Colectia de toamna iarna 2005(145)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea,
Faza asta o facusem si eu prin iarna, am pus o oala noua de inox cu 3 biberoane + tetinele la fiert si le-am lasat acolo ... tot vreo 2 ore . A mirosit casa vreo 2 zile a plastic ars de mureai, plus ce paguba am facut .
Erau si sarbatorile si nu stiam incotro sa fug sa iau biberoane noi...
Aventuri, aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Pischi, da, e bun linkul. Multmesc
Leea, aoleu, ce facusi....moama, ce sperietura ai tras!
Ce teine au fost? Au fiert 2 ore? Si io fac de astea nu te teme.

Azi am plecat la plimbare cu steff si am alsa supa pe foc pe aragaz....noroc ca el se stinge daca da apa pe el si se inchide gazul ca altfel... Dara supa era la jmatatea oalei, problema era ca se arde efectiv, dar am ajuns la timp. imi inchipuiam cum chemau vecinii pompierii dar cred ca nu se putea intampla catastrofa ci numai ca era plin de fum de la oala sunt buna de

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

HILDE - chicco de latex.Cum e mai rau.Da sa dispara pur si simplu...!?
Stii ca io n-am gasit DVD la Metro? Pina si Metro la noi e de kk.Da se face Carfour cica.YYYEEEEESSSSSS.
MARIA - ma bucur ca nu-s numa io baba.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leea_cv
MARIA - ma bucur ca nu-s numa io baba.

Merci, merci

Mergi la inceput

Leea, trebuie sa urmaresti ofertele pentu DVD, ca nu au intotdeauna. Te uiti pe reclamele lor de fiecare data cand se reinoiesc si o sa dai de dvd portabil.

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte o faza simpatica cu Cristi .
Mai nou e mort dupa papanasi.
Maica-mea ii face foarte simplu si pe gustul lui: un gris cu lapte racit usor si amestecat cu br. de vaci. Tavaliti prin pesmet cu zahar si gata.
Noi i-am alintat odata "papanei" si asa le-a prins numele...

Weekend-ul trecum am fost la Paltinis, am facut o plimbare zdravana, am mancat o gramada de zmeura... Apoi ne-am instalat la o terasa. Curgeau comenzile de papanasi acolo, ii fac super, primesti o farfurie cu vreo 6 bile, acoperite cu smantana si gem de afine facut de ei .
Cristi a prins miscarea, cred ca il luase si foamea, si de la un punct incolo de cate ori aparea chelnarul fugea dupa el si-i striga "papanei !!! papanei !!!".
Comandasem si noi, dar a durat ceva pana ni i-a adus... Cred ca trebuia sa ma duc cu el in brate in bucatarie, sa-i strige si bucatarului sa se grabeasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Mi-am adus aminte o faza simpatica cu Cristi .
Mai nou e mort dupa papanasi.

Weekend-ul trecum am fost la Paltinis, am facut o plimbare zdravana, am mancat o gramada de zmeura... Apoi ne-am instalat la o terasa. Curgeau comenzile de papanasi acolo, ii fac super, primesti o farfurie cu vreo 6 bile, acoperite cu smantana si gem de afine facut de ei .
Cristi a prins miscarea, cred ca il luase si foamea, si de la un punct incolo de cate ori aparea chelnarul fugea dupa el si-i striga "papanei !!! papanei !!!".
Comandasem si noi, dar a durat ceva pana ni i-a adus... Cred ca trebuia sa ma duc cu el in brate in bucatarie, sa-i strige si bucatarului sa se grabeasca .

super!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!!!!
Cris LA MULTI ANI pentru Andrei!! Sa fie sanatos, voios si sa aiba parte numai de bucurii!

Fetelor sunteti niste dragute! Va multumesc din suflet pentru raspunsurile referitoare la domnisoara "tzantzarel"! Intr-adevar de ieri papa bine-bine! Sper sa fie bine!

Of, Leea draga ce patzanie!!! Lasa ca trece si mirosul pana te intorci din concediu! Chiar asa... concediu placut!

Maria, suuuper Cristi! Buuuuni "papaneii"! Ia sa fac si eu !

Joy, si eu sunt de parere sa il mai lasi pe Vladone la tara! O supervizezi iindeaproape pe socrella si zic eu ca o sa fie bine!

Dordia, sanatate infinita lui Stefanel! De regim nu stiu ce sa-ti mai zic ca si a mea mandra nu prea a mancat cine-stie-ce in afara de banane, putin mar copt, covrigei, sticksuri, biscuiti, branzica de vaci (supele alea de radacinoase nici sa nu le vada, sau orezul...)!

Aaaa, eu o trec incet-incet pe Daria pe mancare normala, ca nu vrea sa mai auda de regim! Laptele ei Dorna rosu i-l dau indoit cu ceai treptat-treptat pana ajungem la lapte simplu. Ea cere in disperare mamaliga cu branza, piure si alte d-astea! Asa ca ii dau, macar sa manance copilul. Mentionez ca ea are scaune tare-spre usor constipate (max. 2/ zi) de lunea trecuta!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Maria asa se face.Io daca ma duc undeva si-i coada il las pe T sa faca ca toate bazaconiile,sa strige,sa urle...si imediat ajung in fatza.Cristi zice "papanei" ...offf si al meu nici macar "mama".
Cami io as zice ca daca e spre constipatie ai putea s-o treci pe mincare normala.
Joy m-am gindit la voi cu constipatia cind am vazut niste cereale de la Nestle cu fibre (ovaz si prune),speciale pt consti. Io ii dau zilnic lui T si s-a stabilizat oarecum.Poate va juta si pe voi.Cutia e cu mov inchis.

Gata,nu mai intru.Intr-o ora-doua plec.Mai am una-alta de pus.

Va pup.Numai bine pt toata lumea!

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Acuma mi-a cazut fisa cu incalzitor electric casa/auto de biberoane. Pai de ce sa ma chinui io cu termoplonjon, sau cum se scrie....ce ziceti merita asta sau nu? Voi ce ati folosit? Mi se pare comod asa....nu? Si nu vreau sa fie scump. Sau ce-mi recomandati?

INCALZITOR ELECTRIC CASA/AUTO

de-ale gurii

Veronica si

Mergi la inceput