*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 4
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nu mai vb...Succes in lupta cu tutunul...
Daca nici azi nu vin colete si nici luni eu zic ca au sistat livrarile care ro, chestie putin improbabila...da, na, acum..te astepti la orice. Bine macar ca mie mi-au blocat banii si nu mi-i i-au luat, asta inseamna ca ii deblocheaza la un moment dat (nu e prima data cand am patit asa) si ii gasesc bine-merci in cont. Doamne ajuta!
Da eu tot mai dau azi o comnada, sa vad ce se intampla. Sunt masochista rau!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Hei,unde ti-a fugit optimismul?
soanso spune:
neata fetele,....nu am intrat de doua zile la subiect ,mamaaaaaaaa ce ati mai scris,........
nu am mai dat comanda pt mine ,insa am dat de pe cardul meu o comanda pt o prietena pe contul ei ,banii sunt luati,a primit mail de conformare si a doua zi mail cu un cod ,probabil bun de nimik,eu zic ca doar stiti ca eu tot asa am zis ca astia nu vor sista livrarile ,stati linistite si comandati in continuare ce si cat vreti ca ajung coletele .da probabil mai greu din vina lor a postei (concedii ,supraaglomeratie)sau mai stiu eu ce factori.
spor la shoping!
SOSO (20 dec 2005)
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Nu mai vb...Succes in lupta cu tutunul...
Daca nici azi nu vin colete si nici luni eu zic ca au sistat livrarile care ro, chestie putin improbabila...da, na, acum..te astepti la orice. Bine macar ca mie mi-au blocat banii si nu mi-i i-au luat, asta inseamna ca ii deblocheaza la un moment dat (nu e prima data cand am patit asa) si ii gasesc bine-merci in cont. Doamne ajuta!
Da eu tot mai dau azi o comnada, sa vad ce se intampla. Sunt masochista rau!
Iar cu strawbery, m-am gandit asa: 2 rujuri Lancome, unul Guerlain, un fard de obraz Boby Brown (asta o fi sotul lui Withney Huston? ) si cadou rujul ala..nu mai stiu ce marca... 28 euro...merge,nu?!
Vezi ca astia trag $ nu euro.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Miki mie mi-au tras euro..ca am vazut pe extras
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Cardul e in euro , nu au cum sa traga dolari de pe el.... Si-or trage euro si fac conversia. Treaba lor!
Edit: comanda am dat-o in lei 90 RON
mada, sper sa nu mai platesc la posta inca pe atata, ca nu am facut nici o afacere...
miki68 spune:
Cardurile mele sunt in lei si de fiecare data mi-au tras $ (asa mi-a aparut pe extras).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
felicia74 spune:
Neata!
Intru si eu pe fuga, ca sunt in curatenie majora.
Daca nu vine nici azi coletul, eu imi iau gandul
Claujro daca ai bifat "send as gift" nu platesti nimic.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Feli, spor la treaba!
Am bifat, am bifat! Da macar aia 1 leu tot ii platesc. Sper sa fie asa.
Lorenza spune:
Indiferent in ce moneda e cardul se trage de pe el suma ceruta,in moneda ceruta,dupa ce s-a facut conversia la cursul spot al bancii respective,si in functie de banca si unul sau mai multe comisioane!Poate sa apara pe extras ,suma retrasa in moneda de pe card si cea in valuta si eventual si rata de conversie.
Jasmine spune:
eu tocmai i-am scris Sabinei s-o mai intreb de sanatate in cazul Osaka.Macar sa-mi spuna daca a ajuns la ei coletul.Zic eu ca pana acum a ajuns si mama coletului,ca l-am trimis pe 23.06.
Putea avea bunul simt sa-mi dea un mail pe tema asta.Dar sa trecem peste asta si sa speram ca imi vireaza in cont aia 27 de euro...si ca vin si coletele deja comandate ca mi s-au lungit urechile de cand tot astept...si ca o sa putem sa comandam pe viitor....vrabia malai viseaza.