pat nou, urgent!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Sabina, orice pat se demonteaza, iti trebuie doar surubelnite potrivite si de calitate. Pune-l pe sotul tau sa-l demonteze, daca nu ai fi fost insarcinata ai fi putut face-o chiar tu. Nu e un capat de lume, intr-o ora n-ai ce face. Il desfaci surub cu surub. Eu am demontat singura un frigider vechi imeeeens, de fapt i-am scos usile ca nu-l puteam baga in casa, deci i-am scos usile si apoi le-am repus singura. Cumpara de la un atelier o trusa completa de lucru, trebuie sa fie vreo cateva milioane, dar dupa aceea te vei putea folosi de ea cand vei vrea tu. Doar sunt atatea lucruri de reparat si de perfectionat intr-o casa!

Cand cumperi patul, cauta sa-l iei compus din cat mai putine bucati ca sa nu se strice (Ikea e calitate mediocra, mobila in general nu suporta mai mult de o montare) si ca in pret sa fie livrare si montare inclusa. Patul bun e un pat mare, din lemn masiv, si cu saltea cat mai tare posibila. Nu te lasa amagita de saltele cu amprente, cu apa si alte strategii de marketing, ca nu fac bine la coloana.

Sarcina usoara iti doresc !

Mergi la inceput