bine dispun si pe voi fetelor daca vreti sa radeti in hohote si sa vedeti niste superstitii babesti in legatura cu bebeii si grvidutele sa intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=63935&whichpage=8-
cica sa nu-i tai unghiile cu foarfeca pana la 1 an ca se face hotz! si cica sa i le rozi!
- daca-l pupi pe picioruse pe baietzel va umbla la femei - ce-i rau in asta?
Am gasit asta la un alt subiect...
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
Jasmin012 spune:
Stefania, tocmai mi-am pus cartofi la fiert, pt salata orientala...Cind pleci? Esti emotionata?
Iuliana, , merci pt sfat. Unde gasesc seminte de in? Ulei de masline am...
Oana, felicitari pt kilogramul fetitei!
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Pussi, hai ca esti tare cu subiectul respectiv...chiar ca avem nevoie de asa ceva, sa vedem si noi ce prostii mai circula prin lume si la ora asta...in epoca noastra vreau sa zic...Super-tare...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
pussi spune:
jasminicilor se mai si distreaza lumea
oana felicitari pt fetita ta mare si grasuta! E prima de la Odiseea noastra care a ajuns la 1 kg.
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
iuli-ana spune:
Jasmin,semintele de in se pot gasi la Plafar sau in supermarketuri,la produse naturiste(alaturi de rondele de ovaz,cereale).Pupici!