FIV cu DONATOR sau IAD

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

amulis si eu am aceeasi problema mi se pare groaznic sa nu stii cine e.si eu sunt de acord cu tine macar sa-ti arate poza, ca eu nu cred ca daca vezi o data poza o sa-l recunosti apoi pe strada, sa vad macar cum arata.
sotul meu nu-si face astfel de probleme eu da....

aspiranta(cam trista in ultima vreme...) din 2006

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Asa i s-a spus. Ca donatorul a fost sunat la telefon sa vina sa doneze.

Sincer, eu cred ca nici una dintre voi care va apela la aceasta solutie nu trebuie sa vada donatorul sau vreo poza. Cred ca e suficient sa considerati ca acest copil este AL VOSTRU. Si va semana cu voi.

Mergi la inceput

marrina ai mare dreptate dar e foarte greu sa te obisnuiesti cu idee, eu sunt f puternica de obicei dar acum....

http://tt.lilypie.com/OSx6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

montytaiana astept vesti de la tine sa imi spui cum esti.

dma2007 incearca sa gandesti pozitiv si sa te gandesti ca vei avem un bb, restul nu mai conteaza , iti spune o viitoare mamica . Si eu am momente cand ma gandesc cum va arata copilul cu cine va semana dar cand merg la dr si imi spune ca este sanatos si creste normal uit de toate gandurile mele si ma gandesc doar la bb sa fie sanatos. Acum am aflat ca o sa vaem un baietel si sotul meu este foarte incantat si deja il iubeste foarte mult , asa ca eu zic sa nu iti faci griji mai ales daca ai in sotul tau un sprijin.

Carmen 16+

http://bd.lilypie.com/iKsJp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma2007 multumesc pentru ca mi-ai trecut pe lista aspirantelor si sper ca a treia inseminare sa fie cu noroceu fac IAD la Giulesti cu prof Marinescu si embriolog Moisa
sincer nimeni nu mi-a zis de ce nu am reusit pana acum la cele 2 IAD, dar eu sincer cred ca este de la timpul f f f scurt cat m-au lasat pe masa dupa inseminare, nici 5 min macar
dar de data asta o sa le zic de la obraz si o sa cotizez la moisa mai bine, pt ca ea ramane cu tine in sala si ea te zoreste ca asteapta si altii la rand, si din cauza ata mereu s-a scurs sperma (cred) imediat dupa IAD, eram constienta ca nu are cum sa se prinda dar in subconstient speram
oricum acum vreau sa insist sa imi dea si mie ceva analize de facut, pt ca eu nu am facut niciun fel de investigatii, numai pe sotul meu l-au terorizat

carmen e multumesc ca te gandesti la mine, dupa cum vezi nu am reusit nici de data asta, in sept sper sa fie ok, duminica am venit dupa un Co de 10 zile la mare, nu mai am avut timp liber de 7 ani, ce mai mult si stiu ca stresul e o problema pentru dobandirea sarcinii , dar la noi nu e cazul,
multi pupici, pupici
si trebuie sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

montytaiana Nu-ti fa griji in privinta ca s-ar fi scurs. Aia viteji au drumul spre trompe in sange. Ceea ce ai simtit ca se scurge nu erau neaparat . Cum ai facut inseminari fara analize? Sper ca macar HSG/laparoscopia ai facut-o si trompele sunt permeabile. Si monitorizari si Pregnyl, da?

Mergi la inceput

carmen e merci de incurajari.
noi ieri am fost la endocrinolog si mai mult ne-a darmat decat sa ne dea sperante, i-a dat sotului o tona de analize de facut, printre care si inhibina b care nu se face in bucuresti am cautat la toate laboratoarele....sunt disperata!
apoi treuie sa mergem la parhon in sept sa-si faca alte si alte analize......

suntem din ce in ce mai darmati....
dar eu o sa merg totusi sa demarez procedurile pt FIV( astept medicul din concediu)ca si sotu zicea ca isi doreste sa raman mai repede insarcinata sa se termine cosmarul asta....

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

dma 2007 sfatul meu sincer e sa nu mai pierdeti vremea cu analizele si tratamentul sotului
noi am piedut 3 ani si nimic
acum daca ar fi nu as mai luauo dela capat
si tot ce am citit pe site si in special la azoospermie e clar - nimeni nu a reusit - nu se pot obtine rezultete cand ai asemenea tratament
toate fetele care au trecut prin asta stiu si nu cred ca cineva ti-ar recomanda sa mai pierzi timpul
am inteles din ce am citit ca doresti f mult sa fie 100% al vostru
dar oricum al vostru o sa fie poate chiar mai mult apreciind prin ce ati trecut si cat v-ati zbatut
stiu ca poate gandesti dar de ce sa nu incerc tot ce se poate posibil
dar daca nu exista spermatozoizi atunci raspunsul e clar ar fi imposibil sa ramai insarcinata
noi prestam doar de placere si stiu cum e tot mai speram dar stiu ca e imposibil
IAD e singura solutie pt noi
si nu stiu de ce nu ne reuseste nici asta
parca am fi blestemati
as face orice sa raman insarcinata
pupici
si scuze ca am scris asa mult

Mergi la inceput

montytaiana te si uite si o de la mine.cred ca ce ai scris tu mai devreme era tot ce aveam nevoie sa aud in momentul de fata.
am scris si mai sus ca o sa mergem in paralele si cu analizele si cu pocedurile pt FIV sau IAD
analizele totusi as vrea sa le fac sa vad care este cauza, atat.
sunt foarte constienta ca nu avem nici o sansa si sunt de acord cu tine, timpul zboara si nu are rost sa-l pierdem!cu tote ca noi suntem tineri.
si mai este un aspect, chiar daca sa zicem ca am reusi in urma unor trat indelungate sa facem rost de 2-3 este un risc f mare sa aiba probleme si copilul, si asta chiar nu vreau.

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor - eu nu vreau sa descurajez pe nimeni - insa nu am o parere foarte buna despre IAD la Giulesti. Eu am facut 13 "bucati" fara nici un rezultat. In prostia mea am tot sperat ca voi reusi insa desi nu am nici cea mai mica problema de sanatate si desi am facut si IAD dubla pe 2 si 3 foliculi - NU AM AVUT NICI UN REZULTAT. Sfatul meu este sa nu insistati cu mai mult de 5-6 pentru ca va amagiti singure si cheltuiti si banii. Faceti tot posibilul sa mergeti pe FIV cu donator pentru ca aveti mult mai multe sanse. Eu stiu pe cineva care dupa 8 IAD nereusite a trecut la FIV si a reusit. Stiu, costa dar decat sa dati banii in vant pe IAD mai bine incercati FIV.

Cami

Mergi la inceput