pat nou, urgent!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Fa patul la comanda si cand vin mesterii ii pui pe ei sa ti-l scoata la gunoi bucatele. Salteaua conteaza cel mai mult, nu patul

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu nu ti-as sugera un pat "king king size", din mai multe motive.
1. ocupa mult spatiu din camera,
2. trebuie sa ai cearceafuri ft. ft. mari pt el,
si exemplele ar putea continua.
Eu una ti-as recomanda unul de 1.40/160, este suficient de mare, eu iti spun asta pt. ca sunt patita cu un pat mare, iar acum ca avem si copil tare mi-as dori unul mai mic ca sa am mai mult spatiu in camera pt. ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Si eu am cautat un pat pana m-am plictisit. Si intr-o zi am vazut intr-o revista cel mai frumos pat posibil...
Originalul e de fapt un pat tapitat pentru copii, dar pot sa-ti faca ce masuri vrei tu, ca am intrebat. Firma se numeste Marge Home Collections, au showroom in Bd. Ghencea, au si site, sper sa nu fie considerat reclama. Patul se numeste "Pat Bilbo cu Boa". Cel din oferta costa vreo 17 milioane, are salteaua inclusa din cate mai stiu. Mie acela mi-a placut rau de tot si o sa comand unul, dar mai prin octombrie...Ti-l aduc ei acasa si-l monteaza.
Daca intri pe site o sa vezi ca au si alte paturi matrimoniale (ei fac numai mobilier tapitat). Iar tipa cu care m-am corespondat eu pe mail a fost foarte prompta, mi-a placut cum am fost "tratata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Hai ca vin si eu cu idei: noi ne-am facut in dormitorul nostru mic un pat matrimonial la comanda, la dimensiunile cerute de noi etc.
Puteam cumpara si salteaua de la ei, dar am preferat sa o luam din alta parte. Ei ne-au adus patul, ni l-au montat, etc. Asa ca poate gasesti si tu o firma care sa trimita la fata locului un personaj care sa ia masuri, sa stabileasca si culori (in functie de ce mai ai prin camera...), iti face si o mica schita, iei salteaua de la ei, ti le aduc acasa si ti le monteaza si gata. Noi am mai comandat la ei si o comoda in acelasi stil. Suntem multumiti pana acum, deci poti gasi si la comanda si sa fie ok. Insa eu fiind din Bv, degeaba ti-as da numerele de tel si adresa...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

quote:
Originally posted by Dory232002

Eu nu ti-as sugera un pat "king king size", din mai multe motive.
1. ocupa mult spatiu din camera,
2. trebuie sa ai cearceafuri ft. ft. mari pt el,
si exemplele ar putea continua.
Eu una ti-as recomanda unul de 1.40/160, este suficient de mare, eu iti spun asta pt. ca sunt patita cu un pat mare, iar acum ca avem si copil tare mi-as dori unul mai mic ca sa am mai mult spatiu in camera pt. ea.

Dory & Alexa

Total de acord cu tine.
Eu am un pat 2.20 / 2.60 si e imens. In primul rand ocupa o gramadaaaaaa de spatiu, abia pot merge prin camera...In al doilea rand, ma trezesc mereu cu cearceaful pe jos pentru ca nu prea gasesc cearceafuri pe dimensiunea lui...Singurul lucru care ma multumeste este lada de dedesubt care e buna, ca am bagat acolo o multime...dar in rest, nasol cu pat asa mare... Aaaa, si acum caut saltea pt el ca sa o schimb si nu gasesc.

Mergi la inceput

Pai eu, daca imi faceam un asa pat, din usa saream direct in mijlocul patului. Al nostru are 2m/1,60m, si crede-ma, e de ajuns, pot dormi si 3 persoane lejer acoli.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

incearca la bellona, au super saltele.
noi ne-am luat patul 2/2 in 2002, e in stare f buna, are lada mare, de la ei imi iau si lenjeria de pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns David_mami spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Pai eu, daca imi faceam un asa pat, din usa saream direct in mijlocul patului. Al nostru are 2m/1,60m, si crede-ma, e de ajuns, pot dormi si 3 persoane lejer acoli.
Nicoleta

Stiu ca e mare, dar barbata-miu e de vina, ca el l-a comandat. Cand am citit acolo ce a comandat nu mi s-a parut cine stie ce, am zis ca e ok ca e patul mare...dar cand l-am vazut montat m-au apucat nervii, ca pe langa patul ala imens mai am un sifonier urias, o comoda maricica si acusica si patutul lu' fi-miu plus gramezi de jucarii...Merg printre ele ca gimnastele pe barna!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by David_mami

quote:
Originally posted by Nicoleta

Nicoleta

Stiu ca e mare, dar barbata-miu e de vina, ca el l-a comandat. Cand am citit acolo ce a comandat nu mi s-a parut cine stie ce, am zis ca e ok ca e patul mare...dar cand l-am vazut montat m-au apucat nervii, ca pe langa patul ala imens mai am un sifonier urias, o comoda maricica si acusica si patutul lu' fi-miu plus gramezi de jucarii...Merg printre ele ca gimnastele pe barna!

Eu vroiam doar sa spun ca asa ceva nu ar incapea in dormitorul nostru... care are vreo 12 mp. Daca aveti o camera mare, de ce nu un pat mare, nu? Insa vad ca e aglomerat la voi...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mii de multumiri, sunteti de aur!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput