salteaua noua a lui bebe miroase urat!

salteaua noua a lui bebe miroase urat! | Autor: robymary

Link direct la acest mesaj

patutul bebelushei mele are niste dimensiuni neconventionale asa ca i-am facut salteluta pe comanda, dar cand am adus-o acasa am descoperit ca miroase tare puternic si urat, e umpluta cu nu stiu ce spuma.Am sters-o cu buretele inmuiat cu balsam de rufe si am tinut-o o zi in soare sa se aeriseasca , dar nu a aiesit mirosul .Deja au trecut 2 saptamani de cand am adus-o acasa si tot miroase.Eu trebuie sa nasc din clipa in clipa si mi-e teama ca bebe o sa planga si nu va putea dormi pe acea saltea. dDati-mi un sfat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

scapa repede de ea. daca miroase asa nasol, nici gand sa culci bb pe ea. saltelele pt bb ar trbui sa fie anti o gramada de chestii...daca pute sigur nu e . ce dimensiuni are patul? hai ca trebuie sa gasesti alta. spune mi dimensiunile si mai intreb si eu in stanga-dreapta... cand trebuie sa nasti? sarcina usoara pe ultima suta

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by dianocica

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Scuze de off-topic, m-a distrat citatul asta. E din opera lui Becali, nu-i asa?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Salteluta este data cu o solutie antifungica care miroase infiorator, intr-adevar....trebuie lasata foarte mult timp la aer, mirosul va disparea cu timpul...de spalt inainte de folosire se spala cu o solutie formata din o parte detergent de vase si doua parti apa. Sa nu te uiti ciudat la postarea mea, asta se aplica chiar si la saltelele pentru bebei. Cu o laveta sau un burete bine stors, intr-adevar...Oricum, ai grija ca bebe sa nu intre in contac direct cu salteluta pentru mult timp de acum incolo.

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Draga robymary,de ce nu cumperi tu o saltea de calitate antialergica pentru bb-ul tau?
Scria cineva mai devreme ,ca salteluta miroase asa din cauza solutiei antifungice.Pai mie nu mi se pare normal.Ok,o dai cu solutie dar o vinzi fara mirosul acela oribil,nu?

Vezi ca sunt pe piata saltele speciale pentru copilasi.Si de calitate foarte buna.
Si care nu miros....

Multa sanatate si sa-ti dea Dumnezeu in bebe sanatos si frumos!

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

azi numai in off topicuri am tinut o... stric subiectele oamenilor...deci ca sa raspund la intrebare, da, e jiji [omulet rosu n obraji de emotie ca a fost remarcat]

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput