*** LA REDOUTE (39)***
Raspunsuri - Pagina 15
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Onetzicaquote:
Originally posted by nushulica
onetzica fondul de ten este super lasa tenul mat(cum imi place mie) are si pudra in el si nu tre sa te mai dai cu pudra pe urma nu lasa tenul gras nici macar in zona t si cel mai fain pt mine care-s o puturoasaare pensula lata incorporata in el deci nu tre sa mai aplici cu buretele sau cu manutza
si se poate aplica cu usurinta si uniform
eu ii dau nota 10...dar stii cum e poate tie nu-ti place
Nu folosesc fond de ten dar ma tenteaza. vreau si eu pometii luminosicum au gagicile alea de la teveu.
A propos...mi-am scurtat rochita de podium. e dragutica sa stii. Cu niste accesorii potrivite e ok. A...ce zici...merge cu sandalute negre finute? Ca alb, bej, auriu nu am deloc.
nush ce sa zic chiar de negru...eu intentionez s-o incalt cu niste sandalutze aurii sambata seara la o masa
macar daca-ti pui sandalutze negre sa nu iei si geanta de aceeasi culoare ...parerea mea
madau spune:
http://www.ppr.com/frontsectionId-142_Changelang-fr.html adica aici
un mail in care sa se explice situatia, ce probleme am intampinat, de ce nu ni se da un nr de expeditie, de unde stim noi ca a plecat coletul..etc..toate problemele avute pana acum. Ca suntem o groaza care comandam, etc..
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
vl-ad spune:
Nu pot sa cred ce vad!
Eu nu am primit nici un mail (inca) de la ei si sper sa nici nu primesc la fel cum sper sa nu sisteze livrarile in RO.
Eu eram pregatita sa mai dau zilele acestea o comanda , dar acum....![]()
Nusu- ce fond de ten ai cumparet?Ca suna bine descrierea ta ca si eu sunt cam lenesa in privinta asta.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Onetzica spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by Onetzicaquote:
Originally posted by nushulica
onetzica fondul de ten este super lasa tenul mat(cum imi place mie) are si pudra in el si nu tre sa te mai dai cu pudra pe urma nu lasa tenul gras nici macar in zona t si cel mai fain pt mine care-s o puturoasaare pensula lata incorporata in el deci nu tre sa mai aplici cu buretele sau cu manutza
si se poate aplica cu usurinta si uniform
eu ii dau nota 10...dar stii cum e poate tie nu-ti place
Am cautat sandalute aurii de am innebunit. Port si nr mic (35 cu indulgenta). o sa iau sandalutele negre cu geanta si neste margeleturi negre ceva.
Nu folosesc fond de ten dar ma tenteaza. vreau si eu pometii luminosicum au gagicile alea de la teveu.
A propos...mi-am scurtat rochita de podium. e dragutica sa stii. Cu niste accesorii potrivite e ok. A...ce zici...merge cu sandalute negre finute? Ca alb, bej, auriu nu am deloc.
nush ce sa zic chiar de negru...eu intentionez s-o incalt cu niste sandalutze aurii sambata seara la o masa
macar daca-ti pui sandalutze negre sa nu iei si geanta de aceeasi culoare ...parerea mea
croco21 spune:
Gata, i-am raspuns lui madame Christine, deocamdata m-am referit la unul din conturi, pe celalalt inca n-am primit email. Eu zic ca am fost destul de delicata si nu m-am rastit la ea. Astept sa vad ce zice si pe urma vad cum actionez, oricum n-am de gand sa accept cecuri sau ale soluctii din astea la care sa pierd bani sau timp.
Dear Christine,
I did not understand your message. What orders did you cancel? I haven't received yet 5 orders placed on 12, 14, 23, 24 and 26th of July in the total amount of 227.59 E. I received confirmation emails for each of them and LR already took the money from my credit cards. During the last 7 months I’ve placed many orders on LR and never claimed a lost parcel or asked you for a reimbursement. I checked again my emails and I never received a notification from you that you would not deliver to Romania anymore. I also know that it’s illegal to apply a new rule for the past orders, at least in Romania it is. Anyhow, if LR is not delivering in Romania it should take Romania out from the list, and not to accept the orders in the fist place.
I hope LR is aware about the consequences of this decision because I will take all the necessary actions to protect my rights, including claims to the proper associations in France and EU. But I really hope that we can solve this problem on amiable basis, by sending me all the orders I placed.
I AM WAITING FOR YOUR CLARIFICATIONS.
Croco
vl-ad spune:
quote:
Originally posted by madau
http://www.ppr.com/frontsectionId-142_Changelang-fr.html adica aici
un mail in care sa se explice situatia, ce probleme am intampinat, de ce nu ni se da un nr de expeditie, de unde stim noi ca a plecat coletul..etc..toate problemele avute pana acum. Ca suntem o groaza care comandam, etc..Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Subscriu la ce zice Mada.Eu as scrie dar nu stiu atata engleza incat sa intru in detalii , sa le povestesc bla , bla
Eu sunt convinsa ca pe langa noi mai sunt o gramada de oameni din RO care comanda de pe LR , chiar asa sa renunte la o tara intreaga?
------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
claujro spune:
quote:
Originally posted by croco21
Gata, i-am raspuns lui madame Christine, deocamdata m-am referit la unul din conturi, pe celalalt inca n-am primit email. Eu zic ca am fost destul de delicata si nu m-am rastit la ea. Astept sa vad ce zice si pe urma vad cum actionez, oricum n-am de gand sa accept cecuri sau ale soluctii din astea la care sa pierd bani sau timp.
Dear Christine,
I did not understand your message. What orders did you cancel? I haven't received yet 5 orders placed on 12, 14, 23, 24 and 26th of July in the total amount of 227.59 E. I received confirmation emails for each of them and LR already took the money from my credit cards. During the last 7 months I’ve placed many orders on LR and never claimed a lost parcel or asked you for a reimbursement. I checked again my emails and I never received a notification from you that you would not deliver to Romania anymore. I also know that it’s illegal to apply a new rule for the past orders, at least in Romania it is. Anyhow, if LR is not delivering in Romania it should take Romania out from the list, and not to accept the orders in the fist place.
I hope LR is aware about the consequences of this decision because I will take all the necessary actions to protect my rights, including claims to the proper associations in France and EU. But I really hope that we can solve this problem on amiable basis, by sending me all the orders I placed.
I AM WAITING FOR YOUR CLARIFICATIONS.
Croco
Super!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
vl-ad spune:
Nusu- multumesc 

------------------------
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
Jasmine spune:
ideea e ca degeaba ne macinam nervii cu alde Sabine/Christine.Astea sunt niste discutii ingropate undeva unde nu le vede nimeni,practic suntem pe o linie moarta.
Mi-e foarte greu sa cred ca aceasta Christine s-a apucat azi si a trimis niste mail-uri atat de transante la o gramada de clienti DE CAPUL EI.Eu cred ca de data asta decizia e luata cumva oficial la ei acolo.
Eu sunt foarte,dar foooaaarte suparata pe chestia asta.

cum au gagicile alea de la teveu.