Io nu-s normala sau ea nu este? - adeverinta gradi
Raspunsuri - Pagina 2
Field_mouse spune:
Mai e o varianta:
1. Iei adeverinta nr. 1
2. Vii a doua zi si zici ca ai pierdut-o si ceri o alta adeverinta.
Asta iti lipseste - sa dai spaga unei tampite 
David_mami spune:
quote:
Originally posted by Field_mouse
Mai e o varianta:
1. Iei adeverinta nr. 1
2. Vii a doua zi si zici ca ai pierdut-o si ceri o alta adeverinta.
...
Exact asta vroiam sa scriu si eu. Daca pierdeai prima adeverinta nu mai puteai cere alta? gata, nu mai inscriai fata la scoala ca e directoarea nebuna? E dusa cucoana aia!
geniest spune:
E foarte simplu: fa o copie COLOR la un copiator bun si asta-i tot. Nu-si va da seama nici mama directoarei care e originalul si care e copia.
www.andreialmeu.piczo.com
roxanal spune:
sarutmasna fetelor ca mi-ati confirmat integritatea mintala
..m-a sunat in dimineata asta sa-mi spun aca ma poate ajuta altfel, si anume sa completeze o alta adeverinta, tip, de la una din scoli..numa ca nici una dintre scoli nu are adeverinte tip
....toate scolile cer adeverinte de la gradinite..nu stiu daca te accepta fara gradi...si nici nu pot face scandal la scoli ptr ca sunt acolo cu recomadari si nu opt face de ras persoanele in cauza...ce e mai hilar, ca ieri am fost la dispensar(la stat) si mi-a eliberat fara nici un comentariu 2 adeverinte originale...ma rog, o sa depun copie la una din ele si gata..dar m-a deranjat teribil faptul ca nu vrea sa-mi elibereze..si cred ca si-a dat si ea seama ca a sarit calul, ca sa zic asa, de m-a sunat azi dimineata...ba s-a oferit sa mi-o si aduca la pat
..multumersc ptr suport, oricum 
![]()
roxanal spune:
am fost aseara si-am ridicat adeverinta si sa va spun ce mare branza scrie in ea :
"se adevereste prin prezenta ca Maria L, fiica lui ...si al .....nascuta in data de...cu domiciliu in..........., a urmat consecutiv cursurile BONA PUF PFA respectiv : modelaj, citire, scriere, desen, pictura, abilitati practice, engleza, balet, aritmetica.
S-a eliberat prezenta ptr a-i servi la inscrierea la scoala.
data, numele in clar si semnatura, + stampila, fara functie)
nu are numar si nici altceva
ce ziceti? mai ales fetele care deja au inrat la scoala, stiu deja cum ar trebui sa arate
monica-elizabet spune:
dar prima era la fel? poate ca doar atat trebuie scris(noi mai avem 1 anishor pana la scoala)
bafta la inscriere si sa nu-ti mai trebuiasca alta ![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
violeta69 spune:
mie nu mi-a cerut nimic la inscrierea la scoala
...
acu' de cand e obligatorie adeverinta?!
ca scoala e obligatorie din cate stiu yo
adica daca nu am adeverinta nu mai inscrie nimeni copilu' la scoala?!
noua ne-a dat fisa de evaluare psihologica
da' yo cu drag as schimba-o pe asta cu o adeverinta 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
pitzinuca spune:
quote:
Originally posted by ruxij
Cred ca e tampita. Da-i spaga, cred ca asta vrea.
aveam alta parere despre tine...
uite, in loc de spaga, iti daruiesc o
b
roxanal spune:
pe post de "fine" sa va spun ce-am facut
am mers ieri la scoala 2, adica a II-a optiune undeva langa mine, am depus copie dupa deverinta(am nimerit-o chiar pe viitoare ainvatatoare ptr care optasem si ea n-a zis nika ca este o copie)..si am avut norocul sa dau peste un adevarat dascal, care m-a incantat mult, am stat de vorba cam 1 ora si jumatate...am ramas impresionata de ea si am decis sa o dau acolo la scoala, chit ca eram sigura la inceput...am considerat ca e mai ok s-o dau aici decat la o scoala de fitze...mai ales ca acolo nu eram deloc sigura ca intra la invatatoarea la care primisem recomandare..asa ca acum s-a incheiat toata tevatura..o sa merg sa-i cumpar uniforma..uff, ce emotii am, mai mari decat ale ei...va pupic pe toate
monica-elizabet spune:
ma bucur ca ai rezolvat cu bine
si succes
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)