*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

tot Infopostul a zis ca nu mai trec prin nicio vama, ca vin dint-o tara UE, ci se duc direct la OP de care apartinem

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by felicia74

tot Infopostul a zis ca nu mai trec prin nicio vama, ca vin dint-o tara UE, ci se duc direct la OP de care apartinem

Corect!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Fetelor eu cred ca explicatia este ca la ei in iulie-august toata lumea e in concediu. Nu e ca la noi unde concediile sunt repartizate pe toata perioada verii. Rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Deeeeci, am un mail care nu vine ca raspuns la intrebarea pusa pe site, adica nu are forma aia impersonala, ci este data de pe mailul personal al lui Christine. Va dau intai copy si apoi ma duc sa o injur, daca mi-a anulat comanda si mi-a tinut banii o luna!!!!!!

Hello,
I advise you that your recent orders were canceled. Actually, we don't deliver to Romania anymore (too much parcels don't arrive at destination and are lost).
Don't place anymore orders on our website. From now on, if you still do and if the parcel is sent and lost, we will not reimburse you anymore.
We will contact you soon again for the reimbursement of the orders that were cancelled. Please be patient.
Thank you for your understanding.

Christine
Relation Clients

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa ce magari. Nu mai am cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce cred eu: au trimis acest mail ca raspuns la intrebarea mea care vine de pe un cont cu probleme. S-ar putea sa fi anulat/blocat acest cont asa ca inca as zice sa stati calme. Dar, faptul ca nici la voi n-au ajuns colete imi da de gandit.
Pe contul curat, al Andreeip nu am un asemenea mail si daca voi nu primiti asa ceva inseamna ca e adresat pur si simplu mie.Oricum i-am raspuns ca in nici un caz nu accept rambursare cu cec, dupa o luna in care imi tin banii si nu ma anunta nimic sa mai stau 3 luni sa incasez cec si sa mai dau si mii de taxe la banca. I-am zis ca ii reclam si ca ii voi face sa plateasca mult mai mult. E clar ca eu nu voi mai fi un client cel putin pe contul ala dar m-a enervat raspunsul.
In suivi apare in continuare comanda "en preparation".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Buna fetelor,

Am primit acum e-mail de LaRedoute, prin care la fel ca si aissei mi se spune ca au anulat comanda.
Va pun mesajul mai jos:

Hello,
I advise you that your recent orders were canceled. Actually, we don't deliver to Romania anymore (too much parcels don't arrive at destination and are lost).
Don't place anymore orders on our website. From now on, if you still do and if the parcel is sent and lost, we will not reimburse you anymore.
We will contact you soon again for the reimbursement of the orders that were cancelled. Please be patient.
Christine
Relation Clients

Mentionez ca nu le-am scris nici un mesaj. Comenzile mele sunt din 12 iulie si din 27.
Deci chiar se tin de cuvant. Oricum foarte urat din partea lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Am trimis si eu acum un mail. Sa vedem daca si cand raspunde cineva.

Mergi la inceput

asta e explicatia:

quote:
Hello,
Christine
Relation Clients

Mergi la inceput

Mergi la inceput