Mamici de iulie-august 2007 (84)
Raspunsuri - Pagina 18
Simo78 spune:
Poze www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/sets/72157601234168674/" target="_blank">Matei
Simo de Matei Hisham (28.07.07)
liadorian spune:
Seara buna tuturor! Noi tocmai ne-am intors de pe drumuri - plecati de acasa de pe la 10. Pranzul la mama, apoi intalnire cu prietenii intr-un bar, cu plimbari de la o locatie la alta. Dupa cum se vede, numai de nascare nu mi-a ars, ca eram prea ocupata cu niste snitele, cu niste sucuri si cu niste cafele! Zic si eu cafele ca sa ma dau mare, ca a fost doar o cafelutza mica si slaba rau. Macar m-am destrabalat! In rest, nimic notabil. De ieri parca, parca am inceput sa mai am si eu ceva contractii, nici cine stie ce dureroase, nici regulate. Dar macar le am, si tot sper ca o sa mai inmoaie colul asta al meu care se incapataneaza aiurea! De vrep ora le-am cronometrat dar nu e nimic de capul lor - ba la 6 minute, ba la 12, ba la 9 etc.
Deci... Incepem si saptamana viitoare tot 2 in 1! Va pup si ma duc inapoi la citit din urma, ca azi chiar ati fost harnicutze. Si eu care stiam ca duminica e liniste, liniste pe forum...
LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...
brazuca25 spune:
Am vazut poze cu Matei adorabil!!
Si la noi incep colicii, desi eu speram ca daca papam numai la san poate scapam de ei. Nu e cazul. Toata noaptea a urlat saracuta de durere. Am incercat azi cu Sab Simplex azi sa vedem daca are efect.Deocamdata si-a recuperat somnul de azi-noapte, dar din pacate mami nu a apucat sa doarma azi asa ca daca iar avem repriza de plans diseara m-am aranjat.
Fetelor se apropie valul de nascut??? Hai ca incepe saptamana noua!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
Happiness_4_us spune:
Nicole, felicitari din suflet pentru bebe Kevin!
SA-ti traiasca, sa fie sanatos !
Asa da bebe grasunel!
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Anya20 spune:
La multi ani, alinutzaaa!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita...si cum mai vrei tu si sa te bucuri de mica ta comoara.
deni are dreptate, anya facea kk la o saptamana, intre 2 luni si 6 luni cand am inceput diversificarea. si zau ca nu mi-am facut probleme. crestea bine *nu spectaculos( si nu o deranja nimic.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
jeni71 spune:
Sunt foarte suparata! De unde ma laudam ca am lapte de azi dimineata a inceput sa fie din ce in ce mai putin, si bietul copil s-a trezit din ora in ora, la alaptat plangea jale mare ca nu curgea nimic din sani. Si cand am incercat sa ma mulg manual nu au iesit decat cateva picaturi iar cu pompa abea am scos 10 grame. Si a fost circ toata ziua, copilul urla de foame si ultima solutie a fost Milumil 1 de la farmacie. Cat am muls de la mine i-am dat sa bea, iar restul a mancat Milumil. Dati cu rosii, puneti-ma la zid, dar nu puteam sta cu bebe tipand de foame (a plans non stop si la mine lapte ioc).
In plus de dupa masa am inceput sa fac febra 37.4, sanii sunt moi, si ma dor mai ales in zona sfarcurilor.
Daca si maine am febra il sun pe ginecolog, desi mi-e groaza de mor nu cumva sa ma interneze iar in spital ca innebunesc.
Sunt curioasa acum ca a mancat cat s-a saturat cate ore doarme.
Ma apuc de muls sa vad ce mai scot, si indiferent cat e il dau si pe ala in biberon. Of Doamne ca mult s-a chinuit azi bietul de el.
Ma miram eu sa tina minunea cu laptele, daca la prima sarcina cand aveam 25 de ani a tinut 3-4 saptamani maxim. Acum am 36 ani, deci............slabe sperante, dar totusi ma mir ca o saptamana a mers. Oare de ce ? Poate pt ca era mai mic si manca mai putin ?
Pupici
Anya20 spune:
fetelor, eu nu prea apuc sa mai intru pe forum, ca in cea mai mare parte a timpului sunt singura cu fetele. daca aveti intrebari sau nelamuriri ma gasiti pe mess sau imi dati pm, ca intru si citesc cand am timp.
de cateva zile imi doresc sa-mi fac timp sa citesc povestea lui matei al lui simo. l-am vazut in poze si e un frumos.
daca doriti sa stiti despre arina...e f bine. mananca f des, la o ora-o ora si jumatate si ziua si noaptea. are 4100g si sunt f mandra de ea. a inceput sa gangureasca, ne zambeste...e o dulce. eu am niste nopti cam albe, dar asta e. merita tot efortul.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Felicitari noilor mamici, pupici multi si o viata superba pt bebei.
Eu tot cu dopul meu, cred ca l-am eliminat pe tot ca s-a oprit sangerarea "gelatinoasa",am ceva contractii dar rare si neregulate, deci nu ma astept sa nasc prea curand desi am facut tot posibilul sa grabesc totul. Adica daca Lia se plimba ca o femeie normala si rezonabila, eu azi am jucat fotbal cu fiu-miu, magarusul, si volei cu frate-miu si sotul meu. Poate voi credeti ca glumesc dar chiar pe bune adica cu alergat, cu tot tacamul. Eram pe un camp se uitau oamenii la mine ca la filme SF.
Va las, tot nu apuc sa citesc din urma prea mult dar va pup pe toate.
Luna 38 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
www.sonia.as.ro/index.html" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
AndraZ spune:
Fetelor, intru si eu putin cat ma lasa fiica-mea sa va spun ca ieri dupa-amiaza a nascut Mychydutza, un baiatel minunat de 4 kg. a nascut natural, fara epidurala si totul s-a petrecut cat se poate de rapid!
Mychy, felicitari pt mica comoara! sa bva traiasca baiatul , sa fie sanaots si sa va aduca numai impliniri!
Mai urez si eu La multi ani! tuturor fetelor care si-au aniversat zilele de nastere in ultimele zile. Va mai dorim sa fiti sanatoase alaturi de cei dragi, sa va dea DD copii minunati care sa va umple casele si inimile de bucurie, pace si lumina!
Simo, am apucat in fuga sa vad pozele cu Matei.....superb!sa va traiasca! ce zici....iti dau fata si ne incuscrim?!?!!??!
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora