Mamici de iulie-august 2007 (84)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Antoanela23-la mine de ex apa e f calcaroasa. Exact cum spui cand fierb biberoanele raman albe. Oare le pot steriliza in apa de la robinet f calcaroasa, sau sa-mi iau un sterilizator electric ca daca e cu apa nu e nici o jmekerie.
Otim, si eu tot asa am:
- o stcla (de la pompa de muls) in care mulg laptele meu;
- o sticla in care incalzesc la microunde apa plata (ca am citit tot pe aici ca daca fierbem apa plata nu e bine) si apoi dizolv laptele praf, si tot asa inainte de a il da la bebe;
Tu ce lapte folosesti ?
Azi am reusit sa-i dau o masa integrala si inca aproape una cu laptele meu, restul lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Fetelor eu mor de dureri....... simt ca fac pe mine, toata ma adun !
Numai ce am venit de la medic, si acolo imi mergea cat de cat bine, ca m-au luat iar durerile.... deabia mai pot sa stau pe picioare sau pe scaun. Sper sa ajung la sfarsitul de sapt., vineri ar trebui sa merg iar la medic dar daca nu mai pot voi merge la clinica direct. Bebelina s-a mai fixat si impinge in jos dar colul e inca inchis,medicul a zis sa mai asteptam, asta vreau si eu dar in clipa asta cred ca ma urc pe pereti!
Nici nu am mai reusit sa va citesc din urma....decat foarte putin...
Felicitari pentru mamicile care au reusit sa treaca de nastere !
Alina- cand pot ma voi uita la poze acum nu sunt in stare....
NMA: sper sa apuc sambata si eu, ca va fi normal nasterea sau cezariana imi e acum asa de egal.... vreau sa nu mai am durerile astea infernale... care ma taie complect.
Poate cineva sa-mi explice si mie cum e cu acel "dop"???
Eu nu am momentan nimic decat contractii si dureri care ma lasa fara respiratie.Nici nu mai pot scrie....
Trebuie sa ma retrag.
Va pup pe toate.
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Eu fierb suzi in apa plata (fierbeam, ca acu o scuipa ), si tot albicioase ramaneau.

Fiti atente cum vine valul!!!

Simo de Matei Hisham (28.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Andutzy nu mai fii suparata. Si eu m-am agitat ieri cand am vazut ca scade productia de lapte si a trebuit sa bag deja laptele praf si biberoanele. Unul din avantajele biberonulyui e ca stii cat papa. Asa ca nu dispera. Eu ma pun la tv si ma mulg si trece mai usor.
Valen multumesc de urari.
Andicu, stiu ca cresc si cu lapte praf, doar fiimea tot asa a supt 3-4 saptamani dupa care completare apoi doar lapte praf si uite ca e bine mersi. Tin minte ca de pe la 3-4 luni ii faceam laptele praf in apa de orez. Oricum cresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor multumesc pt incurajari.
Paticut sper sa fie saptamana asta dar nu se stie niciodata. Nu iti face griji ca mult a fost putin mai e iti trimit un pic de forta desi nu am prea multa ca sa mai duci pepenasul pana se decide sa iasa.
Luna nu imi vine sa cred ca mi-o iei inainte. Trebuia in aceiasi zi 15.08 . Sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Samadhi ce am vazut eu azi in wc era ca un mucus de vreo 1 cm in diametru, rosiatic, adica rosu inchis, ca un mic cheag de sange.

Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Luna- merci de raspuns. Tu mai poti? Eu simt ca ma sfarsesc pe bune...
Nu stiu cum va merge voua, dar mie nu imi e bine de loc. Burta imi e foarte tare si simt foarte aiurea.
Si trecerea acestei zile mi se pare o vesnicie...

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania pai tu cum esti sapt 40 daca dpn era pe 15? Eu intru maine in 39. Oricum daca vrei sa nastem in grup esti binevenita.

Samadhi eu sunt bine, ma omoara asteptarea, dureri cand ma apuca sunt chiar fericita, dar nu se regularizeaza fir-ar sa fie. Te pup si sper sa treci cu bine de toate.

Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Luna- ar fi bine sa trec peste durerile astea, uite ca se face o ora deja, si nu ma lasa deloc. Am mers mai inainte la toaleta ca o baba chircita.Al meu zice sa stau in pat, eu nu mai pot sa stau nicicum de dureri. Sper sa ajung la sambata, poate nastem in grup.
Te pup.
+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Lunitzo, , sar'mana de intrebare, ce sa fac, iaca cresc copii. Vad ca tu faci nesting la greu, esti pusa pe fapte mari, bafta, sa se petreaca totul repede si bine.

Andutzy, ai primit rasp despre pastratul laptelui, acelasi lucru vroiam si eu sa ti-l spun. Cu incalzitul depinde de cantitate si puterea microundelor. Eu zic sa continui totusi sa-l pui la san, acum oboseste repede ca e mic dar cand va mai creste o sa aiba energie sa suga mai mult si poate vei scapa de muls.

Si eu am un san "dominant" si cat am incercat sa-l stimulez pe celalalt, tot e mai mic si bleg. Si de multe ori am senzatia ca nu se satura mimoza, dar am profitat de faptul ca nu am lapte praf in casa si nu am cedat tentatiei biberonului. Nu am cantar sa vad cat a luat in greutate, dar ea arata bine, a pus carnita peste tot, pe maini, picioruse, a facut falcute. O cam chinuie colicii seara si daca nu are colici atunci de fite si tot sta numai in brate. Sper sa-i treaca mai incolo, pe mine deja ma doare spatele dupa ce o plimb 10 minute.

Andicu, e grasunel Filip, felicitari, sa-ti traiasca.

Jeni, si la noi e apa calcaroasa, alb pe suzete ramane indiferent cu ce le fierb, apa plata sau de robinet. Singura smecherie e ca sterilizatorul cu aburi foloseste putina apa, si daca stergi biberoanele imediat dupa (ca ele raman umede) nu mai raman dare albe.

Pup toate fetele, o seara calma,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput