Ruj rezistent

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

Aici Avon-ul e mult mai ieftin ca in Ro, adica ofertele. Insa rujuri nu iau de la ei ca nu nimeresc culorile. Dar parfumuri asa de zi cu zi aici is 4-8 lire si mi-am luat vreo 4 odata (little black Dress, Perceive, etc sunt ok)

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

parerea mea este ca si rujurile sunt pe anumite categorii, la fel ca si sampoanele sau cremele pt ten si corp. asa ca avon,oriflame, rimell sau astor sunt pt mine cosmetice de masa. nici l'oreal nu e prea departe cu toate ca in State sunt chiar bune. dar acolo, nu aici.
asta din proprie experienta, asa ca eu pot sa afirm ca doar Max Factor ma multumit.- lipfinity colour&gloss, ca tot e nou si tot ce e nou e bun la inceput. de la Revlon cel cu pensulita-color stay overtime mi s-a parut ok la inceput dar a inceput sa ma agaseze cand trebuia sa-l sterg, nici cu mama demachiantului nu-l mai duceam de pe buze plus ca atunci cand dadea semne ca se mai duce se vedea tare urat. ce am mai incercat si mi-a placut: Pupa, Bourjois

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Ruj persistent cu SPF 12, de la Avon, pret:14 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

Si eu tot Maybelline Superstay recomand, numai ca in USA arata diferit de ce am vazut ca ne arata cineva aici... din cate stiu eu in Romania nu este, dar cine zice ca stiu tot?? Sper sa il gasiti si sa va placa la fel de mult.
http://www.maybelline.com/Product/Lip/LipColor/superstay-lipcolor.htm

Eu folosesc nr 770, Blossom.

Mergi la inceput