Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 4
Samurai-lady spune:
Noua semnatura :)))
Si iar am umplut o pajina numa io :)
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D
Ashera spune:
Safira si Burtika, felicitari ! Simo, povestea ta m-a impresionta. Sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el ! Samurai lady, bine ai revenit. Asteptam si povestea, cand ai timp. . Timi, Nikole Ioana, la multi ani sotului ! . Nico, super bancurile !
saptamana 39
Christian
Ashera spune:
Eu am avut o noapte tare grea, in care am dormit max 3 ore. Motivul : azi de dimineatza trebuia sa fiu prezenta la maternitate, cu tot cu bagaj, ptr control si eventual internare. Nu am crezut ca o sa am chiar asa emotii. Doar 9 luni am tot avut timp sa ma pregatesc ptr nastere si ptr intalnirea cu bb ! Oricum, am scapat azi . Colul e inchis si rigid, bb nu da semne ca vrea afara. Daca pana miercuri nu se intampla nimic neprevazut, miercuri dimineatza ma prezint la internare, pregatita fizic si psihic ptr cezariana. Deci, mai am 4 zile sa ma bucur de burtica .
saptamana 39
Christian
arhdy spune:
Buna fetelor.
In primul multumesc mult de tot pentru incurajari si urari. Sa stiti ca m-am gandit ca nu am avut timp sa va anunt ca plec la maternitate, dar am aflat a 2-a zi de la nasica ca va tinut ea la curent. Mai am de daugat ca am luat nota 9. Am avut o nastere relativ usoara si asta datorita unei super doctorite care a avut grija sa imi fie cat mai repede si mai usor posibil. Altfel nu reuseam sa nasc decat dupa multe chinuri si pe 30 dar in timpul zilei cine stie pe la ce ora.
Ieri am ajuns si noi acasa si suntem foarte fericite alaturi de tata. Credeam ca nu mai ajungem. Suntem cimninti si papam bine. Singauraul lucru care ne ingrijoreaza este ca varsam c-am des. Si dupa ce mancam, si cnd ne trezim sau in somnic. Este adevarat ca suntem foarte mancacioase. In seara asta sau maine dimineata vine pediatra sa ne vada si atunci o sa lamurim mai multe.
O sa va povestesc mai multe, incluziv de la nastere si din maternitate cadn o sa ma simnt mai bine. Din pacate nu pot sta jos si va scriu in picioare. Ma doare taietura si curge si din mine de nu mai pot. Apropo de asta va pun si eu o intrebare celor care a-ti mai nascut: Este normal sa curga sange si acum asa de mult (ca la ciclu)???
Diana si Cristiana Maria
Timi07 spune:
Ashera iti doresc 4 zile burticoase superbe!
Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )
jadi spune:
Diana, asa mi-a curs mie la prima sarcina. Spre sfarsitul celor 6 saptamani parca s-a vazut o schimbare . Acum in schimb, lohiile mi-au trecut foarte repede!
Deni & Vlad & Tudor
liadorian spune:
Nico, foarte tari bancurile!
Luna, si io tot anxioasa... Plus ca am cam prea mult timp liber la dispozitie sa ma gandesc la tot felul de detalii si uite asa nu mai stiu ce vreau - sa nasc sau sa nu nasc. In fine, as vrea numai sa ies din starea asta de incertitudine, sa fie una din doua. Si stim cu toatele care e singura solutie posibila: !!!
Timi, imi pare rau ca s-au rarit contractiile alea. Chiar eram curioasa cum te simti. Eu am fost moale rau azi, nici treaba prin casa nu mi-am mai facut-o ca de obicei iar de iesit la plimbare cred ca o sa ies un pic mai incolo. Desi, vorba Oanei, plimbarile mele or fi bune pentru silueta, nu pentru induplecat copila sa iasa la lumina.
Lary, bine-ai revenit!
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
Timi07 spune:
Da Lia m-am cam dezumflat...speram sa scap de asteptat. Doar "dopul" asta tot picura de azi dimi de zici ca a acoperit toate gurile de canal din Dublin si tinde sa fie sange mai curat, nu mai e chiar asa maro....o sa vad ce-o mai fi...
Timi
cu termen de valabilitate expirat ( 40+ )
Happiness_4_us spune:
Burtici, de Nikole stie cineva ceva?
Multumesc frumos.
Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!