Io nu-s normala sau ea nu este? - adeverinta gradi

Io nu-s normala sau ea nu este? - adeverinta gradi | Autor: roxanal

Link direct la acest mesaj

spuneti-mi voi, sa ma lamuresc..am inscris-o pe Maria la scoala pentru anul scolar 2007-2008...bun..am inscris-o insa la 2 scoli pentru ca de la prima scoala ni s-a recomandat asta, nefiind siguri ca va putea intra acolo..bun toate bune si frumoase, o inscriu la 2 scoli, depun actele...in afara de adeverinta de la gradi(una privata) pe care la momentul la care am cerut nu mi-a putut-o da ca inca frecventa gradi si cica nu poate si abia acum, dupa ce fie-mea n-a mai fost la gradi din 01.06.2007 a binevoit sa mi-o faca..am cerut, cum era normal, 2 adeverinte iar distinsa doamna incearca sa convinga ca sunt anormala, ca ea nu poate imparti copilul in doua, ca ea nu poate elibera 2 adeverinte, c-o fi c-o pati, chiar daca am incercat sa-i explic, nu a functionat nimika, incercand in acelasi timp sa ma convinga s-o inscriu decat la o scoala, ca de..ea nu poate sa-mi elibereze decat o adeverinta...acu ori eu sunt tembela si nu pricep de ce nu poate ori ea e dusa cu pluta..mentionez ca aceste adeverinte nu au serie sau numar, nu sunt documente cu regim special sci doar o hartie...ba inca distinsa doamna incerca sa ma convinga ca vreau s-o bag pe ea la apa cerindu-i 2 adeverinte..voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca e tampita. Da-i spaga, cred ca asta vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviaelena spune:

Daca tot nu are nr si nu e formular cu regim special, nu poti face copie xerox dupa adeverinta aceea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

eu cred ca directoarea are dreptate pe undeva.uite de exemplu aici e esential sa-ti inscrii copilul la cit mai multe scoli -asta din cauza ca locurile sunt foarte limitate si niciodata nu poti fi sigur ca prinzi loc la scoala care ti-o doresti.daca fiecare parinte ar cere zeci de adeverinte pentru fiecare copil si pentru fiecare scoala apai cei de la gradinite ar trebui sa angajeze pe cineva special ca sa elibereze adeverinte...cel mai simplu e sa faci tu cite copii (cu accent pe o ) doresti,legalizate sau nu,in functie de cerintele fiecarei scoli.
bafta multa

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

ambele scoli doresc originale...si spaga nu-i dau..si nu cred ca asta vrea..e atat de dusa cu pluta ca vrea sa-mi demonstreze ca sunt la mana ei...si eu sunt atat de ....sa nu zic cum ca n-am vrut sa vad mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

toate adeverintele eliberate se trec intr-un registru special, primesc nr de inregistrare si data la care a fost eliberata
nu exista adeverinta fara nr de inregistrare

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

de ce iti cer scolile aceasta adeverinta?
din cate stiu eu gradinita e facultativa si nu conteaza daca copilul a fost sau nu la gradi. Pot sa testeze copilul daca au pretentii de genii in scoala lor, dar raman la intrebare: la ce le trebuie?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by roxanal

ambele scoli doresc originale...si spaga nu-i dau..si nu cred ca asta vrea..e atat de dusa cu pluta ca vrea sa-mi demonstreze ca sunt la mana ei...si eu sunt atat de ....sa nu zic cum ca n-am vrut sa vad mai devreme

tati si printesele : http://thumb0.webshots.net/t/57/557/3/38/46/2943338460092654700KuUueE_th.jpg
nasterea Ioanei Teodora : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87474

pai in cazul asta scolile nu-s normale ))) adica si aici iti cer certificat de nastere,certificat de botez,etc etc in original ,dar fac copie pe loc dupa ele si iti dau originalul inapoi.sau daca nu fac copie pe loc atunci iti trimit originalul prin posta in citeva zile.fa scandal la scoli mai bine ))

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ai bai si ce o doare mana sa ii mai dea o adeverinta? Eu cred ca e tampita si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

incearca sa o legalizezi la un notar daca nu merge doar copie xerox simpla...si mai incearca sa-i dai copia legalizata d-nei de la prima scoala(cea care te-a sfatuit sa o inscrii pe fetitza la cea de a doua scoala...spune-i ca si d-na de la a doua scoala vrea sa vada adeverinta in original)

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mai bine spune-i ca fetita a mers la gradinita in alt oras, si ca adeverinta pe care ai cerut-o va veni mai tarziu. Si apoi te faci ca ai uitat.
Dar daca nu duci adeverinta, ce se intampla?

Mergi la inceput