Mamici aspirante din nou - cap. 26

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna dimineatza,

La noi nici o noutate, ziua 30, n-am rezistat si am facut un test. A iesit negativ, deja astept CM. Recunosc ca am fost dezamagita, dar asta e...

cata14 imi pare asa de rau ca ai pierdut sarcina. Cat ti-a recomandat medicul sa astepti sau poti sa te apuci din nou de bebe dupa primul CM ?

ina poate nu a fost totusi sarcina. Si mie mi s-a intamplat des in incercarile de a face bebe sa am simptome de sarcina, dar sa nu iasa liniutzele pana la urma. Nu te necaji, o sa fie bine.

alinaalex cum de rezisti sa nu faci test? Da-i cu testul ca e cu ochisori.

carmina sarcina cat mai usoara, o sa ajungeti cu brio la capat.

edit: Am uitat sa felicit prospetele garvidutze: Kia si Ariel. Va doresc o odisee cu evenimente frumoase.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine!
Ina - imi pare tare rau - nu te descuraja, o sa fie luna aceasta, sunt sigura!
Ignatica - bine ai venit si mult succes la doua liniute!
adela - multumim de informatia cu ibuprofenul!

Si noi am prestat weekendul acesta - azi sunt in z13, aseara am avut un test de ovulatie pozitiv - o sa ne "facem de lucru" si diseara si apoi vom astepta cu emotie raspunsul cam pe 19-20 august...speram sa fie un raspuns cu doua II...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Mihaser, no, de dragul tau o sa cumpar maine un test (daca nu-mi vine) Iar daca e pozitiv te asteeeept la Oradea!!!!

Ignatica, uite ca rezist! sper sa fie cu okisori! nici la sarcina cu Marc n-am facut test, atunci eram mai mult ca sigura ca mi s-a dereglat CM, m-am dus abia dupa 3 saptamani la ecograf si am avut atunci o surpriza de proportii! as prefera sa fie asa si acum!
Imi pare rau ca ti-a iesit negativ testul... nu-i bai, poate luna viitoare va fi cea norocoasa! bafta!

Ina, imi pare rau...succes luna urmatoare!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ina, draga mea, imi pare rau...ti-am urmarit cu interes postarile. dar las ca incerci luna viitoare, iar eu, in calitate de taur veritabil, te asigur ca taurashii sunt absolut deliciosi!
hai, fruntea sus si te astept cu vesti bune! Dumnezeu sa ne ajute la toate si celor care am reusit si celor care inca mai incearca!

alexutza 4 ani si 4+
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

La mine ziua 1 a CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit. Mi-a fost dor de voi.
Eu sunt mai bine dar fac tratament inca si asta e motivul pentru care bb3 va mai intarzia un pic. M-am dereglat oricum de tot. Luna trecuta mi-a venit la 26 de zile, de obicei apare dupa 33. Dar analizele hormonale sunt toate in limite normale. Acum sunt in asteptare, UM 10 iulie.
Kya si ariel, felicitari si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

InaC, ti-am urmarit postarile si imi pare rau ca ai fost dezamagita dar incepe o noua luna de sanse, nu?
asi, nu ai venit din concediu?
Irinel, cum esti?
Ignatica, stiu ca e frustranta Z1 dar capul sus, cat mai curand va veni bb2!!
Va pup pe toate!Si astept cat mai multe vesti bune!

Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard(21.06.2004) si Eric
(13.07.2006)

Mergi la inceput

cornelia multumesc pentru incurajari. Multa multa bafta sa vina bb3 cat mai repede. Si noi tot 3 puiutzi avem in plan. Acum cum vrea si DD.

alinaalex te admir pentru rabdare. Simptome, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna,sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica.Era cat pe ce sa fiu mamica de ianuarie-februarie dar din pacate am pierdut bebelusul la 8 saptamani.Acum sunt din nou aspiranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Salutare si bine v-am gasit!
Vreau si eu in gasca voastra...ma primiti???
Pt k am venit prima data in " casa voastra", nu puteam sa vin cu mana goala , asa k v-am adus un buchet imens de florisi tot atat de multi
Eu sunt o mamica de decembrie 2006 si desi inca nu am implinit 1 an de la cezariana, in sufletul meu sunt aspiranta din nou, deoarece imi doresc foarte mult bb2.Pe Darius l-am obtinut dupa ani intregi de chinuri si dezamagiri, dupa 2 sarcini pierdute, tratamente, histeroscopii, laparoscopii etc,iar acum sunt ceva mai optimsta si sper sa nu imi mai ia atata timp sa fac si o fetita.vreau neaparat fetita...si nu stiu cum sa fac asta..dar pana la urma vorba ceea: ce-o fi , sanatos sa fie!
Este vreuna dintre voi care sa fi ramas insarcinata inainte de 1 an de la cezariana?Cum a decurs? Inca nu m-am consultat cu medicul meu...urmeaza sa incep toate investigatiile preliminare unei sarcini si apoi ne punem pe treaba...Pana atunci voi intra aici la voi sa va cunosc pe toate si sa ne imprietenim!

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

madaluta, bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta! Te inteleg perfect, eu la 6 luni dupa prima cezariana deja aspiram la bb2. Dar bb2 a venit la 1 an si 4 luni dupa prima nastere, fara probleme cu operatia. Sa-ti traiasca darius si fie ca bb2 sa vina mult mai repede in viata voastra.
musettepink, imi pare rau ca ai trecut prin suferinta asta dar bebe va veni ai sa vezi! Totul e sa nu renunti la visele tale!
Ignatica, ma bucur sa aud ca si voi visati la 3 bebei. Pe mine lumea ma priveste crucis cand aude camai vreau un copil.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput