Cum se procedeaza cu indemnizatia neluata o luna?

Cum se procedeaza cu indemnizatia neluata o luna? | Autor: Sephora

Link direct la acest mesaj

Am fost in concediu (plecata din tara) timp de o luna si doua saptamani si nu am putut ridica indemnizatia+ alocatia (cei 8 milioane),postasul nu a lasat-o vecinei mele si mi-a pus doar un aviz in cutia postala,cand am venit acasa m-am dus la posta si mi-au spus ca deja au fost depuse si ca trebuie sa m-a duc personal sa depun o cerere pe undeva pe langa stadionul Lia Manoliu sa mi-o dea.
A mai fost cineva in situatia asta,stie exact ce trebuie facut?pe ce strada trebuie sa ajung.
Ajutati-ma va rog!

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

te duci pe strada hambarului nr. 6, cu o copie dupa CI si o copie dupa certificatul de nastere al copilului, faci o cerere acolo pe loc (la mine a scris lunile in care nu am luat banii direct pe copia certificatului, n-am mai facut cerere), si astepti ca banii vin peste vreo luna, la posta.
str hambarului este pe langa lia manoliu, dar intrarea din zona electroaparataj.trebuie sa suni sa vazi zilele si orele de lucru cu publicul, ca au un program de lauze.

succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Mercic mult,am reusit sa prind lauzele la telefon sa intreb unde este strada asta,ca am cautat pe internet de mi-a venit rau si n-am gasit si mi-au spus ca pot sa o trimit si prin fax.Am scapat de un drum dintr-un capat in altul al Bucurestiului.

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Dar cum as putea sa fac sa-mi vina prin cont si sa nu mai astept postasu de nebuna acasa.Am un cont deschis la BCR

Io mami de Matteo

Cosi Cresco

Mergi la inceput