sexul anal? ati praticat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si la alte subiecte se fac referiri, trimiteri la site-uri de profil, nu inteleg de ce n-ar fi binevenite si pe un astfel de subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Adela, trimiterile n-au nimic rau, dar tu ai trimis la...GOOGLE! Adica e ca si cum tu ai intreba ceva de genul "cum se manifesta varicela la copii mici" si eu, in loc sa-ti dau un raspuns sau sa te trimit exact la site-ul care sa te lamureasca, te trimit la carul cu fin, de parca cineva n-ar sti ca e si acul pe acolo :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

ba io am zis si care car cu fan ar fi cu pricina, la cap www.sexaz.ro/content/sexul-in-cuplu/sex-anal.htm" target="_blank"> educatie sexuala :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simmonna spune:

Bre, io am venit cu steguletul alb. Exista emoticon cu asa ceva?
Nahh, gasisem si eu un subiect interesant, abia asteptam sa aud detalii si cand sa se incinga discutia sa aflu si eu mai multe, cineva s-a gandit sa traga autoare subiectului de urechi, altcineva o trimitea pe google. Merci frumos, de googalit googalesc si singura, ba ma uit si la poze daca vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

va rog, le rog pe pudice sa nu comenteze pe acest subiect!

rog sa dea cu parerea persoanele interesate de subiect!

ce pisici mai oameni buni! si aici va certati? venim aici sa ne relaxam si sa impartasim experiente! am vazut ca mai multi de aicisa sunt uimiti cum si de ce sunt eu interesata de acest subiect.

trebuie sa le cer voie sau ce? sau au fost asa de obisnuiti acasa sa nu vorbeasca pe astfel de subiecte, incat nici pe un forum nu mai indraznesc sa o faca?
si ce vina am eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Alessia, pina cum nu s-a certat nimeni. E bine ca le-ai rugat pe pudice sa nu comenteze, dar trebuia sa le rogi nici sa nu intre, sa nu li se faca rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Regulamentul precizeaza un singur nick de persoana. In cazul in care un nick nu mai e valabil, moderatorii sau adminii trebuie anuntati. In cazul in care sint doua persoane cu acelasi nick, trebuie alese nickuri separate.
Amindoua cazurile sint in subiectul de fata,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Aicisa sau la Iasi ?

Uneori trebuie sustinere din mai multe parti ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Dom'le, sa revenim la subiect...

Am incercat si eu sexul anal, asa, de curiozitate si nu mi-a placut...
Nici sotul n-a fost prea incantat, asa ca nu se va mai repeta.

Nu te pot lamuri cu nimic...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Creatii culinare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Da, revenind... eu mi-as dori sa pot, sotul meu ar vrea, am incercat dar ma doare... nu stiu exact cum sa descriu... mi-e teama, ma crispez si dispare si dorinta, si vointa, si excitatie...

In ce consta "igiena riguroasa"??? Clisma? Sau exista vreun fela anume de spalaturi? Eu clisma am facut doar o data, cu 3-4 ore inainte de a naste... si... Da' bine, atunci era alt context.

Cu alte cuvinte, nici eu nu pot sa-mi dau prea mult cu parerea, dar ma intereseaza. Subiectul, nu "cine" anume a facut-o...

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea

Mergi la inceput