Eternul ROMTELECOM

Eternul ROMTELECOM | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Am zis si noi, hai sa ne punem televiziune digitala (sa vedem si noi bine la LCD) si ghiciti la cine ne-am gandit, exact: la Dolce de la romtelecom. M-am gandit io , ca daca imi pun din nou si telefonia va fi mai ieftin, avand in vedere noile oferte. Asa ca am sunat la ei la inceputul lunii si am solicitat si tv si telefonie. Buuunn. Au fost foarte prompti cu telefonia, am semnat contractul pe 2 ani , dar televiziunea au zis ca nu ei se ocupa ca nu stiu ce firma si trebuie sa asteptam .
Deci nu suntem inca "dolce". Asa ca iar am luat tzeapa de la Romtelecom

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Pai nu stiai ce inseamna Romtelecom?? Teapa prin definitie , servicii execrabile , preturi de te doare capul .Eu stiu ca multa lume a renuntat la serviciile lor, inclusiv eu.
Acuma daca ai facut-o ai facut-o..tre sa dansezi in continuare.
Numai bine,
Crisa

Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/7nGZm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

In februarie am renuntat la ei ....dar am inteled ca doar la dolce merg 2 risivere cate unul pt 2 televizoare

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Codrutza, hai sa te ´consolez´: ´Romtelecom´ e ´dolce´ copil fata de ´Deutsche Telekom´. Suntem patiti la greu, si nu e o intamplare. Asa ca se poate si mai rau.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

hai sa te "consolez" si eu...telecom italia e monument de tzepe...da' te fura pe fatza si fara nici o jena: de exemplu din factura pe o luna care e sa zicem 100 euro, convorbirile costa max. 20 euro, deci 80% e abonament, taxe, tva, etc. e inclus si internetul dar a mers cam aiurea si ne-a umplut cu mii de virusi pana nu am luat masuri drastice pe computer. telefonul e relativ ok insa e mult loc si de mai bine.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

aaa, am uitat sa specific ca ne vand si cartele pre-pay ca sa vorbim mai ieftin...de cele mai multe ori e imposibil sa prind linia cu RO...in plus creditul e cam jumate din cat scrie pe cartela, sau taxeaza ei dublu si noi fraierii nu ne-am prins!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

Codruta ,presupun ca ai semnat un contract cu ei,citeste cu atentie contractul si vezi termenii de reziliere .Eu am intrat pe site si acolo scrie
"In maxim 14 zile de la efectuarea comenzii, echipa Dolce vine cu echipamentul (kit de instalare si receiver), il instaleaza si activeaza."

O alta idee ..suna de cateva ori pe zi la 0 8008 DOLCE (0 8008 36523) sau 930 - apeluri gratuite in reteaua Romtelecom si intreaba cand vei fi si tu "Dolce"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Asta din Germania si Italia sunt tot de acest gen, ca romtelecomul?
In fiecare zi sun si primesc numere de inregistrare de urgenta si nimik. Astept in continuare.
Cand am intrebat azi unde pot merge sa vorbesc cu cineva care imi poate zice exact situatia mi-a zis: " nu exista un astfel de loc sau o astfel de persoana".

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

codruta, eu n-am avut astfel de surprize cu ei...chiar mi s epare ca vin si ei pe linia de plutire prin servicii...eu mi-am instalat dolece(tot cu contract de telefonie pe 2 ani) in ianuarie, si mie chiar ei, romtelecomul mi-au instalat echipamentele.....atata doar ca am "cerut" l atelefon instalarea prin 18 dec si dupa inca un telefon prin 20 ianuarie au catadicsit sa vina...ce-i drept atunci erau la inceput si aveau f multe cereri....

si sa-ti mai zic una....2 zile nu mi-a functionat telecomanda dolce...i-am schimbat bateriile...nimic....zic ia sa sun eu la romtelecom....am sunat pe la 7 seara iar a 2a zi la 9 au sunat la usa sa-mi repare telecomanda....si ca un facut, ca-n legile lui murphy, cand au pus aia mana pe ea functiona....si ce crezi ca au scris in PV , baterii nemontate corespunzator.....zic dom'ne o sa ma rada si curcile.....pana la urma a fost bine ca au venit ca mi-au schimbat limba la niste canale...din maghiara mi-au trecut engleza......asa ca nu stiu ce sa zic....pan acum am fost multumita....
si am probat si DIGI la tzara....de care m-am lasata...la aia de strica receiverul la 1-2 luni...si aveau o gramada defecte la sediu

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

In contract ar trebui sa fie trecute si penalizarile care se impun atunci cand se intarzie montarea.
Deci citeste si penalizeaza-i si tu pe ei.

In cea ce priveste receiver-ele la orice transmisiune de genul asta prin antena satelit, daca vrei ca pe 2 televizoare sa prinzi in acelasi timp 2 programe diferite trebuie 2 receivere.
Daca vrei ca pe 2 televizoare sa prinzi, in acealsi timp, acealsi program nu ai nevoie decat de un spliter.

La romtelecom s-a schimbat consiliul de administratie de curand si pentru ca le plecau clientii au dat drumul la abonamentele astea noi.

Eu de exemplu am trecut la abonamentul cu convorbiri nelimitate incluse, oriunde si oricand pe teritoriul tarii si platesc doar 36 RON + TVA (11 euro + TVA). Nimic in plus. Iar pentru mobil am reducere 33%.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

din pacate si RDS e aceeasi poveste. poate UPC-ul o merge mai ok?

Roxana

Mergi la inceput