*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 16
madau spune:
Eu incercam acum sa scriu un mail al PPR..ma ajuta careva?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
unboticutz spune:
croco, le-ai scris foarte frumos si ferm in acelasi timp. bravo! eu n-am primit inca mailul ala faimos dar daca-l primesc 
---------------------------------------
common sense is not really so common
claujro spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
ideea e ca degeaba ne macinam nervii cu alde Sabine/Christine.Astea sunt niste discutii ingropate undeva unde nu le vede nimeni,practic suntem pe o linie moarta.
Aceeasi parere o am si eu.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
catutza spune:
vad ca se impute treaba rau de tot. Eu astept o comanda de pe 30 si una de pe 1august, deci mai am de asteptat.
Nu vad normal cum se procedeaza, puteau sa ne blocheze pur si simplu accesul, sa nu mai putem seta la tara de expeditie Romania. Nu e normal sa ne ia banii din cont dar coletele sa nu le livreze 
Eu am un coleg care a dat comanda pe 6 iulie si a primit-o pe 25, deci destul de traziu dar a venit totusi.
Eu nu am primit mail de la ei, inca si sper sa nici nu primesc
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
corap spune:
am primit si io mailu' faimos. 
am scris 1 bucata raspuns la nervi, sa vedem ce-o sa-mi raspunza. PS: cine cauta un otel in paris - noi am stat asta iarna la unul de 2*, mai economic, ff curat, tre sa ma uit cum se chema, la 1 min. de metrou era si faceai 7 min pana prin centru (in total). era la periferie, intre paris si la defence (dak asa se scrie)
nu-mi amintesc cum se chema, da' ma uit acu dak te intere. am si poze cu camera.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
karfe spune:
50% sanse ca problema sa nu fie la ei,ci dupa ei ,la transportator,sau posta,ptr. ca,, comenzile nesosite nu au aceeasi data,comenzi facute inainte de 6 iule unele sunt sosite altele nu,daca sistau livrarea le opreau toate in acelasi timp.
Sotul zice ca iulie-august e mort in Franta,si sa mai asteptam.
Eu totusi as suna,ca un client nou,no name, care vrea sa stie daca livreaza din intamplare in Rom.
corap spune:
clau, uite http://en.venere.com/hotels_paris/la_defense/la_defense/hotel_hotel_charlemagne.html?action=user_rating
uite-aici despre el, de pe situ' asta l-am agatat si noi, a fost 60 de eur/noapte
daca te intereseaza si pozele, da-mi pm.
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
claujro spune:
cora, multumesc mult!
Ma uit si-ti spun.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
tania-z spune:
Eu zic ca cuconeturile Sabine, Cristine sau draq le-o mai chema vor sa plece in concediu si nu au gasit altceva mai bun de facut pt a nu-si mai bate capul decat sa trimita niste mail-uri cu care sa inchida gura "proastelor" din Romania. Asa ca bine ati facut, fetelor, care ati scris, mi-a placut cum ati pus problema in mailurile trimise! Chiar ne trateaza ca pe niste handicapati!
Si eu sunt de parere ca, daca pana luni nu se primesc inapoi scuze, colete sau alte chestii pozitive, sa atacam la forurile superioare si sa parasim linia de comunicare cu madamele afectate de la servicii clienti LR![]()
Tania
32+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
croco21 spune:
Clau, eu n-am fost in Franta, dar pe vremuri aveam la firma un presedinte zgarcit (era elvetian) care in Paris se caza la Hotel Troyon. Nu stiu daca mai sunt valabile numerele de tel si fax, eu ti le dau dar le am de vreo 5 ani: tel: +33 1 43801409; fax: + 33 1 43802354. Era ieftin si central.
Croco