*** LA REDOUTE (39)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

nici-un colet primit? Deja intru la banuieli.
A sunat cineva la ei?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

nu colet, nu mail....poate maine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nasol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Neatza! Iaca, am primit mail (musai c-o sa-l primiti si voi) cu -20% la marcile soft grey, LR creation s.a.m.d. cod 29904. Biensure ca nu merge pe mini, fute... Adica nu-i bun de nik (pt.mine) care am cosul plin cu produse de genul celor de mai sus .

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am primit si eu ieri dimineata codul.. dar ce folos daca nu stim daca mai livreaza in RO si nici macar nu e pentru solduri...

Sa vedem, poate azi primeste careva vreun colet...
Eu ar cam trebui, se face o luna de la comanda...

Mergi la inceput

M-am hotarat: azi ma duc la banca, confirm comanda la strw (am primit mail, cum ati spus voi, fetelor ) si dau o comanda la LR cu ce mai am in cos. Ce-o fi o fi!!!! MI-e ca alta sansa la reducerile viitoare nu o sa mai fie...

Ma duc sa pun de cafea. Veniti?

PS. Cristina, daca citesti, un pupic de la mine si succes! Iti tinem pumnii.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Claudia, cafea ! Vorbesti de funie in casa spanzuratului. Nu mai beau cafea, ca-mi vine sa fumez si vreau sa ma las (azi a 3-a zi fara "tiutiun"). God help me !

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

oare nici azi nu vin colete??

Mergi la inceput

Nu mai vb...Succes in lupta cu tutunul...

Daca nici azi nu vin colete si nici luni eu zic ca au sistat livrarile care ro, chestie putin improbabila...da, na, acum..te astepti la orice. Bine macar ca mie mi-au blocat banii si nu mi-i i-au luat, asta inseamna ca ii deblocheaza la un moment dat (nu e prima data cand am patit asa) si ii gasesc bine-merci in cont. Doamne ajuta!

Da eu tot mai dau azi o comnada, sa vad ce se intampla. Sunt masochista rau!

Iar cu strawbery, m-am gandit asa: 2 rujuri Lancome, unul Guerlain, un fard de obraz Boby Brown (asta o fi sotul lui Withney Huston? ) si cadou rujul ala..nu mai stiu ce marca... 28 euro...merge,nu?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bai...coletul ADDYEI comandat la inceputul reducerilor, a venit abia zilele trecute, deci dupa aproape 1 luna..asa ca nu e chiar totul pierdut. Eu ma duc azi ana la posta sa intreb de el.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput