sexul anal? ati praticat?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

quote:
Originally posted by alesssia

spune-mi si mie, e reala faza ca muschii din zona cu pricina devin mai elastici si....apare riscul de a nu-ti mai putea controla nevoile fiziologice?

Muschii din zona NU sunt elastici, si nu e recomandat sa-i largesti cu jocul ala pt ca apoi dupa ani o sa apara riscul ala

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

deci pana la urma exista acest risc....
am tot citit pareri pro si contra acestei idei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

NU iti pierzi capacitatea normala de defecatie daca faci sex anal decat daca il faci des , regulat , cu "instrumente" de dimensiuniimpresionante.
Sexul anal se considera a fi o picanterie , si din mai multe considerente este recomandabil sa se practice mai rarutz , ca-i mai dragutz, vorba aceea. Adica o data la 2-3 luni , 1/6 luni , 1/an , nu la modul sportiv.
Inainte este recomandata o clisma , inainte sa te apuci de sexul anal propriu-zis e o perioada de "acomodare" , cand in preludiu e inclusa si stimularea anala, treptat treptat ajungandu-se la sexul in sine , dupa ce esti acpabila sa-ti relaxezi musculatura.
Mult mult lubrifiant , prezervativ , rabdare,tandrete.
Si da , exista orgasm la sexul anal , asa cum la barbati cel mai puternic orgasm este la stimularea prostatei care se face evident rectal.

Atata timp cat ambii parteneri sunt de acord mi se pare normal sa se experimenteze.

Si ca un P.S , nu am facut sex anal si nu cred ca voi face prea curand.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Pare atat de complicat, ca-ti dispare dorinta imediat!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

asa e si la sexul normal , nu-i complicat deloc!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mai bine ai trece la fapte si te lamuresti mai bine, binenteles daca iti face placere, esti pregatita.

Ali28si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Cred ca un articol de pe un site de cafea cum e ele.ro nu trebuie dat ca exemplu. Incercati sa gasiti niste resurse cu mai multa greutate.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

resusrsele cu mai multa greutate sunt....experientele, nu-i asa?

nu cred ca un articol ilustreaza mai bine decat experientele celor care au practicat sau fac asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by XIO

NU iti pierzi capacitatea normala de defecatie daca faci sex anal decat daca il faci des , regulat , cu "instrumente" de dimensiuniimpresionante.
Sexul anal se considera a fi o picanterie , si din mai multe considerente este recomandabil sa se practice mai rarutz , ca-i mai dragutz, vorba aceea. Adica o data la 2-3 luni , 1/6 luni , 1/an , nu la modul sportiv.
Inainte este recomandata o clisma , inainte sa te apuci de sexul anal propriu-zis e o perioada de "acomodare" , cand in preludiu e inclusa si stimularea anala, treptat treptat ajungandu-se la sexul in sine , dupa ce esti acpabila sa-ti relaxezi musculatura.
Mult mult lubrifiant , prezervativ , rabdare,tandrete.
Si da , exista orgasm la sexul anal , asa cum la barbati cel mai puternic orgasm este la stimularea prostatei care se face evident rectal.

Atata timp cat ambii parteneri sunt de acord mi se pare normal sa se experimenteze.

Si ca un P.S , nu am facut sex anal si nu cred ca voi face prea curand.

Cu singura deosebire ca la femei nu exista prostata. Sau... poate lumea a evoluat si nu stiu eu....

Mergi la inceput