Tapet/decoratiuni de perete pt camera bb

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ema, nu-mi gaseste google-ul site-ul, e scris bine?
Steluta, am luat cateva poze de pe net, iar altele din cartile mele de povesti (de pe vremea mea ). Le-am facut poza cu aparatul digital, apoi le-am salvat intr-un fisier.
Sotul adus retroproiector de la munca intr-un wk, pus cearceaf in geam sa fie intuneric, proiectat imaginea pe pereti. Mai aproape, mai departe, sa se incadreze.
Separat, pregatit frontul de lucru. 10 tuburi de toate culorile de la fondul plastic vopsea acrilica, si 4 de culoare alba (pt amestecuri diferite). Separat, desfacut markere de culoare galbena, rosie, portocalie, verde, scos buretelul de culoare (cu cutter-ul) si dizolvate in pahare de plastic cu apa, iese o apa colorata in nuante fosforescente pe care le amesteci cu vopseaua acrilica de baza si rezulta niste nuante super.
Si un set de pensule de toate dimensiunile. Si un paletar sa amesteci culorile.
Pe imaginea proiectata, cu o pensule f subtire conturezi cu culoare neagra personajul, apoi amesteci culorile (tot timpul sa pui putin alb, mai invioreaza) si colorezi continutul.
Cel mai greu e la expresia fetei, si la iarba/tufis.
Sa ai si putin smirghel, daca nu-ti place cureti cu el peretele si o iei de la capat.
Dany, si mie mi-e dor de tine, poate mai bagam o intalneala, ce zici?

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

Am ramas cu gura cascata, super super super super desenele!!!!
Da acu ca sa bag o cornita, (de fapt sor-mea care e obsedata de chestiile astea): nu sunt toxice vopselele??
Eu acuma sunt cu casa in constructie si in fiecare zi imi bat capul ce desene sa-i fac fetei (are 4 ani jumate) pe pereti, ma gandeam la norisori, da acu dupa ce le-am vazut pe astea, sunt absolut uluita cat sunt de frumoase!!
Bravoooo!!!!

chris

Mergi la inceput

Pai Cris, vopseaua lavabila nu e toxica? Vopseaua normala de lemn nu este? Si totusi peretii si caloriferul sunt vopsite cu ele la camera copilului.
Daca lasi bine sa se aeriseasca sa se evapore vaporii toxici, totul e in regula. La gradinite, crese si pediatrii am vazut desene vopsite pe pereti fara grija. Eu zic ca nu este nici o problema.
Merci pt aprecieri !

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Gata, am rezolvat-o, am pictat pepereti, facut claca cu familia si in trei zile voila!
Desenele sunt in semnatura la pereti camera alesia.
Va place?

Shery 28+ Alesia

my precious
eco-uri

felicitari pentru desene. absolut superbe o ideea buna de pus in practica. cat a durat pana ati terminat?

Mari 18+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by Sheritra
Steluta, am luat cateva poze de pe net, iar altele din cartile mele de povesti (de pe vremea mea ). Le-am facut poza cu aparatul digital, apoi le-am salvat intr-un fisier.
Sotul adus retroproiector de la munca intr-un wk, pus cearceaf in geam sa fie intuneric, proiectat imaginea pe pereti. Mai aproape, mai departe, sa se incadreze.
Separat, pregatit frontul de lucru. 10 tuburi de toate culorile de la fondul plastic vopsea acrilica, si 4 de culoare alba (pt amestecuri diferite). Separat, desfacut markere de culoare galbena, rosie, portocalie, verde, scos buretelul de culoare (cu cutter-ul) si dizolvate in pahare de plastic cu apa, iese o apa colorata in nuante fosforescente pe care le amesteci cu vopseaua acrilica de baza si rezulta niste nuante super.
Si un set de pensule de toate dimensiunile. Si un paletar sa amesteci culorile.
Pe imaginea proiectata, cu o pensule f subtire conturezi cu culoare neagra personajul, apoi amesteci culorile (tot timpul sa pui putin alb, mai invioreaza) si colorezi continutul.
Cel mai greu e la expresia fetei, si la iarba/tufis.
Sa ai si putin smirghel, daca nu-ti place cureti cu el peretele si o iei de la capat.

Sheritra, multumesc pentru explicatii. Buna idee cu retroproiectorul . Eu din pacate nu prea am de unde face rost. Dar voi gasi o solutie.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Retroproiectorul l-am 'imprumutat' de la munca peste wk.
Executia a durat exact 4 zile de munca de dimineata pana seara (de drag nu-mi venea sa las pensula jos) dar in trei persoane. Eu cu sora-mea pictam si trasam, maica-mea cu retusurile din urma, ne potrivea vopselurile, facea tufele, mai accentua o urechiusa, o codita (sunt mai migaloase).
Initial nici n-am vrut sa ma apuc ma gandeam ca-i greu si mult, dar in mai multi merge iute treaba, veselie multa.
Si niciuna nu avem talente la desen, nici de meserie, nici nika. Nici nu se face murdarie, nici nu miroase. Stateam pe un scaun ca ma dureau picioarele.

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri

Mergi la inceput