Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
eu acuma ma gandeam ca maine as manca o mancare mai "clasica" gen piure de cartofi cu sos de rosii si aripioare crocante de pui.....dar sa mi le faca cineva....
noi am facut nani si acuma bag un castron de macaroane cu branza....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
mey BB,iar fac bale pe tastatura...
De cand am ramas numai piure de cartofi as manca...si salata de vinete, pui de la KFC...foaaaarte sanatos dealtfel!!!
bb_yasmi spune:
sorry Iuli.
cate kg ai pus pana acuma?? apropo in ce sapt esti??
poza eco bb si burtik
iuli-ana spune:
Azi am facut 19 saptamani si am pus pe mine pana acum 3 kg.
Nu pot sa-ti spun cat de mult merg pe jos si incerc ca dupa ora 16 sa nu mananc decat fructe(adik 2 felii de pepene).Insa stiu ca ce este mai greu abia acum incepe...da' sa vezi ce copii frumosi si sanatosi vom avea,asa ca va merita sa fim mai pepenoase un timp...
Am vazut ca tu arati super,cum reusesti sa te mentii???
bb_yasmi spune:
iuli la 9 kg puse in sapt 27 (aproape) nu mi se pare ca ma mentin.... sincer nu mi se par multe kg puse, la mine problema este ca am pus toate aceste kg intr-un tim foarte scurt : am pus 9 kg in 6 saptamani,.,,... pana in saptamana 20 nu pusesesm nici un kg. dar nu ma mir, eu manc ca o sparta, tot ce apuc, tot ce vad imi trebuie....nici prin cap nu imi trece sa manc dupa ora 16 sau sa ma abtin....
multe saptamani inainte iti doresc pana la 40!!!
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
AncaD, tu parca spuneai ca dai grvibinon, nu?? vezi ac este un subiect deschis cu o viitoare mamica de gemeni care are nevoie urgenmta!!
poza eco bb si burtik
ellis spune:
..rectific..stiu greutatea, sotul a fost mai vigilent...are 600 gr printesa..e maricica bine iubita mea.
KIVA, Tutunaru e medicul meu; acum nu mai fac pregnyl(1/4z), iau in continuare magne b6 4/zi si biomarin plus 1/zi; mai iau elevit desi dr a zis ca nu e obligatoriu in cazul meu. iau doar una la 3 zile. Stiu ca mai multi medici recomanda magneziul si pt ir-uri.
Ellis24+
iuli-ana spune:
Multumim asemenea!
Aveam cam multe kg cand am ramas ,motiv pt care tre' sa ma abtin...Mi-e greu,mai ales ca aici avem o cofetarie super care inca mai face prajituri cu frisca adevarata,dar ma gandesc la ,daca m-as face mare de tot cine l-ar mai plimba pe toate coclaurile???
bb_yasmi spune:
ellis, scuza-ma daca nu mai retin bine minte, dar tu te pricepeai la concedii??
poza eco bb si burtik