Sa facem haz de necaz

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

maru , da` ai fost pierduta-n spatiu , nu gluma

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

quote:
Originally posted by belutza

belutza

cine naiba si-a imaginat ca intr-un oras cu 150 de mii de locuitori sunt 2 universitati cu peste 40 de mii de studenti?
stiam ca Waterloo e oras universitar, dar chiar doua universitati?

si da, asta e firea mea, picioarele bine infipte in pamant, da capul in nori

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

quote:
Originally posted by belutza

belutza

cine naiba si-a imaginat ca intr-un oras cu 150 de mii de locuitori sunt 2 universitati cu peste 40 de mii de studenti?
stiam ca Waterloo e oras universitar, dar chiar doua universitati?

si da, asta e firea mea, picioarele bine infipte in pamant, da capul in nori

Doamne'ajuta!

Acum cand te duci la serviciu , nimeresti universitatea ||?? Sau tot asa ??

belutza

Mergi la inceput

hehe, dupa 9 luni...
ma orientez mai greu, dar odata ajuns intr-un puct, stiu sa revin.
mai rau e cu sotul meu care e oriented chalenged

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Noroc ca n-ai cautat Waterloo unde a fost batut Napoleon.Radem noi dar adevarul e ca orice lucru greutz la tine in tara devine f. greu cand te afli la altii.Eu nu stiu daca m-as putea adapta in alta tara.Ce job ai acolo,e frumos,interesant?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maru

hehe, dupa 9 luni...
ma orientez mai greu, dar odata ajuns intr-un puct, stiu sa revin.
mai rau e cu sotul meu care e oriented chalenged

Doamne'ajuta!

Apropos de treaba asta ... am fost acum 2 sapt la Liberty parade intre Saturn si Venus .. nu mai fusesem de acum 2 ani in locul ala ... si .. am parca noi masina la 100000000000 de m distanta de scena .. ca era politie cclau si nu ne lasau sa intram...

si mergeam noi ... eu ma uitam stanga , dreapta . parca eram pe alta planeta .. nu mi mai aduceam aminte de absolut nimic ( f grav ) , avand in vedere ca la mine e suficient sa merg o singura data intr-un loc ca stiu sa merg dupa aceea ..

si tot mergand , il intrebam pe al meu .. aici am fost noi acum doi ani? el , da/ aici au fost cursele cu motoare atunci ? el,da/ stau putin ... si in partea aia e marea ??? el nervos .. ma , tu esti sanatoasa?? tu chiAR NU vezi marea sau faci misto?
si se vedea marea ..cum naiba sa nu se vada ... da` io am intrebat .. sa fiu sigura

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Sa fii sigura de ce anume?Ca-i marea,ca esti in C-ta?

Mergi la inceput

Daaaaaaaaaaaa. Daca era cine stie ce , in partea aia wonderful ??? daca se termina pamantul si era o mare prapastie ??? eeeeeee , in asemenea situatii tre` sa fim siguri de ceea ce se afla in partea respectiva .. ca nu se stie niciodata ..

belutza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

Noroc ca n-ai cautat Waterloo unde a fost batut Napoleon.Radem noi dar adevarul e ca orice lucru greutz la tine in tara devine f. greu cand te afli la altii.Eu nu stiu daca m-as putea adapta in alta tara.Ce job ai acolo,e frumos,interesant?

jobul meu e de office assistant.
da, e f interesant, lucrez cu cercetatori din lumea intreaga

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by wonderful

orasul Waterloo e lipit de Kitchener, care sunt lipite de Cambridge.
totul depinde de cum abordezi o situaatie. daca privesti cu optimism, daca dupa cate o patanie, faci haz de necaz, ai sanse sa nu clachezi nervos

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput