Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
pussi spune:
quote:
Originally posted by gill
eu sunt gata cu castronul.......3 minute.....cred ca asta ar trebuii sa se numeasca "mancarea puturosului"
GILL
25+..si sufletzelul mameiSARITA
eu astept bunica sa ne faca papa bun!
Azi am mancat 2 iaurturi de 125 gr. + 2 tousturi!Atat! si acum as manca ceva fruct.. dar mai stau putin intinsa!
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
Voi porumb fiert ati mancat? mie mi-e pofta
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
gill spune:
pai de aia pussi...nu ne ingrasam noi...ca uitam sa mai mancam...si vrem sa ne ingrasam cu aer.....
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by gill
eu sunt gata cu castronul.......3 minute.....cred ca asta ar trebuii sa se numeasca "mancarea puturosului"
GILL
eu astept bunica sa ne faca papa bun!
Azi am mancat 2 iaurturi de 125 gr. + 2 tousturi!Atat! si acum as manca ceva fruct.. dar mai stau putin intinsa!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
GILL
gill spune:
acum vreo 2 saptamani.....la o plimbare prin parc......am papat..unul..si inca unul....si inca unul...ca nu ma saturam
quote:
Originally posted by pussi
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
GILL
pussi spune:
merg sa vad daca gasesc la magazinul din colt!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
dany26 spune:
salutare burticute!
Pufuletz drum bun!
Calatoare LA MULTI ANIIIIIIIII!!!!!!!!
Gill azi am fost la dr de fam si m-am cantarit.....si am pus 6 kg eu care ieri ma vaitam ca nu am mai mult de 3-4 Intr-un fel ma bucur....dar in alt fel.... Si eu am mancat porumb mult dar acum 2 saptamani-3-4 pe zi....Insa de cateva zile ma apuca o pofta mare mare de salata de vinete (facute cu ulei si ceapa ) si mananc sera pe la 8...muuuuuullllttttttttt si normal ca si cu paine...
23+ ANDREI
ellis spune:
OF! OF! OF! CA MULT MAI SCRIETI!
Ne-am intors si noi de la nenea dr., am vazut tititza care statea "linistita" cu o mana sub cap si batea din picioare, i-am vazut iar mutrisoara, ochisori, nasuc, dar mie nu prea imi plac imaginile astea stil alien, dar dr a zis ca va iesi mai frumusita decat o vad eu acum...mama denaturata. Mi-a zis dimensiuni capsor, circumferinta abdomen, femur, sunt ok, denota o crestere in grafic, un picut mai mare, dar a zis ca nu mai poate sa-mi zica ce lungime are ca sta chircita, si nici greutate nu mi-a zis. IR-urile mele au mai scazut !!!!!!!!!!!! sub 0.7 si 0.6 fapt pt care nu ar mai trebui sa fac pregnyl, dar eu ii ziceam dr ca mai vreau sa fac sa stiu eu ca ii e bine fetei...in final m-a convins sa nu mai fac macar o luna pana ne vedem iar...cam asta a fost..va pup pe toate
Ellis24+
dany26 spune:
Creem si ancadragoman imi pare rau ca v-ati simtit asa rau astazi!Dar poate asta a fost ultima oara, sper...or fi zis bebeii :"ia hai sa le mai si necajim ce ele cum o sa ne necajeasca cand ne nastem ca nu o sa inteleaga ce vrem si cand vrem....decat cand invatam sa vb adica multe luni bune....."Maine sper sa auzim numai de bine de la voi!!!!!!!!!!
23+ ANDREI
Kiva spune:
elis pot sa te intreb , cine este medicul tau ?
am si eu aceeasi varsta de sarcina , si pe partea dr am aceeasi tensiune crescuta 0,77!
mi s-a spus ca e mare dar nu am nici un tratament!
stiam despre dr tutunaru ca da tratament pt asta !de aceea te intreb , sa vad daca mai dau si altii
ai mai luat si altceva?
kiva23+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by pussi
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
ddaaa!! surpriza pregatita de sotzu": porumb fiert/..... stia ca mie pofta!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 26+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik