Tapet/decoratiuni de perete pt camera bb
Aveti asa ceva pe pereti?
De unde as putea cumpara tapet cu desene animate/alte imagini pt bb?
Sau alte decoratiuni?
Shery 26+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Raspunsuri
Steluta spune:
Poate te vor ajuta subiectele
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87299
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93323
Mult succes!
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
lady_in_red spune:
Depinde de ce vrei..daca vrei tapet sunt firme specializate pe care sigur e gasesti in par la Babyexpo, daca ai poti astepta pana atunci. Nu pot sa-ti dau numele aici ca ma ard, cred cu cartonasul dar daca dai o cautare pe google cu urmatorii indici "camera copilului" vezi si tu ce gasesti. daca le vrei unicat sunt fimre care iti imprima pe ce material vrei tu-inclusiv autocolant- imaginile pe care le doresti. Sunt in Carrefour, am mai vazut prin multe locuri.
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Sheritra spune:
Gata, am rezolvat-o, am pictat pepereti, facut claca cu familia si in trei zile voila!
Desenele sunt in semnatura la pereti camera alesia.
Va place?
Shery 28+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
andriushca spune:
sheritra, bestiale. cine le-a facut, tu?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
laura72 spune:
wow,Sheri,este absolut superba camera.felicitari.si eu care n-am fost in stare nici macar de un norisor,pestisor,floricica ceva.
LAURA SI GEORGE-STEFAN(22 04 2005)
Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura
lady_in_red spune:
Absolut superbe. Aveti talent cu totii....noi deloc.... cel putin eu daca desenam ceva cred ca se speriau copii. Felicitari...e foarte originala ideea si cred ca a fost bine primita de "locatar"
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Sheritra spune:
multumeswc frumos!
Sa stiti ca si mie mi-a fost frica la inceput si as fi preferat un tapet, apoi a venit maica-mia si m-a mobilizat, si totul s-a transformat intr-o joaca si o placere. De, mamele, cum stiu sa transfotrme o corvoada intr-o distractie!
De ex la pictura cu purcelusii, eu cu sor-mea am facut cate un purcelus, te tii tipete al cui e mai frumos si cu coada mai motata ! Maica-mi nu vroia sa se bage intre doua zuze, asa ca noi si mai inraite.
Asa incat sotul a venit si a zis ca face friptura din ei si-i mananca numai el daca nu ne potolim .
Acum sper sa-i placa si Alesiei (cand va veni)!
Shery 28+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
danyalo spune:
draga Sherrycule
Jos palaria! Sunt superbe!!! Felicitari pt. picturi...tie, mamei si sorei tale!
te pupik... si mi-e dor de tine / de fete si de burtik mic si scump!
dany
Steluta spune:
Sheritra, foarte frumoasa camera . Ne poti da mai multe detalii despre cum ai realizat desenele?? Le-ai desenat avand un model in fata sau ai printat desenul in format mare si ai facut schita pe perete?? Si cu ce culori le-ai pictat???
Merci mult!
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
emargherita spune:
a aparut un nou site cu obiecte dragute, lucrate manual, ce parere aveti?
www.handmadert.net