*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 23
karfe spune:
quote:
Originally posted by Viairo
nu am comenzi din alte parti. astept din 16,19... va tin la curent.
Oare tu sa fii mr.musculo,tu sa desfunzi teava?
claujro spune:
Sa nu zicem hop pana nu sarim parleazul...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Viairo
nu am comenzi din alte parti. astept din 16,19... va tin la curent.
Bratu Monica spune:
Sa dea Domnul sa fii prima norocoasa ca apoi urmam si noi.Sper din tot sufletul sa ne fi inselat si sa fie doar aglomerati din cauza reducerilor masive.Cat despre amenintari n-are rost sa mai vorbim dar cred ca nu ar fi legal sa anuleze comenzi si sa nu mai livreze fara un mail de atentionare pentru fiecare client,poate chiar blocarea conturilor noastre sau scoaterea Romaniei de pe lista.Dar asta o stiti si voi mai bine dact mine.
Succes Viairo!Asteptam vesti!
Monikka
claujro spune:
Daca ne vin comenzile...macar partial, nah, nu mai zic toate..ne vedem la o bere
? Ca prea am trecut prin emotii mari impreuna, trebuie sa ne mai si destindem un pic 
Lorenza spune:
Macar sa le onoreze pe-astea facute deja ,ca ne-am facut sperante si pe-urma sa faca ce vor!![]()
claujro spune:
La bere vad ca nu vine nimeni...
Mey, toata ziua m-a distrat cum au stat lipite unul de altul subiectul LR cu sexul anal...
karfe spune:
quote:
Originally posted by claujro
La bere vad ca nu vine nimeni...Mey, toata ziua m-a distrat cum au stat lipite unul de altul subiectul LR cu sexul anal...
bere f.alcool eu si chestia aia am sesizat-o si eu,fiecare cu placerea lui(ei),enii cu shoppingul altii cu c....
Bratu Monica spune:
Ma primiti si pe mine la bere?????????????????
ca tare-i cald si am emotii ,recunosc pentru prima data cu LR-ul.

Monikka