Copii din 1996 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Mihaela...ma bucur sa citesc ce progrese fac fetele,in special Diana...cred ca esti tare mandra de ea.Cat priveste ideile preconcepute fata de alte persoane de alte natii....cred ca astea sunt numai ale noastre,ale parintilor,caci copilasii astia crescuti dupa revolutie nu tin cont de asa ceva,ei au fost crescuti in alte conceptii si alte idei...noi astia mai batrani,crescuti sub comunism...avem niste conceptii un pic diferite.Imi amintesc cum se vorbea,pe vreme copilariei mele,despre oamenii de culoare,despre negrii,cum li se spunea....si am ramas cu aceasta impresie pe care incerc sa mi-o scot din cap...oricum mi-am mai schimbat impresia,insa educatia comunista si-a lasat o amprenta puternica asupra mea,ce sa fac?Lucru pe care il evit sa il expun in fata copiilor mei si tocmai d-aia de cate ori mergeam in parc sau unde sunt si alti copilasi nu am interzis copiilor mei sa se joace cu absolut toti copiii,pe motiv ca e tigan sau prost imbracat sau ca nu vorbeste corect romaneste...etc,etc...Intelegi tu ce vreau sa spun.Bravo Dianei ca e o fetita isteata si descurcareata.Cum au mai evoluat treburile cu fetita aceea care o sacaia?
Am vazut si eu pozele....frumoase peisaje...ma gandesc cum ar fi iarna acolo....totul alb...
Anca...nu stiu sa-ti raspund la intrebare...nici eu nu vad rostul anumitor probleme de mate pe care le fac in scoala...chestia este ca astfel de probleme,de cele mai multe ori,sunt un preambul la alte probleme mai complicate care vor veni si care folosesc in rezolvarea lor mai multe teoreme si formule.....cel putin asa ma gandesc eu.E complicat sa ma gandesc si sa ma dau cu capul de pereti de ce si cum si pentru ce se fac astfel de probleme,luam totul de-a gata si asta este!Cred ca numai la noi se complica asa cu invatatura si temele,stiu ca prin alte parti de lume treburile se incearca a se simplifica cat mai mult...
Dana,cum e?
Miki....voi ce faceti?
Mqqm,la voi cum mai este?V-ati mutat?

Hai ca va doresc o zi cat mai buna....Cred ca ne citim pe luni incolo,ca maine plec la Moeciu la teambuilding...Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Incep prin a va prezenta adeziunea mea la proiectul Tahiti!!!

Dragelor, s-a micit ziua la propriu? Ca mie nu-mi mai ajunge timpul de nici un fel.

Am citit tot, da' TOT , chiar daca voi nu m-ati vazut, eu stiu tot despre voi!

Dana, iti doresc insanatosire grabnica, sper ca nu e grav si ca vei fi bine curand!

Ana si Miki, faine problemele voastre, succes Einsteinilor din dotare! Ce-mi place mie sa va citesc conversatiile despre scoala voastra. E challenging! Trebuii sa merg si sa fac sapaturi arheologice in memorie cand cu familioanele lexicale, nu gasii prea mult, dar ceva, ceva gasii...

Sanca, ca sa mai cumparam, nu mai cumparam nimic! Inca nu m-am mutat (decat ca si in "mutat la marmacie"), fac trotuarul, dau cu mopul, mananc pe la colturi, sunt de jelit!
Succes la testari, pt ce conteaza? Daca vrei culegeri de Ro, cu placere!

Mihaela, eu as duce copilul in mediul care i s-ar potrivi mai bine pe termen lung. Tu poti sa-ti dai seama cel mai bine. Tu cu engleza stai bine de tot, brabatu-meu nici dupa un an de engleza nu se baga la telefon (bine, poate ca avea cine si de-aia).

Sanca, la dr a fost ok, nu sunt complicatii. Dar sunt pe antibiotic iar! Pt un dinte, si am sanse mari sa-l pierd, din pacate (e incisiv). Prea multe ghinioane in ultima vreme la mine, sa citez o clasica draga.

Dedi nu stiu ce mai face, pleace dimineata, vine pe inserat. Azi, de ex, a urcat pe scari in www.cntower.ca/portal/" target="_blank">CN Tour pt United Way. Duminica am fost la Cirque de Soleil, maine mergem la Cats. Cu scoala e atat de ocupata ca nu stiu daca rezistam, asa cevaaa, atat muncaaaa, sunt in soc!!! Pai, merge la scoala, vine acasa, munceste pana incep s-o imping eu inspre pat si ii mai ramane ceva de facut urgent intotdeauna. Se culca la 11, se trezeste la 7, si mai devreme uneori. Ea nu se plange, dar ma doare sufletul si i-as da o pauza... Din pacate urmatoarea zi libera e in vacanta de iarna. Si e la fel de ocupata la toate materiile... Sper sa se rarefieze un pic...

In rest, asteptam sa ne mutam, jumate de familie reduce timpul petrecut in trafic la jumatate, iar cealalta jumatate nu e afectata. Desi, asta e zona in care am stat de cand am aterizat pe-aici si mi-e cam groaza, plus ca mi-e draga...

Va doresc un weekend grozav si va pup!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Salutare fetelor!

Sa va dau raportul: inca nu amplecat in Tahiti, da mult nu mai am, daca nu cumva intre timp<ma internez la Balaceanca, ca e mai aproape.

Andreiu a luat un 10 la istorie, cica a stiut Epoca metalelor in preistorie. Acum are de gasit o personificare intr-o poezie a lui Arghezi, dar o cauta in niste clatite pe care le mananca de vreo 20 de minute.

Luca a stat acasa toata saptamana, tusea s-a mai ameliorat, deluni il trimit la "serviciul " lui ca altfel capiez cu topti in casa.

Maica-mea se baga in seama, sta cu cracul in sus si ma tot piseaza ca de ce o doare, ca parca i s-a umflat, ca de ce nu da de dr )e plecat la un congres si cred ca nu e in tara). Cred ca o duc duminica si o internez ca sa fie acolo si cand vine dr o sa o opereze, ori duminica seara ori luni dimineata.

Acum fac eu haz de necaz, dar in ultimele 3 zile am facut un mic atac de panica, simteam ca nu pot sa respir daca se apropia careva de mine, inclusiv sotul iubitor. Imi vine sa plang 20 de ore din 24, nu pot sa dorm noaptea, etc. As vrea sa ma culc si sa ma scol dupa ce se termina toate problemele astea, ca simt ca m-au coplesit si nu mai stiu cum sa le fac fata.

Hai ca ma duc sa fac snitele, ca i-am promis lui Luca, ieri am uitat ca e sf. Luca si iar m-am pus pe bocit. Cum domne sa uit de ziua copilului meu?

Mergi la inceput

Mqqm, ai grija de fetita ta, mi se pare ca doarme putin, sa nu cumva sa clacheze la un moment dat. Spor la mutat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Miki, Miki ai mare grija, si incearca sa gandesti ca daca D-zeu nu te stia in stare sa cari atata, nu-ti dadea atata. Capul sus, ca o sa le razbesti pe toate. Sanatate mamei si bafta la operatie.

MqqM - atentie cu Dedi, ca si eu sant de acord cu Miki, doarme cam putin. Eu daca nu ma culc la 10-1030, nu mai sant buna de nimic a doua zi... Bafta, si sa vindeti casa cat mai repede.

Ana, sa ne povestesti cum fu la Moeciu.

Dana, sanatate, si sa ne zici cand te-au programat la operatie.

Mihaela, cand ziceai ca vine mama?

Eu deabea astept week end-ul, sa pot dormi pe saturate.... Nu stiu de ce, dar saptamana asta, tare mult a trebuit sa trag de mine dimineata.

va doresc un week end bun si sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Miki, te rog si eu, fruntea sus, uita-te la cele bune din jurul tau! Eu te inteleg, am avut si eu o luna tare trista, am plans si eu ca o proasta pana mi-au iesit ochii din cap... Plangi sa te eliberezi, apoi incearca sa alungi gandurile triste. Nu te invinovati pentru nimicuri, Luca e fericit ca-i faci snitzele si-i zambesti in orice zi! E mare lucru ca ai uitat pt tine, nu pt el, nu te mai invinovati degeaba. Cu mama ta, sper sa treaca repede si fara complicatii ceea ce are. Odihneste-te si gandeste pozitiv!

Sanca, azi am vrut sa-mi strang de gat agenta de real-estate! Ce mai face Elliot? Sper sa te odihnesti si tu...

Stiu ca doarme putin, putin doarme de cand e. Poate reuseste sa recupereze in weekend, desi si acum s-a voluntariat la "open house" la scoala maine si are de citit si o nuvela pana marti, e pe la pagina 20 si am mutat si pianu' de joi pe duminica pt ca joi s-a voluntariat la CN Tower (scuze de spelling in cealalta postare, era noapte, deh). E greu, ca sunt tot felul de oportunitati si ar vrea sa le faca pe toate, iar eu behai si rag pe langa ea de stres, degeaba pana acum. Cred ca trebuie s-o las sa-si descopere singura limitele, altfel mai pun si eu paie pe foc. De fapt ne-au avertizat azi primavara ca asta se va intampla, ca se vor incarca cu de toate si dup-aia nu le vor putea duce. De teme si proiecte ce sa mai zic... garla... Oare ne transformam in chinezi, asa incet, incet? Asa, v-am zis ca mi-a pierdut 2 geci intr-o saptamana? Una a ei, apoi a luat-o pe a mea, iar cum suntem in kuru gol amandoua, tre' sa mergem si shopping (eu ziceam ca doar Paul ar fi in stare de asa ceva. Wrong!)...

Dar sa va dau o veste buna: a trecut examenul de centura neagra! Eu ma bucur mult pt ca de acum putem s-o mai rarim cu mersul, nu mai e musai-trebe.

Si azi am dus-o la Cats, cadou intarziat de ziua ei... Sanca, nu tu ziceai ca ai fost?

Va pupez, aveti grija de voi!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza dragelor si tuturor un weekend de exceptzie!

Mey eu constat ca de la un timp cam multe probleme sau adunat la topicul nostru!Sper ca aceasta perioada "nefasta" sa treaca repede si sa avem nu mai vesti bune!

MIKI si eu sunt de acord 100% cu spusele SANCAI asa ca asta este capul sus si cu sigurantza le vei rezolva cu bine pe toate!Multa sanatate mamaei tale si sa treaca cu bine peste operatzie!

ANA,multzam mult pentru informatziile aduse!Acum ca tot e weekend sper sa am si eu putzin timp sa mai cercetez!Sau poate nu ca oricum multe informatzii m-au bagat mai tare in ceatza decit eram,pentru ca eu nu ma prea incadrez in nici una din statistici ca sa zic asa!N-am nascut natural nu sufar de constipatzie,n-am hemoroizi!Asa ca nu mai stiu ce sa zic oi fi eu un "caz unic"in istoria medicinii!(rid eu dar vorba aia"scroafa-i moarta in popusoi")

SANCA,multzumesc de informatzie!Eu am fost la viatza mea un om sanatos(in Ro ma refer)asa ca n-am avut contact cu doctorii si termenii de specialitate!De aceea de multe ori habar n-am cum se traduc o serie de termeni cu care acum ma lovesc!De ex.acum doctorul mi-a spus ca am un hautknoten,termen care conform dictzionarului ar fi nod de piele,ganglion!

mQQm si tzie multa sanatate!Eu n-am intzeles(poate ai fi scris tu dar oi fi citit eu pe diagonala)ce probleme de sanatate ai!Sa va mutatzi cit mai repede,sa ai si tu mai multa liniste!Si bravo lui DEDI ca se implica in asa multe activitatzi!Ca iar vin eu cu concluzia"fete-s fete dom`le"

MIHAELA,operatzia nu va fi cu laser(in cazul meu),conform informatziilor oferite de ANA si nu numai acest tip de operatzie se face cu anestezie locala si pacientul poate parasi spitalul(cabinetul) la scurt timp dupa interventzie!Ei la mine,care-s mai cu motz,medicul mi-a recomandat ca in nici un caz sa nu se faca anestezie locala si voi sta in spital 1-2 zile!Deci va datzi seama ce "ceatza" e in capul meu!Imi permit sa te intreb ce specialitate are sotzul tau?Chiar as avea nevoie de o serie de informatzii pe care net-ul(sau ma rog n-oi sti eu unde sa caut)nu mi le ofera!

La operatzie sunt programata pe 5 noiembrie si cu anestezistul ma intilnesc pe 31 octombrie!

Noi suntem pe ultimii metri cu vacantza,nu mai vreau sa va spun cit m-a disperat copilul asta in vacantza,uneori fac si eu ca SANCA e complet inconstient!Ma rog iarasi trece printr-o faza de aia in care imi solicita nervii la maxim,faza care ma rog sa treaca mai repede!
Astazi se duce la un party,(momentan sarbatoritul este cel mai bun prieten al lui,din pacate parintzii lui se despart si am eu asa teribila impresie ca chestia asta il afecteaza pe copilul meu mai mult decit ar trebui)party care are loc la piscina,mie mi-e cam teama drept sa va spun(Andrei nu stie sa innoate si toate incercarile mele de a-l inscrie la un curs de innot aici in "comuna"meas-au soldat cu un mare esec)dar TREBUIE sa cred ca e baiat mare!

Hai ca m-am intins cit o "placinta",inca odata weekend minunat tuturor!

Dana

Mergi la inceput

Fetelor, va multumesc mult pentru sustinere. Pentru explicatie: mama a cazut pe bordura si are piciorul rupt la tibie inspre genunchi, asa ca sta cu el intr-o atela gipsata si ma alearga pe mine pentru orice. Am aflat acum ca miercuri trebuie internata si joi o opereaza.

Andacos, tin pumnii la operatie si sa te faci bine repede.

Mqqm, o admir pe fi-ta ca se implica in atatea. Andreiu meu e indiferent la rice, numai baschetul il intereseaza si shoppingul de adidasi.

Sanca, sper ca te odihnesti la ora asta.

Copilasii mei au gasit in lada de la patul lui Andrei cuburile de cand erau mici, deci pe langa toate piesele de lego, pe jos au aparut constructii din cuburi. ma dispera cat de dezordonati sunt. In camerele lor parca a trecut Catrina, momentan nu am energia necesara sa iau la dereticat. Asa ca inchid usile si ma fac ca nu exista acele camere. Imi ajunge ca tot strang sufrageria unde troneaza mama.
Am comandat ceva la Quelle si mi-a si venit pachetul, asa ca m-am innoit un pic si mi s-a mai imbunatatit dispozitia generala.

Va pup deocamdata, maine macar nu gatesc, ca ma duc la socri la masa de familie.

Mergi la inceput

Ana, ce mai faceti la mate? Noi am inceput ecuatiile, hehe.

Mergi la inceput

Iata ca e duminica seara. baietii mei se uita la Formula 1, eu urmaresc pe net scorul la finala de snooker.
Maine mai avem de facut la la engleza arborele genealogic si niste ecuatii simple, am reusit sa-l conving pe Andreiu sa-si faca majoritatea lectiilor de azi

Mergi la inceput