*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 18
amarantina spune:
Vi se pare cunoscut textul?
"I regret to inform you that we sent no more parcels to Roumenia. I suppose that all your recent orders will be stopped at the dispatching department. In that case, I will contact you again. However, I advise you to place no more orders on our website. Oterwise, if you do and if the parcel is sent , we will no more reimburse in case the parcel is lost."
Vedeti cum a scris numele tarii?
madau spune:
Ce "dipatching department"...ca deja trebuiau sa fie trimise de mult
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
Pai Jasmine, sper si eu ca o gaina educata ce sunt....daca ne-o facut mama cu prea mult bun-simt!
. Total de acord cu tine, cu privire la felul in care ne privesc/trateaza. Dar nu se poate sa o lasam asa, nu?
Tania
32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
brianna spune:
Oricum ceva ciudat tot este cu banii luati din cont. soldul meu la banca , azi dupa amiaza, este -4.75 lei - asta in urma comenzii la ei (nu aveam suficienti bani in cont se pare, dar ei si-au luat banii!!!) am intrebat-o pe tipa de la banca si a spus ca e ok, se poate, dar numai cu acordul firmei respective. nu cred sa se mai fi intamplat pana acum. voi ce ziceti?
lilina spune:
ce stop de la dispeci dipartment ?
pai se pune intai stop pe site, verze ce sunteti (ma refer la umanoidele alea din Frantau, na ca le-am pocit si eu numele tarii)
m-am descarcat si eu un pic
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Jasmine spune:
asa era scris si la mine numele tarii : Roumenia,inca de la primul mail semnat Christine (mailul in care eu am intrebat ce e cu magaria aia cu American Express si ea mi-a raspuns....ati ghicit! "nu mai livram in RO".)
Am sunat adineauri la banca si acum sunt intr-o ceata si mai mare.In ultima vreme am facut multe comenzi de pe cele 3 conturi vechi.Acum am intrebat la banca ce bani mi s-au tras de pe carduri.Ei bine...banii s-au tras pe principiul "una da,una nu".Adica din 10 comenzi date in perioada 11-30 iulie LR a tras banii pt 5 comenzi.Pt restul de 5 banii nu sunt nici macar blocati.
Eu chiar nu mai inteleg nimic.
amarantina spune:
Pai eu sincer nu m-as mira ca toate coletele care le asteptam sa fi fost oprite in dispaci dep. Si putem sa asteptam noi mult si bine...
Off topic: Lilina ce face Vladone? E mai bine?
corap spune:
si io cand spun ca francejii astia-s un fel de romani...
cu mine n-au avut nici o treaba si tot mi-au taiat macaroana si mi-au furat banii. dah, lasa ca le arat io lor 
ca mailuri pot sa le trimit. le trimit cate unu in fiecare dimi la cafea, sa se simta hartuiti, sa-mi simta rasuflarea-n ceafa 
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
aissa spune:
Jasmine cred ca raspunsul dat de Cristine (imi spurca numele asta!) nu e venit ca raspuns neaparat la intrebarea mea, pentru ca repet, a venit mail direct, nu raspuns la intrebare. Cand puneam intrebari pe site raspunsul venea cu numarul acela de inregtistrare. Poate doar oi fi apasat butonul si cand a ajuns la mesajul meu si-a amintit ca are niste mailuri de trimis. ![]()
In continuare am verificat celelalte 2 conturi si acolo nu am primit acest mail. Si daca la comanda din 11 iulie nu pot face extrem de mare scandal ca e de pe cont cu probleme, la comanda data pe 28 iulie, la fel ca majoritatea dintre voi, nu renunt sub nici o forma. E cont curat, fara nici o reclamatie si daca imi anuleaza comanda sunt in mare culpa, eu nu aveam de unde stii ca nu trimit, ca-s colete pierdute, ca sunt pb daca nu era forumul, nu?
Acum incropesc un mesaj (colationez si eu mesajul lui madau si croco) si scriu si eu la PPR.
Nu-i las sa dea naiba. Asta nu e comert, e magarie. Si repet, daca atunci cand nu-mi veneau coletele mi-era si rusine sa ma plang, ca deh, ma gandeam ca le fura ai nostri, acum e prea de tot. Sunt magari.