Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Camelia nu te mai stresa, mey, ca tot frumoasa de pica a ramas Dariuca! Da-i niste vitamine, sa se refaca. Ilincai de cand ii dau Polyvital mananca portii de adult. Cat despre kg, cine le mai tine cont?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Camelia nu te mai stresa, mey, ca tot frumoasa de pica a ramas Dariuca! Da-i niste vitamine, sa se refaca. Ilincai de cand ii dau Polyvital mananca portii de adult. Cat despre kg, cine le mai tine cont?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Subscriu! La sfatul lui Feli , si eu i-am dat lui Cristi vitamine in perioada de convalescenta si si-a revenit ff bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU deci mai pot baga si cate o gura de cola. eu beau cam o cana de cafea, o fac dulce si cu coffeeta si nu prea tare. si in rest ma cam feresc de cola, pepsi, cand si cand mai trag cate un pahar.

cu lichidele asa citisem si eu. ca nedandu-i organismului cat ii trebuie el stocheaza.
dr meu zice ca sa beau apa numai cand mi-e sete, sa nu ma fortez sa beau n litri de apa pe zi. dar eu nu pot bea daca nu simt nevoia. de aia nu tint cont, doar ca zilele astea am baut de duminica pana miercuri dimineata 8 litri. din care mai putin de 0.5 l a baut cristi.
si am picioarele bustean. dar am mai avut zile cand am baut muuulta apa si nu au fost umflate.

si daca dimi ma laudam ca am glezne subtirele, acum iara sunt butuci.

MARIA_ALEXIA pentru reteta de budinca. abia stept sa fac si eu.
dar cu cacao merge oare? sa-i adaug un pic de cacao? o sa incerc zilele astea sa vad ce iese.

CAMI e mai slabuta si un pic palida Daria, dar isi revine.

meyyyyyyy.....socrella zice ca-mi mai aduce copilul acasa la sf lunii!!!!!
i-am zis ca ma duc eu miercuri, stau nitelsi eu acolo si apoi il iau acasa. si cica NU. se simte bine copilul, este la aer, sta in curte afara, se joaca, ii merge bine ca ce am cu el de nu-l mai las???

si ca daca vreau sa ma duc 1-2 zile acoli, bine dar nu sa stau prea mult ca apoi o sa ma calareasca numai pe mine Vlad, ca o sa vrea la mine si eu nu pot sa ma tin dupa el si sa-l car in brate...
asta cam asa este ca daca sunt eu in preajma numai vrea la nimeni.
sa stau linistita acasa sa am grija de mine si de burtica ca de Vlad au ei grija.

nu-i problema ca nu-i cred sau ca nu am incredere in ei...dar i-e taare dor de el. cand vad un copilas pe drum mi-a duc aminte ca il certam, ca ma enervam pe el, ca-mi venea sa-l arunc si ma gandesc ce idioata eram!!! cum naiba puteam sa fac asa? acum mi-e un dor de el...deja ma certam cu cristi ca vroia si el si eu sa dormim cu vlad cand vine acasa...

si acum am nevoie de sfatul vostru: nu stiu ce sa fac, daca sa-l trimit pe Vlad la tara sau nu cand voi naste.
initial am zis ca nu, dar acum ma gandesc ca trebuie sa stea mama sau socrella cu noi ca nu voi putea sa ies afara cu amandoi, sa imping si trici si caruta, apoi vlad mai cere si in brate si asa imediat dupa cezariana e mai naspa sa-l ridic pe el.
si daca sta vreuna dintre ele aici, mai rau imi fac. ca asa m-au stresat si cand l-am nascut pe vlad siacum as cam vrea sa fiu singura sa numai trebuiasca sa ascult sfaturile lor.
asa o sa ma descurc altfel acum cand stiu mai multe, numai am de ce sa stea neaparat cineva cu mine.

sunt in dubii mari de tot

Joy 33+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Joy, eu in locul tau l-as lasa pe Vlad la tara, o eprioada macar, c-o sa-ti fie greu asa cum ai zis tu. Oricum Vlad e mai marisor acum si nu se intampla nimic. Tu vei fi dupa cezariana, n-o sa-l poti lua in brate, nu e recomnadat si sa nu fi prea stresata cu amandoi. Daca ai posibiliatatea asta profita de ea...

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINAMH LA MUUUULTI ANI PENTRU ANDREI, SA-TI TRAIASCA FECIORU SI SA TE BUCURI DE EL. SA FIE SANATOS SI CUMINTE, SA INVETE SI SA FIE ASCULTATOR!!! la multi ani sanatosi

acum vreo 10 minute parca m-a lovit cineva cu leuca si mi-am adus aminte. scuze ca-i cu intarziere urarea, dar sper sa o primesti.

HILDE asa as face si eu, 2 saptamani daca sta acolo pana ma "refac" cat de cat si ma adaptez la cerintele micutului si micutul pana se impaca cu mine...

Joy 33+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

LA MULTI ANI Andrei al Cristineimh. Sa fii sanatos si joaca-te pe saturate cu trenuletul, al tau e de acum

Hilde, te-a ajutat link-ul despre pasapoarte? Sper ca da.

Joy
, mai lasa-l pe Vladut la socrella, chiar daca nu-s conditiile de-acasa, lui ii e bine acolo. Pe mine la 1 an m-au dus parintii la bunici = Ceahlau(aveau amandoi parintii mei hepatita, trebuia), ma mai luau in vacante si apoi cand a inceput scoala. Si n-a fost rau deloc.

Leea, sa te bucuri de concediu, fara CM.

Alex se lupta cu tusea, mai ales cand doarme o necajeste, sper sa treaca si asta. Ia Biseptol, Nurofen si Fluimucil.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

cristinamh, la multi ani pt andreiu!!!!!
roxi, voiam sa-ti zic ca am visat-o pe alexia nu mai imi amintesc detalii, decat ca era o domnisorica tare dragalasa!
dordia, intrasem sa-ti dau idei cu privire la meniul lui stefan, dar vad ca papa mai bine. oricum, ramai pe lapte fara lastoza o perioada si fara fructe inafara de banane. sanatate!
cuscra noki, hai soro mai repede pe mess!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Cami intr-adevar se vede spitalizarea pe pitica.Da acu o sa recupereze la greu.Ai sa vezi ca o sa pape f bine.Si T a slabit mai mult de o juma de kil cit a fost bolnav,iar acu baga la ghiozdan de numa.Sper sa ramina cu naravul asta.Ii dau acu de 5 ori mincare pe zi.
Asa ca o sa fie bine.
Joy bineinteles.Lasa-l la tzara pe Vlad.Nici sa nu te gindesti altfel.Crezi ca n-o sa ai suficienta treaba?
Cris La muuuuuuuulti ani! pentru flacau.

Va multumesc pentru idei.Va imbratisez!

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

camelia, mie dariuca mi se pare la fel de scumpica si dragalasa ca de obicei!
joy, sa stii ca si eu as mai lasa puiul la bunici in locul tau, zau!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

aaaa, nu pot sa plec fara sa va spun ce fapta de isprava facui ieri.M-am culcat la prinz.Si in somn simt un miros ciudat.Da zic: visez.Dorm in continuare.Ma trezesc- acelasi miros.Ies pe balcon si imi promit ca nu mai iau Ariel lichid ca ala pute.Adun hainele de pe sirma si ies din camera.Pute mai rau.Viu in camera la copil-si mai rau.Zic Doamne gazez copilu,da cu ce? Vad ca respira.Pe aragaz nu-mi aduc aminte sa fie ceva.Ma duc in bucatarie.Nu era nimic pe aragaz.Nu mai era adica.Un ibric se innegrise si era in candescent,iat in el nimic.Stiti ce era?Ar putea fi intrebare de concurs.
Erau 2 tetine.Le pusesem la fiert cu 2 ore inainte.Se evaporasera de-a dreptul.Acu imi pute toata casa a tamaie parca.Oribil.Ma pling io degeaba de batrinetile mele?

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput