*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
Daca faci comanda si e trimisa si pierduta, nu mai ramburseaza contravaloarea. Asta se bate cap in cap cu nu mai trimitem in ro. Sa se puna de acord!!!!!!
Edit: nu am inca mail.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
brianna spune:
Acelasi mail l-am primit si eu, si eu nu am avut niciodata probleme cu comenzile...exceptand faptul ca am o comanda din 6 iulie care nu a sosit inca..si alte 4 dupa 12, 16, 20 si 1 august. Clar imi iau gandul de la ele.
cris-gabi spune:
La mine au ajuns toate comenzile. Nu am avut nici un colet pierdut si nici nu le-am scris niciodata.
Cele 2 comezi sunt date de pe contul meu. De pe contul sotului nu astept nici o comanda si la el nu apare nici un mesaj. Ba chiar ii trimit oferte.
Astia chiar sunt tampiti. Ne lasa sa plasam comenzile ca apoi sa le anuleze. Practic se folosesc de banii nostri.
PS: Ambele conturi sunt fara probleme![]()
Jasmine spune:
Deci gata,end of the game.
Daca au trimis mailul asta si la clienti care nu le-au trimis nici un mail...e clar.Putem sa consideram mailul asta ca o instiintare oficiala si personala ca nu mai avem ce cauta pe LR.
textul mailului e oricum stupid:ti-am anulat comenzile recente si te sfatuiesc sa nu mai comanzi nimic ca daca iti trimit pachetul si se pierde nu te mai despagubim.Pai daca eu fac comanda si o anuleaza direct inseamna ca nu-mi mai trimite nici un pachet.Daca imi trimite un pachet care e in pericol sa se piarda inseamna ca nu-mi anuleaza comenzile.Ce aiureala!
Oricum e clar ca de data asta chiar ni s-a taiat macaroana.
Mai are cineva chef sa faca o comanda?
claujro spune:
quote:
Originally posted by brianna
Acelasi mail l-am primit si eu, si eu nu am avut niciodata probleme cu comenzile...exceptand faptul ca am o comanda din 6 iulie care nu a sosit inca..si alte 4 dupa 12, 16, 20 si 1 august. Clar imi iau gandul de la ele.
Ai avut comenzi primite de la ei sau astea au fost primele?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
brianna spune:
am comenzi din ianuarie..nenumarate (cel putin 10) si sosite toate la termen si fara probleme majore (doar colete sparte, bagate in sac).
nushulica spune:
offff...deci am simtit io bine ca ceva nu-i ok

sunt nesimtiti macar sa ne fi anuntat sa nu mai dam comenzi

la dracu ca numai cand ma gandesc cat o sa stam sa ne recuperam banii de la ei mi se face parul maciuca![]()
madau spune:
eu n-am primit nici un mail
si daca abia acum dupa 1 luna de la data comenzii s-au gasit sa trimita mailuri..e problema lor, mie sa-mi trimita pachetul..ptr ca s-au folosit de banii mei pana acum, i-au tinut blocati...ei sa dea dracu sa nu trimita pachetele...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Jasmine spune:
mi-am verificat si eu acum mailul.Pe toate cele 3 conturi am primit mesajul asta.E la fel,cuvant cu cuvant.
Nu vad cum ar putea fi mai clar de-atat ca de data asta chiar au pus in aplicare planul cu care ne tot amenintau.Deci Sabine n-a batut campii de 2-3 luni incoace,avea dreptate.
S-a terminat,fetelor!Asta a fost.
Eu am o senzatie tare tampita,mi se pare ca am primit o pedeapsa si nu stiu pt ce.Respingerea asta nu-mi pica bine deloc.