Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 19
christyne spune:
Ghinetz, m-am amuzat cand am citit supararile tale! Zici ca e vorba de maica-mea si de soacra-mea + bunica-mea. Toate sunt cu gura pe mine cu aceleasi subiecte. De fiecare data cand o vad pe Miruna au ceva de comentat: ca e in capul gol, ca nu are ciorapi, ca o tin in curent.. eu zambesc gales si le spun ca daca nu a racit pana acum nu o sa raceasca tocmai azi.. dar crezi ca asta le convinge??? Nuuuuu, ma iau cu santajul sentimental: fie incep cu "te rog eu muuult, uite pune-i pentru mine niste ciorapei"... fie cu "ok, o sa vezi ca o sa se imbolnaveasca sigur"... Ma mai enervez si eu si le spun: ce faceti acum, cobiti sau ce??? Eeeee, comedie!
Dar in general nu le bag in seama, ma fac ca nu le aud.
Eu sunt de parere (si le spun si lor de cate ori am ocazia) ca copiii cresc la fel de bine si daca sunt infasati si daca nu, si daca sunt mai infofoliti si daca sunt mai caliti, si daca sunt hraniti la san sau cu lapte praf.. mi se pare aiurea sa te agati de o idee atata timp cat e ok si intr-un fel si intr-altul. DAAAAAR fiecare are dreptul sa isi creasca odrasla cum considera ea mai logic si mai corect. Sfaturile sunt ascultate cu placere, dar nu e obligatoriu sa fie urmate.
Asa ca nu va mai necajiti ca le transmiteti si piticilor, ignorati tot ce va enerveaza si puneti-i la punct pe toti.
Christyne, mamica de Mihai (6 aprilie 2001) + Miruna (5 iulie 2007)
jeni71 spune:
Irinusha de unde ti-a luat incalzitor de biberoane, ca sincer as scuti si eu drumurile spre bucatarie noaptea. Nu de alta dar e la parter si scol si toata casa. Asa as proceda ca tine. Practic tii apa la temperatura dorita ? Mersic.
afibebe spune:
Simo merci,
acum ne punem pe treaba.
multumim pentru incurajari si sa-ti traiasca minunea.
o seara placuta tuturor.
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 14 ZILE
SI VINE ...
AndraZ spune:
Lary, Fianna, Nikole, felicitari pt bebei! Sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti!
Jeni, persista cu mulsul. Mie lactatia mi-a venit la cateva zile bune dupa nastere si eu una nu am facut feba laptelui, deci de[inde de organism. Iti tinem pumnii sa vina laptic mult....ca la mine a venit in cantitai industriale de pot alapta o gradinita. Nu renunta la ideea de alaptat natural. Eu cand ma uit la Mara si cand vad cat de repede a "expandat" nu ma gandesc decat la faptul ca am facut bine ca m-am ambitionat sa o alaptez, ca ea la inceput a refuzat. Si ca exemplu iti pot spune ca in 22 de zile, Mara a dat jos 250g si a pus la loc 850g...deci laptele de mame e super!!!
Luna, vad ca pitica ta se grabeste rau sa va intalneasca! Iti uram nastere usoara ca vad ca se apropie....dopul deja s-a dus...si iti facem galerie intensa!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
christyne spune:
andutzy, sigur nu gresesti tu cu ceva la regim??? poate papi ceva ce il supara.. eu si la primul si la al doilea copil am observat ca erau alimente care le dadeau colici si la care daca renuntam nu mai aveam probleme. E groaznic sa va chinuiti asa. Daca nu e din cauza de mancarea ta, am auzit ca exista tratament homeopat f f bun ptr colici, poate ai un medic bun care sa te ajute.
Multa sanatate la bebelush...
christyne spune:
jeni71, uite gasesti aici incalzitoare de biberoane
http://reclama/produse.php?categorie=Incalzitoare
jeni71 spune:
AndraZ pai eu asta nu inteleg - pana ieri a fost laptic si de azi pauza. Mulg tot ce iese si-i dau logic, dar de ce diferenta asta de ieri pe azi? CA vorba aia in spital sugea si apoi dormea cate 4 ore. Si acasa a fost la fel primele 2 zile. Nu mai inteleg nimic. Mulg in continuare tot ce iese.
jeni71 spune:
Chrystine, mersic de link, da la mine nu merge sa-l deschid, da eroare. Trimite pe PM un mesaj cu adresa. Ma gandesc insa cand oi ajunge in oras gasesc la farmacii, nu? Si cum functioneaza aceste incalzitoare ? Practic pui apa in biberon, biberonul in incalzitor, si cand e nevoie pui doar laptele praf ? Nu radeti, dar cand am nascut eu primul copuil (acum 11 ani nu exista asa ceva).
Luna1 spune:
Mychydutza nu-mi vine sa cred ca ai nascut si natural pe deasupra si ditamai baietelul. Noi aveam DPN impreuna. Felicitari! Abia astept pozici si recuperare grabnica.
Andra trisezi si nu e frumos. Pai stai sa nastem si noi restul de printese sa aiba Matei de unde alege ca lumea,asa joci necinstit.
Alina La multi ani!
Pupici!
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!