Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 23
nma spune:
Carmen felicitari! sa creasca mari si sanatosi si sa va umnple viata de bucurii. Asteptam povestea.
Timi se pare ca s-a suparat bb ca ai spus ca ai termenul expirat si uite ca a iesit. Felicitari! refacere rapida si mult laptic!
Mada daca scurgerea s-a oprit nu cred ca vei naste.
Acum m-am intors de la medic. Piciul meu e mai rau. A inceput cu voma si alte alea. de data asta chiar sper sa nu nasc, mai ales ca bona a venit si cand l-a vazut cum e m-a intrebat ce am de gand sa fac daca nasc maine. Nu cred ca se descurca cu el bolnav. si parca Simo spunea ca daca plance copilul te ridici si nu mai simti nici o durere. Ei bine eu l-am luat si in brate fara sa ma mai gandesc desi are 17kg si nu am patit nimic. Sunt franta de oboseala, dar daca el se simte rau, cand sunt langa el sunt fresh. in schimb nu sunt in stare sa mai fac ceva mancare. astept sa vina sotul sa-mi cumpere ceva. Pe Alex il bag la regim ca nu se mai poate.
nico38+ sambata va fi ziua cea mare 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
jeni71 spune:
AndraZ asta si fac, mulg in continuare. Cat iese, iese si il dau la bebe.
Otim, mersi de sprijin, azi de exemplu a papat o masa completa de la mine, si mai am una in frigider la rece. Mulg cam 60 grame, insa problema e ca lui nu-i mai ajung 60 grame, tinde spre 80 grame. Oricum mult si iar mulg si tot asa. Cat am lapte il dau tot la bebe, restul lapte praf. Si fetita tot cu lapte praf a crescut de la 3 saptamani. Avantajul e ca la biberon stiu cat mananca. Cred ca va trecui sa cumpar sterilizator de biebroane pt ca apa la mine aici in zona e f calcaroasa si dupa ce fierb biberoane, suzete, tetine, ramane alb pe ele de la calcar. Tu, laptele praf il dai cald sau la temperatuira camerei ? Ca nu stiu daca sa-l fac de seara si sa il dau cand solicita sau sa il pregatesc atunci proaspat. Si am mai citit tot pe aici pe forum ca apa plata nu se fierbe ci se incalzeste la microunde. Tu cum procedezi ? Pt ca la mine nici nu se pune problema sa folosesc apa fiarta si racita din pricina calcarului. si mersi
jeni71 spune:
Felicitari Timi, sa va traiasca Maria Sophie, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa si norocoasa, si tie refacere rapida !
pussi spune:
SI.. CONTINUA VESTILE BUNE SMS THEA M:" cu bucurie va anunt ca azi, ora 8 si 20, respectiv 8 si 22, prin cezariana au venit pe lume, sanatosi si frumosi, Daria 2500 g. 50cm si Tiberiu 2.350g. 49 cm."
PUSSI 21+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
madabout2003 spune:
Nico mersi de raspuns, nu stiu ce sa zic ca nu mai curge asa dar tot am senzatia de umed..intr_o ora ma duc la cursul de nastere cu moasa si o sa o intreb sa vad ce zice. Multa sanatate piciului tau!
MADA 36+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
jeni71 spune:
Thea M sa-ti traiasca si sa fie sanatosi si norocosi bebeii Daria si Tiberiu. Maricei pt gemeni, bravo, felicitari. Iar tie mamica eroina refacere rapida si numai bine. Te asteptam cu drag aici !
Antoanela23 spune:
, sal'tare la toata lumea,
Nu am mai deschis computadorul de vreo saptamana. Suntem in formatie completa acasa, Victor are vacanta la cresa, sotul e in concediu iar sora mea a plecat sapt trecuta. Cu doi parinti la doi copii nu stiu cand se face miezul noptii.
Sonia mai are nasul un pic infundat, dar e mai bine. Papa in continuare numai san de la mami sau minia-minia titzi, cum zice Victor . In plus nu mai adoarme decat in brate, s-a naravit. Iar Victor scoate untul din noi, isi scoate parleala, dar e un dulce si un scump, frumosul mamii .
Aylin, multa sanatate. Termom suzeta e inutil daca bb refuza suzeta, Sonia de ex nu vrea suzi. Biberoanele si tetinele se pot fierbe, 5 min e ok, dar daca apa e calcaroasa vor ramane urme albe pe ele.
Ioana, , felicitari pt Smaranda cea cuminte si Miruna iubareata.
Mada, sa-ti fie de bine excursia. Daca pierzi lichid, du-ta la dr, eventual ia tamponul cu tine sa faca testul de lich amn. Daca s-au fisurat membr nu e bine sa stai asa.
Lia?
Nico, sanatate lui Alex.
Va pup pe toate fetele, mi-e dor sa stau mai mult cu voi dar decamdata nu se poate.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Thea M sa-ti traisca bebelusii.
La mine cred ca incepe distractia, chiar acum ma rupe spatele dar nu se stie niciodata, poate e fals.
Anto ce mai faci?
Lia cred ca gata, si-a sistat plimbarile, vine cu Miruna acasa curand.
Am vazut si eu poze cu frumosii de Tudor si Vlad, sunt superbi, si Tudor e deja mare. Si eu m-am amuzat cand l-am vazut pe Vlad cu suzetica si Tudor fara.
Va pup, ma duc sa ma rog de contractiile astea sa continue ca m-am saturat sa stau in incertitudine, am facut curat, am aspirat, (stiti ce misto e sa urci doua etaje cu aspiratorul in brate?) acum ma duc sa dorm putin, apoi sa verific bagajul, sa fac un dusulet in caz ca se intetesc doamnele contractii sa finm fresh.
Apropos, aici e cald de mor, nu va luati caldura inapoi la Romanika?
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Antoanela23 spune:
Vad ca ce era mai important a disparut din mesajul initial, asa ca reiau.
Felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate si fericire voua si bebeilor. Mentiune speciala pentru mamicile de gemeni, sunteti super-mamici super-, bravo.
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
otim spune:
jeni71 - retur ... si sa o luam cu inceputul :
- eu am doua sticlute pentru lapte in una ma mulg si in cealalta laptele praf ( sunt sticlute de sticla - nu plastic )
- laptele praf il pregatesc chiar inainte sa ii dau sa manance si daca a mai ramas ( in cazul in care nu a mancat tot ) il arunc pentru ca pe cutie scrie ca se tine maxim o ora asa facut
- laptele praf il pregatesc cu apa plata ( Izvorul Alb de la Dorna ca are Na mai mic ) si in cazul in care e prea rece pun sticluta cu laptele in apa calda - il incerc apoi la mana laptele sa nu fie nici cald nici rece (fara termometru )
- atentie la apa de la robinet ( tot pe net citit contine mult Pb de la tevi ) , o sticla de apa plata de 2 litri ne ajunge cateva zile (dar e doar al lui bebe )
Otilia lui Laurentiu Ovidiu